en iyi yangın çıkaran biziz dünyadaki en ateşli taraftar biziz herkes bizi konuşuyor muhabbeti yapmadan önce kendi mahallesi dışına çıkmamış insanlar biraz araştırma yapsalarda rezil olmasalar..
"Başkasının bişeyi ile gerdeğe girmek..."
Dünya anlamış neyin ne olduğunu kendi taraftarınızla kıyaslasanıza madem bizi ortaya nasıl bir sonuç çıkacak çok merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
"Başkasının bişeyi ile gerdeğe girmek..."
Dünya anlamış neyin ne olduğunu kendi taraftarınızla kıyaslasanıza madem bizi ortaya nasıl bir sonuç çıkacak çok merak ediyorum
valla dünyanın en iyisi biziz diyen sizsiniz ama ısrar ettin madem
Meşale yakmak ile ateşli taraftar olunduğunu da ilk defa görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
olurmu, yöneticlerin toptan fiyatına bikaçyüztane meşale alıp tribündekilere dağıtması ve onları ateşlemek sadece enbüyük taraftarın yapablceği bişy
atesli degilde anderlecht in taraftari guzel gelio bana
olurmu, yöneticlerin toptan fiyatına bikaçyüztane meşale alıp tribündekilere dağıtması ve onları ateşlemek sadece enbüyük taraftarın yapablceği bişy
bu konuda konuşabilecek son taraftar grubusunuz
Fenerlilere gülüyorum Fenerbahçe taraftarı en kötü taraftar bence konuyu açan şahıs da sözde Beşiktaş'a laf iliştiriyor
Tamam.
Meşale yakmakla taraftarlık oluyorsa stadı yakanlar ne oluyor?
İşte Dünyanın En Ateşli Taraftarı
Partizan-Kızılyıldız maçlarında sıradan bir taraftar bile bir savaş makinasına dönüşebilir.
larissa riquelme falan bekliyordum.
meşale yakınca ateslımı olunuyor xd xd
Bjk taraftarınıda herkez bılıyor bu arada.....
Böyle gelip abuksubuk konular açıyorsunuz, sonra birbirimizi kırıyoruz. Şimdi iyi mi olur ben yutubdan FENERBAHÇE taraftarlarının videosunu koysam? Valla o videoyu ben koymaya uyanıyorum, siz anlayın artık!