Şimdi Ara

Dünyanın En İyi Çalım Atan Futbolcusu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
14.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ciddi Messiyle Neymar'ı karşılaştıran var
  • Tartışmasız benim adamım MESSİİİİİİİ
  • Neymar diyenler Ronaldinho'ya yetişemediler ne yapsın adamlar
    Konu sadece çalım olsaydı Ronaldinho çalım ustasıydı. Ancak Messi çalım kelimesini fazla ufaltıyor.
  • Messi

Ronaldinho azıcık kendisine baksa ve kendini futbola verse ondan iyi calım atan yok ama disiplinsiz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Cogu kisinin 3. sinif topcu zannettigi anderson belkide dunyada top teknigi en saglam 5 oyuncu arasindadir bence

+1 bu adamı Portodayken çok severdim

• Neymar diyenler var hakikaten Brezilya gibi 3.sınıf savunmaların yapıldığı ligte esip gürlüyor Avrupa'da görmek lazım ne yapacağını.
    Messi tartışmasız.
  • Ronaldinho
  • Zidane ve R9 diyorum
  • Messi

C.Ronaldo da eskiden iyi çalım atardı ama şimdi pek oralı değil, Hamit'e yaptıklarını saymazsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Messi

C.Ronaldo da eskiden iyi çalım atardı ama şimdi pek oralı değil, Hamit'e yaptıklarını saymazsak

Olm onu bunu geç kimsenin aklına gelmemiş. Rizeli var çalımcı. Adam hızını aldı mı tutabilene aşk olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Messi

Olm onu bunu geç kimsenin aklına gelmemiş. Rizeli var çalımcı. Adam hızını aldı mı tutabilene aşk olsun

he güzel geçiyordu duvar ahmet gibiydi mübarek, zaten sonra duvarla bütünleşti

• Arjen Robben diyorum ben.
  • En gösterişli Neymar ve Quaresma
    Sonuca varan Messi, Ronaldo ve Robben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Şimdi "Gelse neden Messi'yi geçecektir?" diye soracağım ama mahalle maçı örneğini veren birisinden mantıklı bir cevap alamayacağım için sorma gafletine düşmüyorum bile... Tamam Brezilya ligi mükemmel, ligdeki savunmacılar da harikalar. Zamanında Robinho için deniyordu bunların aynısı, adam daha Avrupa dışına çıkmamışken, geçen sene Copa America'da sönüktü diye birden eleştiri oklarını ülkesinde bile üstüne alabilmişken ne kadar da bayılıyorsunuz büyükten de öte konuşmaya.

ya kardeşim hata sende, senin gibi futbolu bilen bir adam burdaki youtubeci ergen gençlikle muhattab oluyor. bu tarz şeyleri yazan kişiler genelde 16-18 yaş arası olmakla beraber youtubedeki neymar skills and dribblings videolarını ve benzerlerini izler izler gaza gelirler, sonrasında da sağda solda internette yazdıkları malum işte.

bide adam messiyi geçecektir demiş o zaten ayrı bir komedi.

sorunun cevabına gelirsekte tabiki de messi. dünyada messi kadar rahat adam geçebilen başka bir oyuncu yok.

• Aktif futbol oynayanlar arasında tabiki de Ronaldinho, tartırşmasız tek geçerim.
    Aktif futbol oynamayanlar arasında ise elbetteki Fenomeno R9

• Tabikide Zizu.. bence hem en iyi çalım atabilen hemde en rahat çalım atabilen adam. zinedine zidane.
  • Fenerbahçeliyim ama Quaresma bunun kitabını yazar.
  • Ronaldinho gibisini görmedim. Maç izlerken top onun ayağına gelsin diye beklerdim
  • Neymar'ı hiç izlemeyen gelmiş yorum yapıyor. Adam Barcelona'ya, Fransa'ya karşı falan oynadı. Milli takım maçlarına bakabilirsin. Brezilya liginde defansa pek önem verilmez değil mi . Lucio, Alex, RC, Cafu vb. adamlar nereden çıktı? Brezilya'nın standart olarak çıkartamadığı bir orta sahası vardır. AMC, ST, AML/R, DCR/L, DC her mevkiden adam çıkar ama ne kaleci çıkar ne de güzel bir MC veya DMF.

Brezilya liginde çok fazla sakatlık yaşanmaz. Oyuncular birbirlerini öldürecek kadar kasaplaşmıyor. Çok nadiren uzun süreli sakatlıklar yaşanıyor. Sorun da burada zaten. Brezilya liginden Avrupa'ya giden adam bir anda fizik gücü olarak üst seviyede olmak zorunda kalıyor. Biz burada Avrupa futboluna alıştığımız için normal geliyor. Ama Brezilya'da maçı izleyen birisi Avrupa'yı bizim izlediğimiz gibi izlemiyor.

Heriflerin tek derdi top oynamak. Avrupa'da ise sadece oyuna bakılmıyor. Fiziki, mental ve teknik olarak mükemmel olmak zorundasın.

Santos'un kadrosuna bir bakın. Emerson, Ganso, Neymar, Danilo (Porto'ya gitti), Felipe Anderson, Leandrinho... hepsi gelecek vaadeden isimler. Aralarından Ganso ve Neymar şu an bile süperstar olarak oynuyorlar. Öte yandan Sao Paolo'da Lucas Moura diye bir adam var. Bu adamların tek sorunu fizik gücünden yoksun olması. Bu nedenle Avrupa'ya giderlerse ezerler. Biraz daha beklemeleri gerekiyor. Ronaldinho, Ronaldo nereden çıktı diye sorarlar adama. Alex diye bir adamın varlığı, Brezilya'da nasıl top oynandığının açık göstergesi. Bu adamlar kaçarak oynuyorlar.

Konunun ana mantığına dönersek, Neymar bana göre "göze hoş gelen" futbol oynuyor. Messi gösterişsiz ama etkili çalımlar atıyor. CR ise eskisi gibi değil, artık tamamen sonuca yönelik top oynuyor. Avrupa'da gösterişten uzak ve işini takım oyunu oynayarak yaparsan başarılı olursun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.