|
Dünya elektrikli araçlara yöneliyor: 7 ayda 11,5 milyon satış
-
-
Dünya yönelmiyor...milleti elektrikli almaya yöneltiyorlar...
-
algı ile başladı elektrikli. işi bilenler direkt aldılar kullanıyorlar. az meraklılar hafif yakın durup anlamaya çalışıyorlar. elektrikli işini bilmeyenler zaten uzaktan el sallayıp gücü nispetinde bok atıyorlar.
_____________________________ . -
Ben şuan kullanıyorum bu zamana kadar neden almamışım dedim. Konforlumu konforlu. Menzil mevzusu da ABRP vs. gibi uygulamalar ile kolayca yönetiliyor. Normalde de uzun yolda 250-300 km aralığında mola veren biriydim şuanda da aynı durumdayım. Benim için değişen bir şey olmadı. Çocuğu olupta uzun yolda molasız dizel aracıyla giden varsa ona da diyecek bir lafım yok. Herkes mutlu olduğu araca binsin, kimse kimseye içten yanmalı ve elektrikli araç kıyasını anlatmasına gerek yok bence.
şu bir gerçek elektrikli araç satışları gittikçe de artmaya devam edecek. türkiyeye ucuz modeller gelsin yeter ki.
_____________________________ -
ağğğbiii elektrik araçlar çöp yaa, FOMO etkisi hep bunlar, gelip geçici bir heves. Hem TOYOTA hidrojen yakıtlı motor geliştiriyor yakında elektrikli araca gerek kalmayacak, alanın elinde kalacak
-
kullanıcıların 5 yaşında 100.000 kmdeki bir aracı gözüm kapalı alırım kafasına geldiği gün
benzinli araçlara fatiha okunduğu gündür
_____________________________ -
Siz alın elektrikli araba, ortalık sessizleşsin, hava temizlensin, meydan benim gibi içten yanmalı severlere kalsın :D
-
Öyle durumda devletimiz yedirmez. İçten yanmalı mtv'si çok yüksek olur :)
-
Benzin 81 TL olmuş, ver mehteri :D
Ben şuan kullanıyorum bu zamana kadar neden almamışım dedim. Konforlumu konforlu. Menzil mevzusu da ABRP vs. gibi uygulamalar ile kolayca yönetiliyor. Normalde de uzun yolda 250-300 km aralığında mola veren biriydim şuanda da aynı durumdayım. Benim için değişen bir şey olmadı. Çocuğu olupta uzun yolda molasız dizel aracıyla giden varsa ona da diyecek bir lafım yok. Herkes mutlu olduğu araca binsin, kimse kimseye içten yanmalı ve elektrikli araç kıyasını anlatmasına gerek yok bence. şu bir gerçek elektrikli araç satışları gittikçe de artmaya devam edecek. türkiyeye ucuz modeller gelsin yeter ki. |
|
ağğğbiii elektrik araçlar çöp yaa, FOMO etkisi hep bunlar, gelip geçici bir heves. Hem TOYOTA hidrojen yakıtlı motor geliştiriyor yakında elektrikli araca gerek kalmayacak, alanın elinde kalacak |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt