Bildirim
@#@......DÜNYANIN EN HIZLI KOMBİLERİ.....@#@ (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Saol RuF_CTR3
Güzel bi konu olmuşş
Keşke bu tür başlıklar artsa..._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
mercedes,bmw,saab,alfa,audi,opel,chrysler,volvo,cadillac en güzeli
ama en güzelleri saab 9-3 ve c63
Kaldı mı başka ?_____________________________ -
E segment ve D segment araçları bir tutup karşılaştırma yapmak ne derece doğru? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Roytoy
Bu avrupadaki tek evo wagon.
hiç birine değişmem bunu_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
E segment ve D segment araçları bir tutup karşılaştırma yapmak ne derece doğru?
Karşılaştırma değilki en hızlı kombiler diye bilgi dolu güzel bir başlık.....
aynı markanın bile 3 tane kombisi var....
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
4 numaradaki Saab 9-3 SportCombi 2.8T V6 Performance by Hirsch kadar şık olan bir kombi hatta bir otomobil görmedim diyebilirim. Audi'ler her koşulda bir numaradır tasarımda benim için diye düşünürdüm hep ama bu bebek biraz fazla göz alıcı olmuş. Saab kalitesi yine iş başındaymış anlaşılan bu aracı tasarlarken Ayrıca hepsi roket gibi araçlar. Hele RS6 yok mu off offff
_____________________________ -
3.35d _____________________________ -
Saab(yer uçağı) bir numara yok böylesi _____________________________
--2004 Vw Bora Pacific-- -
Kaldığı yerden devam edelim _____________________________ -
böyle sedan lüks araçalrı üstü çıtalı mıtalı görünce bi değişik oldum _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bazılarıda kombi hastası özellikle avrupada kafanı nereye çevirsen çevir illaki kombi yada Hb araç görürsün sedanlar bize göre tam tersi çok zayıf miktarda bulunuyorlar. _____________________________ -
audi varken bu vagonmus balumus combiymis muhabetlerine diger araclar pek girmemeli.... _____________________________ Yanlayamayan Bmw............. -
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: altinorfozun_ruhu
demek altin orfoz abey bu rengi seviyormuş
şimdi aldığı araçta bu renk_____________________________ -
crysler ın tasarımı bayagı bı ılgınc bence daha ıyı olabılırdı. _____________________________ -
hepsini birer kez deneyip kararımı öyle vermek isterdim. ama yeni kasa a4'ün avant'ı da henüz s ve rs versiyonları çıkmamış olmasına rağmen en güzel sw araçlardan bir tanesi.
bu da ayrı bir olay tabi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X