Şimdi Ara

DÜNYADA KORONA'DAN 4 MİLYON ÜLKEMİZDE İSE 50 BİN'DEN FAZLA İNSAN HAYATINI KAYBETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne olacak bu işin sonu sizce korona'dan daha kaç kişi hayatını kaybedecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Gates cevap verdi bu soruya geçen sene.

Kovid ölümleri denen ölümlerin yaş ortalaması beklenen ömürden fazla. Yani ortalama ömür 78 ise kovidden ölenler 79 veya 80 yaşında ölüyor.

Dünyada bu sürede 90 milyon insan öldü. Diğer ölümler konuşulmuyor ama bu gribal hastalık dünyanın 1 numaralı gündemi halinde 1,5 senedir çünkü DSÖ'yü yöneten kişi aşı yatırımları yaptı ve bütün dünya aşılanmalı diyor.

Ben Gates'in dediğine inanıyorum. BEBEKLERE KADAR HERKES AŞILANMADAN bu işi bitirmeyecekler. Zaten aşılama yaşını her geçen gün düşürüyorlar.

Gates haklı. İnsanlar anlamıyor ve hala ne zaman biter diye soruyor.

• tr de ölüm vakaları yanlış 200 bın vardır

yeterince dusuk olum orani var

PSN : Jeopol
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Gates cevap verdi bu soruya geçen sene.

Kovid ölümleri denen ölümlerin yaş ortalaması beklenen ömürden fazla. Yani ortalama ömür 78 ise kovidden ölenler 79 veya 80 yaşında ölüyor.

Dünyada bu sürede 90 milyon insan öldü. Diğer ölümler konuşulmuyor ama bu gribal hastalık dünyanın 1 numaralı gündemi halinde 1,5 senedir çünkü DSÖ'yü yöneten kişi aşı yatırımları yaptı ve bütün dünya aşılanmalı diyor.

Ben Gates'in dediğine inanıyorum. BEBEKLERE KADAR HERKES AŞILANMADAN bu işi bitirmeyecekler. Zaten aşılama yaşını her geçen gün düşürüyorlar.

Gates haklı. İnsanlar anlamıyor ve hala ne zaman biter diye soruyor.

Bill GATES'le virüsün ben hala bağlantısını çözemedim bu adam bilgisayarcı ne alaka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.

• tüik hala rakamları açıklamıyor !

hayırdır !?

standart genel yaşa bağlı ölüm hızı noktasında

hala daha 2020 verilerine ulaşamıyoruz.

2018 2019 standart genel yaşa bağlı ölüm hızı verileri zaten ortada

ama nedense 2020 yılı verileri yok !

eğer açıklanırsa zaten klasik standartın adı c19 olacağı için

la bu her yıl ortalamasına göre düşük bir şey miş !

yani C19 olmasa daha fazla insan trafik kazasında ölüyormuş mu denilecek

bunu resmi veriler yayınlanınca öğreneceğiz ama yayınlanan bir şey var mı !?

* TCL 11.1 (4GBRamDiskDriver)
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt

Bill Gates bilgisayarcıdan önce zengin bir elit. Babası zengin bir avukat, Rockefeller ile bağı var ve öjenik.

Bu zenginler dünyayı yönetiyor diyoruz hala salak gibi dalga geçiliyor. Hala ülkelerin demokrasi ile yönetildiğini sanan demokrasi aşıkları var.

Bu adamlar paranın sahipleri ve nasıl bir dünya istiyorlarsa onu tasarlıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünya'da her yıl zatürre 4 milyon kişiyi öldürürken kimse umursamıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Bill GATES'le virüsün ben hala bağlantısını çözemedim bu adam bilgisayarcı ne alaka ?

Alıntıları Göster

İnsanların top yekün kontrolü teknoloji olmadan sağlanabilir mi?

O halde adam doğru yere yatırımla başlamış ve şimdi de ilaç endüstrisi yatırımı ile altın vuruş yapacak.

Soru: Bill Gates Biontek ile ne zaman anlaşma yaptı

El-Cevap: 09-2019

Soru:Covid-19 ilk ne zaman ortaya çıktı

El-Cevap: 12-2019 Çin-Vuhan

Soru: Pfizer-Biontech aşısına WHO Acil Kullanım Onayını ne zaman verdi

El-Cevap: 12-2020

Soru: Pfizer-Biontech aşı uygulaması ilk ne zaman başladı

El-Cevap: 12-2020 İngiltere

Bu adam/vakıf nasıl olur da bir firma ile anlaşma yaptıktan 3 ay sonra hiv ile aynı reseptörü (ace2) kullanarak hücreye giriş yapan bir virüs salgını başlar?

Bu anlaşmadan yaklaşık bir yıl sonra DSÖ tarafından pfizer-biontek üretimi aşı adayına acil kullanım onayı verilir?

Daha geçmişe gidilerek daha farklı bağ ve bağlantılar da görülebilir.Sadece Bill Gates ile değil, WHO (DSÖ) yöneticileri ile ilaç endüstrisi çalışanlarının bağları, WHO ile anlaşma yapılan ülkelerin yaptığı anlaşmalar da küresel harekete ışık tutar.

Bunlara ya komplo dersin ya da aradaki bağlantıları araştırır ve bir sonuca varırsın.

DÜNYADA KORONA'DAN 4 MİLYON ÜLKEMİZDE İSE 50 BİN'DEN FAZLA İNSAN HAYATINI KAYBETTİ

https://www.thepharmaletter.com/article/the-gates-foundation-sees-biontech-potential-to-dramatically-reduce-global-hiv-and-tuberculosis

https://web.archive.org/web/20201212030300/https://www.fda.gov/media/144414/download

• HIV'den her yıl milyonlarca kişi ölüyor ama bu elitlerin umrunda değil. varsa yoksa covid zırvalığı

Aynen hocam zatürre 4 milyon,verem1,5 milyon,grip 650 bin,sıtma 500 bin,sigara 8 milyon,kanser 9 milyon,hava kirliliği 9 milyon,içki 1,5 milyon,trafik kazaları 1,5 milyon,açlıktan 10 milyon,hiv 1 milyon daha sayamadığım bir sürü hastalık ve olaylardan ölen insanlar var.Fakat insanlar her şeyi bir kenara bırakmış.Varsa yoksa sözde covid'den ölen 70-80 yaşındaki insanlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.