Öncelikle çoğu kişiye gereksiz gelebilecek fakat ciddi anlamda artık canımı sıkmaya başlayan bir konuyu burada tartışmaya açmak istiyorum.Eminim benim gibi bu can sıkıcı dertten muzdarip olan arkadaşlarım da wardır...
Yaw arkadaşlar kafamı çok kurcalamaya başladı...Bu çorapların teki nereye gidiyor.Şu an çekmecemi döksem abartmıyorum rahat diğer teki olmayan 20 çorap çıkar.Allahım delirecem noluyor bu çoraplara.Makinenin bi taraflarına kaçıyor desem yok hoca o kadar çorap bozardı herhalde çoktan makineyi...Acaba bilmediğimiz bir fizik yasası falan mı war çoraplar ile ilgili.Bunu bulursak sanırım dünyanın düzenini alt-üst edebiliriz Teleport,zamanda yolculuğa ilk adım olabilir
Benimle aynı dertten muzdarip olanlar var mı???Bu konuya girip değerli vaktinizi aldığım için özür dilerim...
Benden başka bu sorunu yaşayan yok mu yaw...Hayret doğrusu
Olma mı kardeş.
Düzensiz insanların başına gelir bu ama.
sen bence koltuklarin arkaasina felan bak veya dolabin arkadasina bilgisyarin arkasina yanı aklina nekadar kuytu köşe gelirse heryere bak eş'leri cikacaktir
ben asla kaybetmem çorabımı son 5 yıldır ayağımda. en sonunda bir müzeye bağışlıyacam.
değişik değişik giy ben öyle yapıyom farkeden olursa kasıtlı yaptım diyom
quote:
Orjinalden alıntı: MMZ
değişik değişik giy ben öyle yapıyom farkeden olursa kasıtlı yaptım diyom
süper taktik benimde kedi alıyo sürekli box una saklıyo manyak
Öncelikle çoğu kişiye gereksiz gelebilecek fakat ciddi anlamda artık canımı sıkmaya başlayan bir konuyu burada tartışmaya açmak istiyorum.Eminim benim gibi bu can sıkıcı dertten muzdarip olan arkadaşlarım da wardır...
Yaw arkadaşlar kafamı çok kurcalamaya başladı...Bu çorapların teki nereye gidiyor.Şu an çekmecemi döksem abartmıyorum rahat diğer teki olmayan 20 çorap çıkar.Allahım delirecem noluyor bu çoraplara.Makinenin bi taraflarına kaçıyor desem yok hoca o kadar çorap bozardı herhalde çoktan makineyi...Acaba bilmediğimiz bir fizik yasası falan mı war çoraplar ile ilgili.Bunu bulursak sanırım dünyanın düzenini alt-üst edebiliriz Teleport,zamanda yolculuğa ilk adım olabilir
Benimle aynı dertten muzdarip olanlar var mı???Bu konuya girip değerli vaktinizi aldığım için özür dilerim...
ilginç tabi... zaten çorabın fiziksel görünüşü hep merakımı uyandırmıştır 2 ucuyla dünya atlasındaki bermuda şeytan üçgenini yan yana koyun aynı şekil çıkıyor
evet ben kendimi bildim bileli çoraplarım ayaamda tarihi eser
valla benim dangalak teriye sadece çorabın bir tekini parçaladığı için tek çorap popülasyonu bi hayli arttı. ha bugün temizlik yaparken bir çorap teki akustik gitar içinden çıktı! uzun zamandır çalmıyordum galiba o yüzden
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
ben asla kaybetmem çorabımı son 5 yıldır ayağımda. en sonunda bir müzeye bağışlıyacam.
Dünyanın en iyi havalandırma sistemine sahip olması lazım o müzenin sanırım...
Neeeeaaaaaa 5 yıl mı???
bende bir alışa 10 tane aynı çift alıyorum.(düz siyah) tek benzeri öteki teki yerine tek benzeri çekmece içindeki(leri) oluo.
ayak da 45 numara metrekare başına düşünüldğünde soyunma odasının duvarlarının renginin günden güne sararamsının nedeni belli oluyor. en iyisi çorabımı ateşe varip amerikaya atmak. ama oluşacak nükleer patlamadan bağzı batı illerimiz etkilenebilir çok güçlü bir patlama olur. dünyanın yörüngesi bile değişebilir.
bunu da çözdük bunu da
geceleyin yatmadan koklanan çoraplar kaybolmuyor evet efendim yanlış duymadınız kaybolmuyor....bu hatırlamanıza yardımcı oluyor nerde olduğunu...
kaybolsada onu bulabiliyorsunuz ya da köpeğiniz varsa ona koklatın daha kolay olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Offff aynı sorun bende de var nası olur nere gider nerden kaçar anlamak mümkün değil..En az 10 15 tane çorabımın teki yok.İlginçtir ki bazen çoraplarımı tekrar yıkadığımda bazılarının eşleri çıkıyor ama ötekilerin eşleri kayboluyor....Bu soruna bi şekilde çözüm getirmem lazım....
Bütün çoraplar düzenlidir benim annem saolsun
çekmecede en az 50-60 tane çorap vardır ama yarısından fazlasının tekini bulamıyorum.. nasıl oluyo bu yaau
her gun çorap degistirirsen bu sorun buyuk çogunlukla çozulur.Zira yikandiktan sonra,yikayan kisi çoraplari çiftlestirir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme