Bildirim
(DÜNYA GENELİ) MARKA BAZINDA OTOMOBİL SATIŞ RAKAMLARI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bizim fluence'a helal olsun (!) 149. sırayı kapmış. -
İlk 50'ye baktım genel olarak , toyota - vw - honda - ford en çok satan modellerini sıralamışlar.
Toyota ve Vw 6'şar model , ford ve honda 4'er model.
edit : chevrolet'in de ilk 50'de 5 modeli bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 25 Aralık 2012; 22:02:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nebel
bizim fluence'a helal olsun (!) 149. sırayı kapmış.
O da herhalde bizim ülke satışlarıdır. Dünyada tek Fluence kullanan biz miyiz acaba diye merak etmekten kendimi alamıyorum. -
Cruze beni şaşırttı. Millet (Ben de dahil) performanssız araba diyorduk. Demek ki o arabanın hakkı 2.0 motormuş. Türkiye için 1.6 getirdiler, ama yemedi.
Şu Optimaya çok yazık oldu ama. Bu vergi sistemi, bu benzin fiyatlarıyla olacak gibi değil maalesef. Millet tadını çıkarıyor, biz seyrediyoruz maalesef. :( Ancak kafamdaki planı gerçekleştirebilirsem, yurtdışında alacağım ilk araba olacak. -
Kia ceed yok mu listede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: volkman
Cruze beni şaşırttı. Millet (Ben de dahil) performanssız araba diyorduk. Demek ki o arabanın hakkı 2.0 motormuş. Türkiye için 1.6 getirdiler, ama yemedi.
Şu Optimaya çok yazık oldu ama. Bu vergi sistemi, bu benzin fiyatlarıyla olacak gibi değil maalesef. Millet tadını çıkarıyor, biz seyrediyoruz maalesef. :( Ancak kafamdaki planı gerçekleştirebilirsem, yurtdışında alacağım ilk araba olacak.
İlla Kia mı olacak?
corolla sen neymişin be -
bizim corolla'ya bak sen yahu -
Camry'i Suudi arabistanda canlı görmüştüm.Tam Türk arabası geniş ve büyük -
Aveo yada diğer adıyla sonic ve cruze başarılı gözüküyor. -
Corolla bildiğimiz gibi değişen bir şey yok.
Ama Focusa bravo. -
Benim arabam dokturmus be
Hyundai elantra 7.sirada
quote:
Orijinalden alıntı: Utku
quote:
Orijinalden alıntı: volkman
Şu Optimaya çok yazık oldu ama. Bu vergi sistemi, bu benzin fiyatlarıyla olacak gibi değil maalesef. Millet tadını çıkarıyor, biz seyrediyoruz maalesef. :( Ancak kafamdaki planı gerçekleştirebilirsem, yurtdışında alacağım ilk araba olacak.
İlla Kia mı olacak?
Ben kimseye Kia önermem. -
Toyota - Ford - Vw - Honda ... -
Forumda bi arkadaş vardı 5 serisi 3 serisinden çok sattı hatta C-Class'tan fazla sattı türküleri çağırıyordu.
Ha bir de E-Class'ı görmedim listede arada kaynamış heralde. -
volkswagen dağıtmış diye bir konu vardı bak noldu şimdi? dedim son gülen iyi güler diye toyota dağıtmış yine ilk 33e 6 araba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 25 Aralık 2012; 23:57:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nebel
bizim fluence'a helal olsun (!) 149. sırayı kapmış.
samsungla yapılan araç bir şey demiyorum bi fluence kaldı b..klamadıkları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 25 Aralık 2012; 23:52:27 > -
Fiat Uno ? Hyundai Accent? -
corolla yıllardır dünyanın en çok satan otomobil ünvanını koruyor anlaşılan
Benzer içerikler
- bluetooth olmayan arabada müzik dinleme
- shell helix hx7 10w-40 yorumlar
- en iyi manuel arabalar
- motor yağ kaçağı masrafı
- kia soul yorum
- hyundai inster
- porsche taycan menzil
- 2025 avrasya tüneli geçiş ücreti
- dacia spring fiyat
- dfsk e5 yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X