Bildirim
Dünya klasikleri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Victor Hugo-Sefiller kesinliklee tavsiye ederim sıkar ilk baslarda ama güzel seridir.
Dostoyevski - Suç ve Ceza zaten en bilindik kitap olarak çok güzeldir.
Tolstoy danda 1-2 kitap yutarsan çok iyi olur senin için -
dostoyevisky,,,,,bulabildiğin bütün kitaları oku.
tolstoy da.
anna karerina
daha doğrusu,, dünya klasiklerinden hangisini ele geçirirsen oku. -
jack london---martin eden
charles dickens---büyük umutlar(great expectations)
charles dickens---david copperfield
goethe---genç wertherin acıları
bunlar cok güzel klasiklerdir,herkese tavsiye ederim -
tolstoy'un bütün eserleri
ve
fareler ve insanlar (john steinbech)(böle yazılıyodu galiba) -
kesinlikle dostoyevski kitapları. suç ve ceza,karamazov kardeşler... bulabildiklerini oku derim ben -
Gogol'ü tavsiye ederim:PALTO,MÜFETTİŞ,PORTRE...Bunlar kısa öykülerdir ancak KÜÇÜK ADAM imgesini mükemmel işlemiştir Gogol.
Ayrıca Puşkin'i de öneririm. -
favorim Şolohov... Mkemmel. -
Victor Hugo-Sefiller
ve
dostoyevski-Suç ve ceza.Bence mutlaka oku.suc ve ceza biraz agır gelir baslarda ama
sonra anlarsın.... -
Charles dickens-Büyük umutlar
Emile zola-Germinal
(favorilerim) -
franz kafka--ceza sömürgesi
gogol ün tüm kitapları
tolstoy--insan ne ile yaşar
anatole france--tanrılar susamışlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #anarşist# -- 20 Aralık 2005 15:15:29 > -
Suç ve ceza -
dunya klasıklerınden suc ve ceza yı ve wetherin acılarını okudum ıkısınıde cok beyendım -
dün dostoyevski nin yer altından notlar kitabını aldımm. okuyan var mı nasıl bi kitap ,bugün okumaya başlayacam -
Gün olur asra bedel -
suç ve ceza hakikaten mükemmel bir kitap bir de Maxim Gorki nin Ana kitabını beğenmiştim. -
DÜNYA KLASİKLERİNDEN ELİNE NE GEÇERSE HİÇ DÜŞÜNMEDEN OKU DERİM!HEPSİNDE AYRI BİR TAT VAR.ŞAHSEN BEN DÜNYA KLASİKLERİNİ YALAYIP YUTUCAM,KAFAYA KOYDUM -
sefiller,fareler ve insanlar,suç ve ceza,itiraflarım......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X