Turkiye Saatiyle 02.00 da PUS'a girerek oradaki Bannere tıklamak yeterli olacaktır..Bronze premium harici herkes kayıt olabiliyor tabiki ilk 1150 kişi..Yarında kayıt olma olayı olacak.. http://gamersfirst.ekolay.net/knightonlineworld/?q=tr/haberler
knightın zamanlamasına bayılıyorum dün pre bitti 3-4 güne kadar yer kalırsa pre alıp bende katılmayı düşünüyorum
Hayır sitede sadece bronze pre dışındaki preliler katılabilir diyor bronzu bile almıyorlar presi olmayanı hiç almazlar =)
quote:Orijinalden alıntı: Bugraloji quote:Orijinalden alıntı: lJok3R kazanana ne verecekler? porsche gt 911 ya bende iyi bişey verecekler sandım yarın gold alacaktım neyse ozaman almama gerek kalmadı
quote:Orijinalden alıntı: lJok3R quote:Orijinalden alıntı: Bugraloji quote:Orijinalden alıntı: lJok3R kazanana ne verecekler? porsche gt 911 ya bende iyi bişey verecekler sandım yarın gold alacaktım neyse ozaman almama gerek kalmadı sana şahin versinler o zaman
Ben de tıkladım 15 dk sonra KOL Team ın yolladığı letter da id pass yazıyor acaba nerde kullanacağım bu gönderdikleri şifreyi yardımcı olurmusunuz
quote:Orijinalden alıntı: Bugraloji quote:Orijinalden alıntı: lJok3R quote:Orijinalden alıntı: Bugraloji quote:Orijinalden alıntı: lJok3R kazanana ne verecekler? porsche gt 911 ya bende iyi bişey verecekler sandım yarın gold alacaktım neyse ozaman almama gerek kalmadı sana şahin versinler o zaman