yeni bir mal alınca kaça aldın denilmesi |
Bildirim
yeni bir mal alınca kaça aldın denilmesi |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
-Sen kafanı yorma -Şunu hiçbir zaman unutma... -Sıkıntı yok (aslında var ama sana ayıp olmasın diye olmamış sayıyorum) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 9 Haziran 2025; 12:12:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nerden buldun (fazla paralı birşey alınca süpheli) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim diye hitap eden insanlar. Tokadı yapıştırmak istiyorum kim bana böyle hitap ederse etsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BüyükAmca -- 9 Haziran 2025; 19:47:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arpavud -- 10 Haziran 2025; 1:19:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Buraya bunu yazabiliyorsan bu cümle yapısıyla türkçe biliyorsun (ortalamadan çok daha iyi) Burada da iletişimin iyi gözüküyor Haklı çevren Potansiyelin yüksek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsi haklı ben lisede arkadaşlarım c c# vs ile site yapar satardı vs vs Hatta liseli olduğunu gizlerdi internette Şu an çok büyük potansiyel komple para hedefiyle yok edilmiş Rastgele 3 5 kişi bir araya gelip bir sürü şey yapabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Abim o ürünün fiyatı sana ... liraya olur" Halbuki dükkana daha 30 saniye önce girmişimdir. |