Şimdi Ara

Dünyada adalet nasıl sağlanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.ntv.com.tr
    Vietnam'ın en büyük dolandırıcılık davasında idam kararı
    https://www.ntv.com.tr/dunya/vietnamin-en-buyuk-dolandiricilik-davasindaidam-karari,xbvWNoWdmkCU3VRrPtH84w



  • Vietnam'da işler nasıl yürüyo bilmiyom. bizde malum, o kadar tren kazası oldu, depremden önce sağlam evlere (rüşvet vermediği için) çürük direk ceza kesilmiş (bu evler ayakta kaldılar) çürük evlere ise sağlam belgesi verlmiş (alayı çöktü) buna rağmen yetkililerden ceza alan yok, öte yanda halka şov olsun diye teleferik kazasından sonra CHP'li başkanı tutukladılar. AKP'li olsa kimse tutuklayamaz.
  • Sapıklara katillere iyi hal indirimi veren bir ülkeyiz Türkiyede aramayın Adalet bu memleketten gideli çok oldu.
  • bu ülkede kaçak göçmenleri yakalayan polis işinden ediliyor, hangi adalet? ben akrabalarım ile muhattabı keseli çok oldu, bayram tatilinde bize misafirliğe geliyorlar diye ben sürekli gezdim ve hiç biri ile muhattap olmadım, annem vesilesiyle geliyorlar aksi halde benim yanıma zaten gelmezler... benim memleketim Düzce ama yerlisinden değiliz, Ordu dan göçmüşüz oraya. Yani memleket Ordu sayılır.


    bunu söyleme sebebim acaba biz Türk değil miyiz? akrabalarımın neredeyse hepsi dinci ve Cumhuriyet düşmanı, bunu sohbetlerinde belli ediyorlar bazen ve bu bayramda annem ile tartışırken annem kızmış ve en son "siz Türk değil misiniz?" diye sormuş amcama ve cevap vermemişler.


    Ben Türküm diyemeyen ve Cumhuriyete düşman olan bir halk var arkadaşlar, bu ülkenin halkının çok büyük bir kısmı bu ülkeye düşman. Daha önce de söylemiştim, kötü insanların ortak yanı korkak olmalarıdır ve Cumhuriyetimiz 100 yılını gördüyse aramızdaki cesur insanların varlığı sayesinde...


    Bu çakallara kolay papuç bırakacak göz yok bizde, dediğim gibi, ateş olsanız cürmüm kadar yer yakarsınız, dincilere karşı aman vermek yok. hem Cumhuriyetin meyvelerinden sonuna kadar faydalanıyorlar hem de hainlik yapıyorlar.


    benim dayım 44 yaşında emekli oldu ve oda tam bir dinci, 2 yıldır emekli maaşı alıyor ve çalışıyor ek olarak, 4 çocuğu var ve 2 tanesi kız... 4 yaşında kıza başortü mü giydirilir? ruh hastası bunlar. bu dincilerle de konuşarak anlaşılmaz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.