Şimdi Ara

Dünyada En Çok Kazandıran Meslek Nedir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılımcı olacan :) mesala bir bankanın açığını bulsan (Bunu bankaya bildirsin veya bankada bu bünyede çalışssan) Bayağa köşeye dönersin yerin dibinde saklarlar seni :D
  • Pilot ol pilot.

Kaptan Pilot 20.000 TL
    Yrd. Pilot 16.000 TL alıyor THY'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todola

Pilot ol pilot.

Kaptan Pilot 20.000 TL
    Yrd. Pilot 16.000 TL alıyor THY'de.

İmkansız gözlük kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalDistance

Cemaatci ol çok ciddiyim. Cemaate giripte zengin olmayan hiç kimse yoktur. Sana bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum. Din tuccarligin da iyi para var. Sırtın yere gelmez.

ne yazikki bu mesaja katiliyorum liseseyken bende biraz takilmistim bircok adamda (hoca) son model araba ,son model telfon felan vardi hatta biz sormustuk cematteki hocalar hep boyle nasil kazaniyorsunuz diye calismak calismak calismak demisti adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unuz yol gemi kaptanlığı
    +20.000 TL maaş
  • bu dünyada en çok kazandıran meslek ticarettir. aksi söylenemez. doktorun mühendisin ağzı kokar. bak büyük firmalara, ticaret hep..
  • Muhasebecilik. Muhasebeci aç kalmaz.
  • F1 pilotu (F.Alonso 30m euro)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reklam_alanı

F1 pilotu (F.Alonso 30m euro)

schumaer: kendi adası var
  • meslek maaşlarını buradan görebilirsin.www.maaslari.org
  • Pezevenklik

Vergi ödemezsin
    Muhasebeye para ödemezsin
    Eleman ihtiyacın olmaz maaş ödemezsin

Ben pezevenklik mi yapsam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 29 Temmuz 2013; 13:59:53 >
  • Üzgün Kaslı kullanıcısına yanıt
    benim babam simitçi çok işlek bi yerde çalışıyor her türlü simit yapıyo falan ve günlük kazancı 1.5 bin giderleri katarsak 500 tl günlük net kazancı var
  • Dünyanın en zengini olmak için kullanılabilir alternatif enerji kaynaklarına sahip ve onları işleyip pazarlaya biliyo olman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

Dişçiler baya kazanıyor

+1 en azından ağızları kokmuyor
  • Yaptığın mesleği iyi yaparsan zaten para gelir. Ama çok kazanmaktan başka düşündüğün bi şey yoksa ticarete atıl. Varsa bi sermayen restoran işletebilirsin. Kriz zamanında bile gelirin sekteye uğramaz. İnsan her harcamasından keser, boğazdan kesemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Şöyle adamları görünce ülkemden daha da bir tiksiniyorum. Abi havasından, suyundan mıdır? Ne yiyip içiyorsunuz da, bu kafaya ulaşıyorsunuz?

Usta ulaşılacak "kafa" olsa zaten şu anda bu kişiler belli yerlere gelmiş olurlardı.
  • Ticaret
  • Tartismasiz ticaret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım en çok para futbol yada basketbol oyunculuğunda. Pilotlarda çok iyi kazanıyor ama onlar harcayacak zaman bulamıyor maalesef :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.