Şimdi Ara

Dünya Üzerinde Bişeyler Başarmak İçin..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bizler,Normal hayatlar....Belki zeki değiliz..Ve olanaklarımız yok...Biz bu hayatı yaşamaya mahkummuyuz?..Neden adımızı yazdıramıyoruz..Hiçbirzaman dünya çapında bir Başarımız olmayacakmı?..Başaranlar ne yapıyolar..
    Sessizce bu hayatı yaşayım gidicekmiyiz?..Yoksa Bunu başaramayacak kadar küçük canlılarmıyız?Peki başaranların bizden farkları neydi..Zekilermiydi? olanakları full müydü? Ne yaptı bu adamlar?..

Bu yazıyı okuyarsan eğer..Sende normal bir insansın demektir..Başaranların farkları vardır !!

Ortalama bir yaşamı olan..Muhtemelen çoğunluğun içinde olan...Ve hayatının sonuna kadar BÜYÜK işler başaramayacağına inanan insan tipisiniz..

Soruyorum sizlere ?
    Dünyaya adını yazdıran adamlar..Zekilermiydi? ki hepsi değiller..
    olsunlar.. onların çalıştığının 2 katını çalışıp bu farkı kapatabilirdin..
    Olanakları full müydü? Hepsinin değildi elindekilerle yetindiler..Ve en iyisini yaptılar..
    Elindekilerle en iyisini yapabilirsin buna emin ol..

Beyler ben bu hayatı yaşamak İS-TE-Mİ-YO-RUM !...

Evet çok net..Ben bu değilim..Adımı dünyaya duyurmalıyım..Bunu hem soyum hem yaşamım için yapmalıyım..En iyi olmalıyım...
    Ve Sizlerdende Başarısızlığa ortalama kesime uygulanan başarısızlığa inandırılan kesime baş kaldıranlar varsa onlarla beraber yoluma devam edicem..

Biz bunu haketmiyoruz..Devlet memuru olup Sözüm ona mühendis olup 3-5 milyar maaşla köle gibi çalışmayı hak etmiyoruz.Üniversite mezunu olup inşaat işçisi olmayı haketmiyoruz !.Diplomalı hizmetçi olmayı hiç hak etmiyoruz !.İçinizdeki o devi uyandırma zamanı geldi..
    Bişeyler başarmalıyız beyler...En iyi olmalıyız..Eminim burdanda Bize karşı cıkanlar olucaktır..Bunlar Başarısızlığı aşılayan köle insan grubudur..

Herneyse beyler benim bu konuyu açma amacımı aşşağı yukarı anladınız..Burası Başarı topiği olsun..Birbirimize önerilerde bulunarak ilerleyelim..En iyiye..Bu her tür olabilir okulda başarı iş hayatında ticarette sanatta vs..
    Eğer gerçekten istiyorsanız ben sonuna kadar varım ki ben burdan cok şeyler cıkacağına adım gibi eminim..

Eğer normalsen.Başarılı olma ihtimalin hep vardır.Başarısız olma ihtimalinde..Zor bi yol bu..Kolay değil..Bizler normal olamaya ve asla başaramayacağımıza inandırılmış bir nesiliz..Bunun dışına cıkma zamanı geldi beyler..
    Eğer istiyorsan istiyorsundur..Yapabilme ihtimalin yapamama ihtimalinden düşük olsa bile bunu göze alıp o işe başlıyorsan tebrik ederim..İlk başarına imza attın demektir..Bunu her insan yapmaz ve sonucunu acı bir şekilde öder..

Evet benimle ola
    nlar ?

• İyi yere dükkan açmışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.