Şimdi Ara

Dünyanın en huzurlu en rahat ülkesi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şurada yaşayan her kimse dünyanın en mutlu ve huzurlu insanıdır bana göre,ne para ne karı,şurda bana 2 inek ver bütün gün otlatayım

(isviçre)

Dünyanın en huzurlu en rahat ülkesi hangisi?
  • Nordic ülkeleri

İspanya

İsviçre

Avustralya

Avusturya

hiç şüphesiz en huzurlu en iyi ülkeler bunlar

İspanya bunların içinde ekonomik olarak daha düşük kalsa da sokaklarında eğlencenin hiç bitmediği bedavaya dünyanın en iyi gitaristlerini,en iyi dans olan flamencoyu ve daha nice şeyi yaşayabilirsiniz.Festivallerine girmiyorum bile.İnsanları gerçekten çok cana yakın.

Avustralyayı böcek sorunundan eliyorum.Avusturyayı ırkçılıktan eliyorum.Nordic ülkeleri havası gibi insanı da çok soğuk oradan eliyorum.

Benim için en ideal iki yer isviçre ve ispanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 10 Ağustos 2020; 13:55:26 >
  • Huzur islamda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskandinav ülkelerini yazanların o ülkelerin intihar oranına bakmasını tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapaşığı

Huzur islamda

Aktroll

• Aşırı refah ve insan ilişkilerin soğuk olduğu yerler.Yaşamak için amaçları yok.Bir elleri yağda bir elleri balda.Türkiye gibi ülkelerde yaşayıp kitlesel baskılara maruz kalsalardı değerini bilirlerdi ülkelerinin.

Zaten ben de İspanyanın kuzey ülkelerinden iyi olduğunu düşünüyorum.İnanılmaz sosyal ve neşeli insanlar.Huzur da var.

Bir de ayrıyeten İspanya ırkçılık çevre kirliliği ve ortalama ömür gibi konularda o ülkelere kafa tutuyor.Herkes nordic imajı bilir ama ispanyayı çoğu kişi bilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabii ki Turkey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzakyol kaptan olarak 4-5 kıta da 40'dan fazla ülke gezdim. İskandinav ülkeleri direk akla gelenler tabiki ama uzak doğudaki bazı ülkeler gerçekten en yaşanılabilir ülkelerdendir benim gözümde. Endonezya, Malezya, Singapur.

• Kuzey Kore

• Norway..

• luxemburg tabi ki

• Afganistan

• Neden İntihar ediyorlar acaba

• Grönland olabilir koskoca ülke de kaç kişi yaşıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.