Şimdi Ara

Dünyada mmorpg ölüyor mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi cunku insanlar o dunyada gercekten varolmak istiyor. Mesela archeage. Niye bu kadar merakla bekleniyor ? Betasinda oynamis birisi olarak soyluyorum. Gercekten yasiyosunuz. Kaynak topliyip ev yapiyosun. 120 classtan istedigini seciyosun.(evet 120) Kendi ordunu kuruyosun. Guildinle gemi toplayip filo oluyosun. Ticaret yollarini kapiyorsun , vergi topluyorsun. Hatta kuzeydeki koca bi kitayi playerlara birakmislar. Iyi olan guild elindr tutuyor bolgeyi. Insanlar boyle seyler istiyor. Garnizon sistemi de bu yuzden geldi bence. Kim istemez wow a deniz savaslari olsun, ticaret yollarina cokup alliance in suyunu kurutalim , kendi ciftligimizi kurup sebze meyve yetistirelim ? Ama bu seferde o pvp manyagi lore la alakasiz insanlar basgosterir. Mesela ; Ben mage te food yapiyorum niye ciftlikte ugrasiyim ehhehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

daha once wow oynamadim bilen biri cevaplarsa sevinirim. wow'da herhangi bir levelde ya da saatte pvp yapmak mumkun mu? uzun sure 12sky2 adli oyunu oynamistim mantigi basitti, oyunun grinding zordu ama premium ve exp arttirici bufflar ile rahat kasiliyordum, haftada birkac gun classlar arasi genel tas savasi olurdu. savas bitiminde rakibin taslari bizde kalirsa bir sonraki savasa kadar ekstra hasar veriyorduk moblara 2 tas %10 3 tas 20% 4 tas %30 5 tas %40. bu hasar artisi ozellikle yuksek seviyeli oyunculari rahatlatiyor dusuk seviyedeki oyuncularada boost niyetiyle yqrdimci oluyor. tas kaybeden class ise -%10 hasar ile oynuyordu bir sonraki savasa kadar. durum boyle olunca tas savaslarina katilim oldukca fazlaydi ve pvp cok zevkli oluyordu. binekler petler elite itemler buyuler hazirlanir savasa gidilirdi. savas sistemi tekduze gibiydi crit atan kazaniyordu vs'yi. 12sky2 oyunu kaldirildi. kisaca anlatmaya calistim bu tarz basit sistemli ama pvp'si yogun olan oyun ariyorum ama bulamadim.

Bende 5 yıl boyunca 12sky2 nin Türkçe versiyonu olan Karahanı oynadım. Karahanın verdiği zevki hiçbir oyundan alamıyorum. Seninde söylediğin gibi basit bir yapısı vardı insanı yormuyordu ve pvp sistemi de gayet güzeldi. Yeni oyunlara ısınamıyor olmamın sebebi artık sıkıcı ve karışık geliyorlar kafa yormak istemiyorum bunalıyorum. Uzun süredir karahan gibi bir oyun arayışındayım ama aradığımı bulamıyorum. Sen bulursan öyle bir oyun benide bilgilendirirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei

Hurra pvp işi değildir en dandik Bg sinde bile Zeka ve öngörü gerektirir.. Spam skill olayı yoktur yeri zamanı çok önemlidir.. Yok ben pata küte girerim lvl kasmak boş iş falan diyorsan kusura bakmada F2P en güzel seçenek senin için

wow oynadın diye kendini üstün mü sanıyorsun bu ne demek oluyor ? yani sen wow'a ve paketlerine aylık ücret ödüyorsan bende kendi oynadığım oyunlara ödeme yapıyorum.bu nedenle aradığım oynanış tarzı sana uygun olsun ya da olmasın,mantıklı gelsin ya da gelmesin bana f2p oyunlara git demek sana düşmez.diğer arkadaş mesajımı alıntılamasa benden bahsettiğini görmeyecektim.

@byjackal911 karahanı yükleyip bakmıştım sunucuların durumlarına ama sil baştan o kadar oynamayı istemedim.klanlar arası denge yoktu ama en önemlisi oyuncu sayısıda hayli azdı,sunucular kalabalık olsa full set karakter alıp devam edebilirdim.

• Endgame icerigi genel olarak ikiye ayrilir.PvP ve PvE.PvP secerseniz mesela arkadaslarinizla surekli olarak battlegroundlarda arenalarda filan vakit gecireceksiniz zaten.Ayrica realminiz PvP ise kasarken de ortak alanlarda ally-horde kapismalari oluyor.PvP icerigi de cok kuvvetli bir oyun yani aradiginiz pvp ise
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.