Şimdi Ara

Dünyanın en büyük adliyesinde kovalı önlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜNYANIN en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda tavandan su sızdı. İstanbul’u sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan sağanak yağıştan Anadolu Adalet Sarayı da etkilendi.

Adliyenin zemin ve duruşma salonlarının bulunduğu 3. katında tavanda meydana gelen su sızması nedeniyle birçok yere kova yerleştirildi. Vatandaşların kayıp düşmemesi için de ıslak olan bölgelere de uyarı levhası konuldu.

’Dikkat kaygan zemin’ yazılı tabelanın da bulunduğu koridorlarda bazı pencerelerin kenarına ise bezler yerleştirildi. Daha önce de benzer bir durumun yaşandığı adliyede, tavanlar su sızması nedeniyle kabardı. Yaşanan bu durum vatandaşların kamerasına yansırken kovaların yağmur suyu ile dolduğu görüldü.
     Dünyanın en büyük adliyesinde kovalı önlem

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27948943.asp

Adaleti olmayan adliyelerimizde su sızmış çok mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 12 Ocak 2015; 14:05:24 >

• is guzarligin sonu.ayrilik cesmesi metrosunda da ayni manzaralara raslayabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • ülkeyi komple adliye yapsalar ne yazar ülkede kanun adalet olmadıktan sonra
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • bunun sorumlusu devlet hükümet değil olamaz. bu ihaleyi üstlenen mütahitin kulağından tutar tamir ettirirler.
  • 40 yillik mucahitler muteahhit olunca dam da akar,tavan da coker.Erzurum'da da kis olimpiyatlari icin kayak pisti yapmislardi ne oldu ? Bi firtina cikti tesis komple uctu gitti
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • dellino D kullanıcısına yanıt
    Ülkenin her yeri akıyor siz böyle sözde eğlenmelere devam edin.

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

40 yillik mucahitler muteahhit olunca dam da akar,tavan da coker.Erzurum'da da kis olimpiyatlari icin kayak pisti yapmislardi ne oldu ? Bi firtina cikti tesis komple uctu gitti

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

40 yillik mucahitler muteahhit olunca dam da akar,tavan da coker.Erzurum'da da kis olimpiyatlari icin kayak pisti yapmislardi ne oldu ? Bi firtina cikti tesis komple uctu gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede yaşayan biride farklı bir şey düşünmüyor zaten merak etme.Nerede yaşıyorsun , gelirin ne bilmiyorum ama ülkede zaten bir kriz var 5 aydır hemde.Şu an ufak ve her sektörü vurmadı ama kimsenin cebinde para falan yok kredi kartlarıyla dönüyor çark , paralar ABDye döndüğünde , bankalara borçlar ödenemediğibde bu laflarını hatırlatıcam sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeto

Bu ülkede yaşayan biride farklı bir şey düşünmüyor zaten merak etme.Nerede yaşıyorsun , gelirin ne bilmiyorum ama ülkede zaten bir kriz var 5 aydır hemde.Şu an ufak ve her sektörü vurmadı ama kimsenin cebinde para falan yok kredi kartlarıyla dönüyor çark , paralar ABDye döndüğünde , bankalara borçlar ödenemediğibde bu laflarını hatırlatıcam sana.

Ben kriz olmaz demiyorum olursa da hatırlat için rahat edecekse. Kriz gelecekte hükümet düşecek diye seviniyorlardı dedim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.