Şimdi Ara

Dünya düz olsa ne olmasa ne? Bundan ne gibi çıkar sağlayabilirler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu anlamıyorum. Düzdür diyenler, niye birileri yuvarlak diye algı yapsın niçin yani? Ne işlerine yarayacak? Sana dünya mı satacaklar ya da boğaz köprüsünü mü satacaklar Ne avantajı var ki bunun?

• Malesef bazen instagramda denk geliyorum, düz dünyayı ölümüne savunuyorlar, biri vardı profil fotoğrafına düz dünya yazısı koymuştu

Bunların saplantılı olduğu belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kafayı ben de anlamadım hiç bir zaman Düz olsa ne değişiyor yuvarlak olunca ne değişiyor da bu kadar üzerinde kafa yoruyorlar. İçinde yaşayıp öleceğiz neticede.

Bir de düz deyince 3 boyuttan 2 boyuta düşmüyor muyuz? Ben hiç araştırmadım açıkçası düz dünyacılara göre dünyanın şekli nasıl?
  • torlofan T kullanıcısına yanıt
    Dünya düz etrafındaki buzullarda sınır galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • I'm Neo I kullanıcısına yanıt
    Ya sınır ne olursa olsun uzay diye bir şey yok mu diyorlar? Hadi Nasa bizi kandırıyor diyelim fotolarda bu dünya uzaydan göründüğünde hangi şekle sahip bunlara göre?
  • Bir hedef yok tabii ki sadece tartışıyorlar.
  • hepsi ameriganın oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dünyada insanlığı ilgilendiren negatif olaylar gelişirken, çeşme başındakilerin aaa tavşana bak demesidir bu tür gereksiz akımlar.

• Dünya'nın yuvarlak olması demek kilisenin yanılması demekti ki bu o zamanda kabul edilemez bir şeydi.
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Aslında klisenin karşı olduğu şey yuvarlaklık değil güneş merkezli galaksi modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 19 Temmuz 2020; 4:23:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.