Şimdi Ara

DÜNYA NIN EN TEHLİKELİ HACKERİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler, eski bi chip dergisinde "kevin mitnick" in en tehlikeli olduğundan söz edilmiş.

1989 yılında digital equipment ağını çökertti.FBI nın arananlar listesine giren ilk hacker oldu. ardından yakalandı ve 1 yıl hapis yattı. 1992 yılında Motor vehicle nin sistemlerini kırdı.1995 te 20.000 kredi kartı şifresi çaldı.sonra FBI ın sitesini çökertti.FBI izleme cihazlerı kullanarak (hatta termal kameralar ile) en sonunda mitnick i yakaladı. o zamanlar hack etme ile ilgili gerekli yasa tasarıları henüz oluşturulmadığı halde mahkemeye çıkartılmadan 4 yıl hapis yattı. hapisten sonra A.B.D. deki bir çok güvenlik fuarında konferanslar vermeye başladı.....

• gunaydin kardes. bunu bilmeyen yoktur sanirim.yalniz ben dunyanin en buyuk hacker i oldugunu kabul etmiyorum. cunku eminimki askeri teskilatta boyle insanlar vardir.

al benden bi link

http://www.freekevin.com/
  • adamın cezasının çeyreği bitti hala davası sürüyor mu?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i>
    <br />adamın cezasının çeyreği bitti hala davası sürüyor mu?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    su anda serbest olması lazım.
  • "gunaydin kardes. bunu bilmeyen yoktur sanirim.yalniz ben dunyanin en buyuk hacker i oldugunu kabul etmiyorum. cunku eminimki askeri teskilatta boyle insanlar vardir."

.
  • birileri Teşkilatı Mahsusa ya çalışıyo gene

Bu arada başlığa cevap : I am here :D
  • ya bir turlu yazamadim suraya iki satir.. habire engelleniyorum hocam..

kunteper hocam, bisi mi dedin? daha dun gocerttim senin agi unuttun mu? [krl]

(walla bir su magic hocanin wallpaper'ini asamadim yani [sml2k]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kunteper,

[bandt]

--

sahraa (maat),

[evlol][:P]
  • Olm susun hekır mekır konuşmayın aramızda MIT'ten birisi var.. soylemiyorum güme gidersiniz sölimmmmm.;))

Magic hocam yaw su avatar'i degis be bisi anlasilmiyor (www.mit.gov.tr) sux ;))
  • [bgdnc2]
  • mitnick sanırım symanthec te çalışıyor şu anda firma bilmemkaç milyon dolara tahliye şartlarını satın aldıydı
    bu arada abd de adelet:)
    herifi serbest bırakıp elektronik aletlere dokunmasını yasakladılardı
  • neyse adam gibi cevap yazalımda topic zayii olmasın :D

benim favorim , Vladimir Levin :)

en gariban hacker Carolyn Meinel (yazık zavallı, millet bişiler yapıyo sonra bu garibanın üstüne atıyo :D

İlgilenenlere kaynak gibi bişey (doğruluğunu kontrol etmedim ama :D)
    http://www.hurriyetim.com.tr/dosya/hacker/unluler.asp
  • Konuda adi gecen "Kevin Mitnick" suan "Symantec" de calismiyor thedevil :) Kendi firmasi var alex042 (Internetin yeralti agini iyi taniyan ve iyi cevresi olan) eski arkadaslari ile suan kendi firmasini isletiyorlar :)
  • beyler adamın tek sucu yakalanmak
    yoksa ondan daha ıyı olanlar da var
    yaklaanmadıkları ıcın ne yaptıklarını bılemzsınız
    ama herhalde en zekısı kevin dir
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • İyi bir hackersan, ismini herkes bilir. Ama büyük bir hackersan kimse kim olduğunu bilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarkanavci

İyi bir hackersan, ismini herkes bilir. Ama büyük bir hackersan kimse kim olduğunu bilmez.

hort
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarkanavci

İyi bir hackersan, ismini herkes bilir. Ama büyük bir hackersan kimse kim olduğunu bilmez.

aynen. Herkesin yalancı bildiği insanlar aslında yalanı beceremeyenlerdir çünki hakiki yalan üstatları dobra dobra bilinen insanlardır.
    Buda böyle bir şey
  • olm hortlatıp hortlatıp adamı geçmişe götürüpte üzmeyin insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 1 Nisan 2009; 19:18:13 >
  • horta bak 5 yıl :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.