Şimdi Ara

Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.311
Cevap
47
Favori
376.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok derinlemesine ve detaylı bir araştırma olmuş.

Teşekkürler bilgi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Bu konu niye bu kadar uzadı ki

Biz güney yarımkürede yaşayanların nasıl baş aşağı yaşadıklarını uzaya neden düşmediklerini, nasıl su içtiklerini, işerken üstlerine nasıl sıçratmadıklarını anlatamıyoruz, onlar da Muhammed'in bahsettiği düz dünyayı çevreleyen Kaf dağının ötesinden bir fotoğraf bizle paylaşamıyorlar.

Olay çok karışık, bildiğiniz gibi değil, dışarıdan kolay gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Bu konu niye bu kadar uzadı ki

Biz güney yarımkürede yaşayanların nasıl baş aşağı yaşadıklarını uzaya neden düşmediklerini, nasıl su içtiklerini, işerken üstlerine nasıl sıçratmadıklarını anlatamıyoruz, onlar da Muhammed'in bahsettiği düz dünyayı çevreleyen Kaf dağının ötesinden bir fotoğraf bizle paylaşamıyorlar.

Olay çok karışık, bildiğiniz gibi değil, dışarıdan kolay gibi gözüküyor.

Konuyu ara ara görüyorum ama ilk defa girip mesajlara dikkat ettim. Garip gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• capablanca kullanıcısına yanıt
    dark web e gitmeye hiç gerek yok . az önce bir tv kanalında ana haber lerde italyan astro-not un iss de yerçekimsiz ortamda pizza yaptığı anlatılıyordu .

uzayda pitza partisi

uzay nedir ? karanlık boşlukta dönen toplar evreni

kuyruklu yıldıza iniş yapan philae

13.7 milyar yıl öncesi ; ayın karanlık yüzü ; 150 milyon km uzakta güneş ; ışık yılları led mi halojen mi

yıldız savaşları

https://www.youtube.com/watch?v=CQY_KfqUzhw

• Hayatımda gördğüm en komik forum, okuyup okuyup gülüyorum.

• daha komik olan ne biliyormusun ? konuya yazan kişilerin yorumları

insan düşünmeyi pek sevmez sorgulamaz araştırmaz
  • adembd A kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın kişi bir önceki mesajında İngilizce bilgimin sıfır olduğu söyledi. O yüzden ona İng değil Almanca (!) bir paragraflık yorum gönderdim, yanıt gelmedi. Şimdi de Massachusetts Institute of Technology'i alet ederek bir geyik mesajı göndermiş.

Uzayda pizza yapıyorlardı demek. Plaj topuyla oynuyorlardı bir ara.

Dünyanın ~40km yüksekten görüntüsü. Bu görüntüleri astronotlardan görmeniz imkansız, ellerinde top döndürürler, pizza yaparlar, nasıl duş aldıklarını gösterirler de, o kapsüllerindeki pencereden bir böyle resim göstermezler.
     Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum

• Düz Dünyacı;Şimdi gezegenleri teleskopla gözlemliyorsunuz da,onların taştan ya da gazdan olduklarını nereden biliyorsunuz.Neymiş efendim satürnün çevresinde küçük taşlardan oluşan bir halka varmış da,mars kayaç gezegeniymişde,bunlar küreselmişte,üç boyutluymuşda.Yav he he.Belki onlar hologram.

Şunlardan biri başına düştü mü,6. boyutu,hologramı,elektromanyetik dalgalanmaları,o temelsiz üfürmelerini görürsün.Bak hemi de üç boyutlu ha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstadım sizin ingilizce bilginiz ve satranç bilginizi kimse sorgulayamaz, müsterih olun. Bunlar satranç bilmeden küreci olmuş. Önce sizle ingilizce satranç konusunda bi denk olsunlar, sonra küre dünyayı konuşsunlar. Hey gidi hey...

Bu arada, büyük usta aşık veysel'in de düz dünyacı olduğunu belirteyim. Ne demiş; "uzun ince bir yoldayım"... Bakınız küre dememiş, uzun ince demiş.

• Dünya okyanusların arasında yüzen bir ada olabilir diyorum bende .
  • Yahu sizler ne saçmalıyorsunuz. Konumuz İngilizce, Almanca bilmek mi? Bize ne revivo72 nun hangi dili bilip bilmediğinden. revivo72 İngilizce bilirse dünya düz, bilmiyorsa küresel mi olacak?

revivo72, sözde düz dünyacı altı bilim adamı adı vermiş sizlere, Google dan aratmışız, düz dünyacı olduğuna dair hiçbir sonuç çıkmamış. Çok güvendiği Prof. Eric P. Dollard, tam tersine düz dünyacılarla dalga geçmiş. Videosunu İngilizce bilmeyenler için Türkçeleştirmiş oraya yazmışım.

Dewey B. Larson’un The Neclected Fact of Science adlı kitabını düz dünya için referans göstermiş, “Bu kitabın sadece 10 sayfasını okudum, ancak bu fikir vermeye yetti. Fikir nedir, burada anlatmak kifayetsiz.” demiş. Kitabın düz dünyayla alakası yok, Dewey B. Lrson’un düz dünyayla alakası yok. Hiçbir kitabının da düz dünyayla alakası yok. Dewey B. Larson, siz düz dünyacıların kabullenemediği klasik evreni anlatan mühendis, yazar. Yani siz düz dünyacıların tam tersi.

revivo72 yalanları dibine kadar köklemiş, siz Almanca, İngilizce bilip bilmediği peşindesiniz.

