Bildirim
Dünyanın en iyi kalecisi Ochoa Mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Birde uzak doğulu biri var ikisi de mükemmel. -
Onur. _____________________________
H y o r i n m a r u ! -
Lakabı Süpürmendir bana göre dünyanın en iyi kalecisidir galatasarayımızda görmek istediğim ender oyunculardandır _____________________________ -
evet superman diyolar büyük yetenek _____________________________ -
J.Cesar. _____________________________ -
Hakkaten o 6:10 daki ne öyle _____________________________ -
julio cesar _____________________________
Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
-
kim çıkarıyor bunları kim kim kim? -
Videolara bakarsak hepsi büyük yetenek, ama bir türlü ünlü kulüplerin dikkatini çekemiyorlar _____________________________ PSN ID / Battlelog: DARENDELl -
bu adam bildiğin tusubasa'daki bakabayaji idi galiba ismini tam hatırlamıyorum. Tıpkı o _____________________________
"Aile içinde teşekkür olmaz" dedi Oktay hocam, Gsbasket ailesi olarakta diyoruz ki Aile içinde elveda olmaz birlikteliğimize ara verdik, biz yine beraber olacağız ama bizi ayıranlar burda olmayacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker
bu adam bildiğin tusubasa'daki bakabayaji idi galiba ismini tam hatırlamıyorum. Tıpkı o
Wakabayashi olmasın o..._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
quote:
Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker
bu adam bildiğin tusubasa'daki bakabayaji idi galiba ismini tam hatırlamıyorum. Tıpkı o
Wakabayashi olmasın o...
he ondan işteuzun zaman geçmiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X