Şimdi Ara

Dünya Kupalarını doğru tahmin eden EA Sports, Euro 2024 tahminini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya Kupalarını doğru tahmin eden EA Sports, Euro 2024 tahminini açıkladı
    FIFA’nın yerini alan FC 24’e iki hafta önce Euro 2024 güncellemesi geldi. Türkiye dahil olmak üzere tüm ülkeler ve bu ülkelerin Euro 2024 kadroları FC 24’e eklendi.

EA Sports, Dünya Kupası ve Avrupa şampiyonaları öncesinde turnuvayı oyunun yapay zekası ile simüle ediyor. FC 24’te yapılan simülasyonda turnuvayı kazanan takım açıklandı.

EA Sports'a göre Euro 2024'ü kim kazanacak?

Euro 2024 için yapılan simülasyona göre turnuvanın finalinde İngiltere ve Almanya karşılaşacak. Final maçında İngiltere, Harry Kane’in skoru 2-1’e getiren golüyle Euro 2024’ü kazanacak.

Ayrıca Bkz.Yapay zeka teknolojisi EURO 2024'ü simüle etti

2010'dan beri doğru tahmin ediyor

EA Sports, turnuvayı kazananı doğru bilme başarısıyla dikkat çekiyor. Son Dünya Kupası’nı Arjantin’in kazanacağını önceden açıklayan EA Sports, Dünya Kupası’nda 4’te 4 yaparak 2010 yılından beri turnuvayı kazanan takımı doğru tahmin ediyor.

• Dünya kupasının bile danışıklı dövüş olduğunun kanıtı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Hollanda maçında hollandalılara yapılanlarıda unutmamak gerek.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.