Şimdi Ara

Dünyada En Çok Kazandıran Meslek Nedir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Hele ergene bak hele sanki telefon onerisi istiyor.

anlayan anladı beni
  • At Antrenorlugu Aylik 15.000 kazanan duydum
  • CEO'lar en çok kazanırlar. Genelde firma sahipleri çok kazanır. O yüzden, çok para kazanmak için kendini bir şablonla sınırlamaz. Önemli olan yaptığın işte uzman olmak. Mesela yazılım deyince akla ilk başta sen geliyorsan işte o zaman en çok kazanan sen olursun. Başka, akıllı telefon :Samsung, Apple. Örnekler uzar gider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaziletsizCebir

CEO'lar en çok kazanırlar. Genelde firma sahipleri çok kazanır. O yüzden, çok para kazanmak için kendini bir şablonla sınırlamaz. Önemli olan yaptığın işte uzman olmak. Mesela yazılım deyince akla ilk başta sen geliyorsan işte o zaman en çok kazanan sen olursun. Başka, akıllı telefon :Samsung, Apple. Örnekler uzar gider...

bende öyle bişey istiyorum işte ama donanım ve tasarımda hatta kanadada çizdiğim bi modeli gibson a gönderdiğimde kabul etmişlerdi boş zamanımda çizim yaparım bu yüzden ipad im de ve telefonumda çizim programları vardır ayrıca bir stylus kalem :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsT

quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

Boyle meslek secilmez, sacmalamissin. En az 8 bin kazandiran bir meslek de yok. Yeni nesil niye boyle acaba ?

Aile hekimi 8k+ ile ise basliyor saygilar

Oyle bir sey yok. Kim salladiysa iyi sallamis. Gir bak bakalim doktor maaslarina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin ne olduğuna değil en iyisi olmaya bakcan adam simitçi olur saray kurar milyon dolarlar kazanan doktorlar var tabi biraz da iş de önemli olmasında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olursan ol yine de işini ciddiye al
  • Siyaset, din tüccarlığı, ihaleye fesat karıştırma vs
  • din sat güzel para dönüyor o işlerde
  • Para için bir mesleği yapmaya kalkışırsan, %95 başarısız olursun o meslekte, bu garanti. Sevdiğin meslek neye onu yap, ve yaptığın işte 1 numara olmak için elinden geleni yap. O zaman sınırını da geçmiş olursun.
  • Benim bildiğim astronotlar çok fazla alıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Boyle meslek secilmez, sacmalamissin. En az 8 bin kazandiran bir meslek de yok. Yeni nesil niye boyle acaba ?

Aile hekimi 8k+ ile ise basliyor saygilar

Oyle bir sey yok. Kim salladiysa iyi sallamis. Gir bak bakalim doktor maaslarina.

Doktor maasi ordan burdan bakmakla olmuyor cevreden biliyorum.

Ben de cevremden biliyorum. O bahsettigin parayi kazanan doktor sayisi %10-%20'dir. Yani en az 8 bin demek sacma olur. Performans sisteml vardir doktorlukta. Calistigin hastane, baktigin hasta sayisi vb etkenlerin hepsi etkiler maasini.

• isteseler 100.000 tl aylık maaş olsun doktor olmam sevdigin işi yapman en önemlisi herşey para değil
  • Buraya yazamam

• Santrafor.
  • Ticaret
  • Nba. Adamlar 4 yilda 60 m dolar aliyorlar

• Din tuccarliği

• Pc müh
  • Çiçekci ol!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.