Dönüp sorun revivo72’ye. Kardeşim deyin, bu adamların hangi kitaplarında yazıyor bu düz dünya iddiaları? Bu 6 adamın kitabından alıntılar yap, yabancı dili olmayanlar için de bu alıntıları bir Türkçeleştir koy önümüze, revivo72 deyin. İsteyin bunu ondan.

Bu kadar saf olmayın canım.

• etkinus kullanıcısına yanıt
    Konuya yeni gelen kişilerin kafası karışmaması için:

----> Satranç oyununu, düz dünya teorisini desteklediğim için bende beyin yok, sıfır beyin var vs diyerek bende ne beyin ne zeka hiçbirşey bırakmayanlara tepki olarak koydum.

----> İngilizce bilgimi uzaktan değerlendirerek 'sıfır' diyene karşı İngilizce de değil, Almanca bilgimi ortaya koydum.

Her iki durumda da mantık çok basit: Karşısındaki kişinin beyni zekası yok deyip duran kişi, salt zeka oyunu olan satranç biliyor olamaz. Cunku satranç bilen kişi karşısındaki kişinin fikri ne olursa olsun asla öyle laflar etmez, centilmen olur. Garry Kasparov'u biraz olsun seyredin. Örneğin diyelim ki Kasparov küre dünyacı (gerçi bu biraz düşük ihtimal ama) olsun ve biri ona sürekli dünya düzdür diye konuşup dursun, Kasparov o kişiye sen beyinsizsin zeka yok sende demez, cunku gerçekten akıllı kişiler centilmen olur.

• Laaann aloooo 2018 yılına geldik,uzayda yüzlerce uydur var.Daha da artacak,adamlar Mars'a gitme planları yapıyor,

Hala ciddi ciddi dünyanın düz olduğunu iddaa ediyorsunuz

• Bilim adamları elektromanyetik dalgalardan oluşan meteorun,dünyanın atmosferine girince maddeye dönüştüğünü açıkladılar.

İşte maddeye dönüşen o meteor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Laaann aloooo 2018 yılına geldik,uzayda yüzlerce uydur var.Daha da artacak,adamlar Mars'a gitme planları yapıyor,

Hala ciddi ciddi dünyanın düz olduğunu iddaa ediyorsunuz

Yalnız bu teorinin en ciddi savunucuları da yine yurt dışından bizimkiler onların videolarına altyazı koyuyor dikkat ederseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: revivo72

Konuya yeni gelen kişilerin kafası karışmaması için:

----> Satranç oyununu, düz dünya teorisini desteklediğim için bende beyin yok, sıfır beyin var vs diyerek bende ne beyin ne zeka hiçbirşey bırakmayanlara tepki olarak koydum.

----> İngilizce bilgimi uzaktan değerlendirerek 'sıfır' diyene karşı İngilizce de değil, Almanca bilgimi ortaya koydum.

Her iki durumda da mantık çok basit: Karşısındaki kişinin beyni zekası yok deyip duran kişi, salt zeka oyunu olan satranç biliyor olamaz. Cunku satranç bilen kişi karşısındaki kişinin fikri ne olursa olsun asla öyle laflar etmez, centilmen olur. Garry Kasparov'u biraz olsun seyredin. Örneğin diyelim ki Kasparov küre dünyacı (gerçi bu biraz düşük ihtimal ama) olsun ve biri ona sürekli dünya düzdür diye konuşup dursun, Kasparov o kişiye sen beyinsizsin zeka yok sende demez, cunku gerçekten akıllı kişiler centilmen olur.

revivo72,

Düz dünyaya ilgisi olmayan İngilizce bir kitabı okuyup, düz dünyaya refere eden ben değilim, sensin. Demek ki sen, İngilizce bilen biri olarak, bile bile İnsanlara yalan söylüyorsun.

Koy Kardeşim önümüze bilim adamı sıfatı olan bir insanın kitabından alıntıları önümüze. Referansını göster, gösterdiğin refaransa bilim dünyasından kaç atıf yapıldığını göster.

Bahsettiğin kitapların hangi üniversitelerde ders kitabı olarak okunduğunu göster bize benim süper İngilizce ve Almanca bilen arkadaşım.

Onu ciddiye alma. Zaten kimse almiyor.

Dalgamizi gecip egleniyoruz.

Sayfadan gitmesin, ara ara boyle gelsin, neselendirsin bizi.

Zaten her geldiginde aliyor havasini.

ich hab es dir auf unsere Muttersprache schon erklärt aber du hast es nicht verstehen können: Ich habe nie behauptet dass jene Wissenschaftler die Erdscheibe Unterstützer waren, du bist seit langem genau an diesem Punk steckengeblieben. Abseits deine lächerliche Aussagen, möchte ich noch mal fragen was du an meine Englischkenntnis denkst, hältst du noch vor dass mein Englisch eigentlich null ist? Warte auf die Antwort aber auf keine andere als Deutsch bitte. Bis bald, tschüss! Du hast dieses letzte Wort also Tschüss geschnalt hast oder :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 5 Aralık 2017; 0:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Onu ciddiye alma. Zaten kimse almiyor.

Dalgamizi gecip egleniyoruz.

Sayfadan gitmesin, ara ara boyle gelsin, neselendirsin bizi.

Zaten her geldiginde aliyor havasini.

Pardon
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    elektromanyetik dalga taşa mı dönüştü

hangi bilim adamları ?
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.