Şimdi Ara

Dünya gerçekten yuvarlak mı? ve Dönüyor mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Eppur si muove

Parca demisler guzel parca ama asil hikayesini bilen azdir. Lanet olsun o gune..

Galile nin sözü o. "Ama yine de dönüyor" Tabi Haggard'ın güzel bir albümü de var bu isimle.

Evet onun sozu de ne zaman soylemis biliyorsun dimi?

Hocam zindanlarda çürürken mecburen kilisenin dediklerine boyun eğmek zorunda kalıyor. Mahkemenin karşısında eskiden söylediği sözlerin yanlış oldugunu söylüyor. Tabi bir "Ama yine de dönüyor" sözlerini fısıldıyor dudaklarından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsın. Bunlar senin de deneyebileceğin şeyler. Doğru kabul etme durumu yok. Tamamen ispatlanabilir şeyler.

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Peki bu saçılan naled olası magmalari gözlemleme şansımız var mı ? Madem yıllardır ispatlanmış olan şeylere inanmayıp yeni düşünceler peşinde koşuyoruz, delillerimizin daha sağlam olması lazım. Ayrıca resimden bi halt anlaşılmıyor . Açılarla ısıyı nasıl bagdastirdigini falan anlamadım.

• Neque kullanıcısına yanıt
    Vay gardaşım Şuandan itibaren bütün bilimsel birikimimi hiçe sayıp bu görüşü savunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Peki bu saçılan naled olası magmalari gözlemleme şansımız var mı ? Madem yıllardır ispatlanmış olan şeylere inanmayıp yeni düşünceler peşinde koşuyoruz, delillerimizin daha sağlam olması lazım. Ayrıca resimden bi halt anlaşılmıyor . Açılarla ısıyı nasıl bagdastirdigini falan anlamadım.

yanardağa git
  • Benim anlamadığım olay şu madem dünya yuvarlak değil niye Nasa yalan söylüyor ? Algı operasyonu mu yapıyor ? Adamlar insanlığa faydalı şeyler arıyor bizim insanımız yok neymiş hiç uzaya gitmemişler de bilgisayar ile efekt yapıyorlarmış.Adamların icatları olmasa hala avuç içiyle su içecektin,elinle çorba içecektin gelmiş Nasa'yı eleştiriyor.Bu konuyu açan adam Sadece bilime savaş açmamıştır Tesla,Einstein gibi başta gelen üstadlara da laf atmıştır,Herkes herkesi eleştirebilir tamam da bu akıl 1000 sene geriden gelen bir akıl.
    Bu adamlar gece yatağa yatınca şunu düşünüyordur Kablosuz internet kesin yalan kesin ince bizim göremiyeceğimiz incelikle kablo var Böyle konular gördükçe harbiden Ülkemizin bilim konusunda niye gelişemediğini iyi anlıyorum.Birde bu konuyu açan arkadaşa ciddi ciddi cevap veren var.

• Niye 2 günde bir bu saçma konu açılıyor?

• Peki sen uzaya gidildiğine inanmıyrmusun ? ay'a Mars'a felan ?
  • Hayatta her zaman şüpheci olmalıyız kargalar her zaman siyahtır deriz ama beyaz karga eğer varsa onu aramamız gerekir benim gibi bir insanın bile bir bilgiyi doğru kabul etme olasılığı vardır eğer bu olasılık olmasaydı dogmatik biri olur çıkardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

Hayatta her zaman şüpheci olmalıyız kargalar her zaman siyahtır deriz ama beyaz karga eğer varsa onu aramamız gerekir benim gibi bir insanın bile bir bilgiyi doğru kabul etme olasılığı vardır eğer bu olasılık olmasaydı dogmatik biri olur çıkardım.

Tebrikler... işte bu gibi cevaplar bekliyorum. hemen herşeye inanmak pek doğru olmaz. Şüphe insanı gerceklere götürür.

• Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    insanlı bir uzay aracıyla hayır o dünyanın fotoğrafları falan yalan hepsi dünyanın yuvarlak olduğu yalanına inandırılmak için bilgisayar ortamında yapıldı yada öyle bir modelleme yaptılar film seti gibi ve fotoğrafını çektiler işte sonrada istedikleri süsü verdiler yok aydan çekildi yok burası karanlık bunlar şehir ışığı bunlar bilmem ne hepsi nasanın dolayısıyla amerikanın oyunları
  • Yuvarlak ta degıl duzde degil.

Elips...

• .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Dünya gerçekten yuvarlak mı? ve Dönüyor mu?

• Peki konuya yazdığınız teoriyi açıklar mısınız ?
    Saçılan magmalardan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Saçılan magmalardan bahsediyorum

yanardağdakiyle aynı yeni biş ey değil yeni bi şey olsa yeni bi ad bulurum ikiside dünyanın merkezinden geliyor benim teorimde sadece dünyanın altı açık abuk sabuk sımayliler koyma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Peki konuya yazdığınız teoriyi açıklar mısınız ?

yukarda açıkladım
  • Ben de magma konusuna takıldım ama arkadaş ısrarla aynı şeyi söylüyor..

Hem anlamiyorsun hem de ısrarla aynı şeyi söylüyorsun. Bu naled olası magmalari saçılıyorsa diğer gezegenlere isinlanarak gitmiyorlar herhalde. Adını sormadim. Kastettigim şey saçılmaları sırasında gozlemlemenin yolunun ne olduğu. Trolluyorsun , ben de trollemene yardımcı oluyorum işte. Teorini kusursuzlastir. Saçılan magmalari uzayda yol alırken nasıl gozlemleyecegimizi bize açıkla.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.