Şimdi Ara

Dünya'daki En Mutsuz Gençlik Türkler Çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
21
Favori
8.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dünya'daki En Mutsuz Gençlik Türkler Çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Kaktüs

Bu adam neden ban yiyor ki doğruları yazdığı için mi ?

yok. bir önceki konuyu yanlış yere açmış bu yüzden ban yemiş.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Ne istediğimi biliyorum ben sorgulamaya gerek yok az çevrene bakarsan zaten göreceksin, senin tipleri çok iyi bilirim ülke güllük gülistanlık sizlere göre.
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

Mutsuzluğun temel sebebi cinsel açlığın ülkesi olmamız. Rulmana, damacanaya tecavüz eden adamların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. İnsanoğlunun mental ve fiziksel açıdan rahatlaması için sevişmesi gerekiyor. Bu ihtiyaçlar listesinin en temelinde yer alan maddelerden biri. O dişlinin çarkları bizde bozuk. Sonra millet neden rulmana, mazgallara, araba egsozuna tecavüz ediyor.

Avrupa, amerika gibi de olmasın ya bence fena değiliz o konuda şu an.

Dalga mı geçiyorsun kardeşim benim yaşıtlarım evlenip çoluğa çocuğa karışıyor ben daha kız bulamadım nasıl fena değiliz. Kızların kezoluktan kurtulup avrupa medeniyetine ulaşması lazım acilen.

Bununla ne alakası var? Yaşıtların başka memleketten mi, biraz sorunu kendinde ara. Senin hayatın boyunca kızlarla konuştuğun kadar "avrupalı" kızlarla vakit geçirmiş biri olarak söylüyorum, acayip boş konuşuyorsun. Şu forumda takılan asosyal tipler de ne istediğinden habersiz yazdıklarını artılıyor. Her kızın 14 yaşında bakireliğini kaybettiği, kızların hiçbir değerinin olmadığı, samimi bağların kurulmasının imkansız olduğu yerdir avrupa. Sen ordaki gibi her kız herkesle samimi olsun istiyorsun güya aklınca öyle olunca evlenecek kız bulabileceksin. Biraz daha isteğini gözden geçir, sorgula derim.

"kızların hiçbir değerinin olmadığı, samimi bağların kurulmasının imkansız olduğu yerdir avrupa."

ahahahahhaaahaahahahaahahaah

• quote:

Orijinalden alıntı: firefliess

üniversite sınav döneminden başlayıp devam eden bir mutsuzluk bence bu,şu sınav dönemi insanı öldürüyor

Mutsuzluk genel bir sorun ama sadece sınav dönemi için değil ki... Çünkü genel olarak boş ve anlamsız hayatlarımız var, disiplin, hedef ve gayret sorunlarımız var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Ban yemiş 1 hafta :D 1 hafta sonra yandık açacağı konuları düşünüyodur şimdi

Bir hata yapılmış...

• Verdigin cozumlerin hicbirine tesvik yok ki. En basitinden ben zamaninda spor yapmak istedim hep bana engel oldular. Otur dersine calis diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

hocam ban yeme sebebiniz ne ?

Edit: Önceki konuyu yanlış yere açtığı için ban yemiş. Kendisi bana p.m. attı.

Cezayı iptal ettiler, haksızca verilmişti zaten, arada değişik şeyler de yaşamış oldum...

Ceza süresince aktiviteler mesela...

Ankara, Kamp...

Bir kahveye gittim çay yanında simit yemek için, kahvedeki amcalar dayılar başıma toplandı...

Sorular muhabbet derken çay ikram ede ede patlayacaktım az daha...

İnsanımız çok iyi ve meraklı

Tek sorunumuz açılamıyor oluşumuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Verdigin cozumlerin hicbirine tesvik yok ki. En basitinden ben zamaninda spor yapmak istedim hep bana engel oldular. Otur dersine calis diye.

Teşvik senin içinde olmalı ama...

Kim engel olabilir ki sana...

Zincir vurmadılar ya ayaklarına, bence iradeli olsan herkes destek olur, köstek olanlardan da uzak durabilirsin senin elinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Verdigin cozumlerin hicbirine tesvik yok ki. En basitinden ben zamaninda spor yapmak istedim hep bana engel oldular. Otur dersine calis diye.

Zincir vurmadılar ya ayaklarına, bence iradeli olsan herkes destek olur, köstek olanlardan da uzak durabilirsin senin elinde.

Ben zaten karsi ciktim evde yaptim sporumu hala yapiyirum

Genel olarak boyle. Yukardaki cozumlere cogu insan ne gerek var diyor otur dersine calis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Ben zaten karsi ciktim evde yaptim sporumu hala yapiyirum

Genel olarak boyle. Yukardaki cozumlere cogu insan ne gerek var diyor otur dersine calis.

İşte o yüzden mutsuzuz ya, önem vermemiz gereken şeylere önem vermiyoruz, önem vermememiz gerekenlere de önem veriyoruz mesela televizyon aşırı sosyal medya vs.

• Survivor izliyorum gayet mutluyum

• Bir öğrenci olarak tek kaygım iş sıkıntısı, henüz staj için bile doğru düzgün yer bulamadım.

Emeğine göre değil, müdürle olan yakınlığına göre iş hayatına girmek nedir ?!

Varsa yoksa torpil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Survivor izliyorum gayet mutluyum

Survivor bitince peki? Önüne o tarz uyuşturucu bir yapım konulmazsa öyle bir boşluğa düşersin ki stres, karamsarlık, umutsuzluk, heyecansızlık alır başını gider...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Yok hocam takılıyorum 3 yıldır haber ve açık oturumlar dışında televizyon izlemiyorum tercih etmekten ziyade vaktim de olmuyor zaten. Tespitler doğru katılıyorum size

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Saydıklarından sadece uyku tutuyor bende uyuyorum 8 saat. İyi güzel diyorsun doğru diyorsun ama saydığın tüm o maddeleri insanlar zaten sorunlarından uzaklaşmak ve düşünmemek için yapıyor.

Demek istediğim evinde oturup çocuğuna bakıp yemek yapan kadın ya da asgari ücretle çalışıp anca dinlenmeye vakit bulan bir adam ya da yoğun ders çalışma temposundaki bir çocuk önerdiklerinin çoğunu yapamaz.

Türk insanı her zaman kolaya kaçar ve düşünmek istemez

Hem imkanı yok diyorsun, hem kolaya kaçar ve düşünmek istemez diyorsun.

Bir çelişki yok mu?

Diğer insanlar da çalışmıyor mu sanki? Onlar nasıl hem çalışıp hem yaşıyorlar? Biz nasıl hem çalışıp hem tembel olabiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhodo19

Sana sonuna kadar katiliyorum bu konuda her konunda haklisin senelerdir televizyon izlemezdim ama son zamanlarda eve kapanip kaldim ondan azda olsa baktigim oluyor evde telefonum var pc bozuldu pc varken programlama ve ingilizce egitim setleri bakiyordum telefonda mefta olmak uzere hic arkadasim yok tanidigim cok ama kiz pesindeler geleceklerini kurtarmak icin is guc sahibi olmak icin cabalamiyorlar pek fazla cunku her seyi aileleri onlerine koymus cabalamadan sahip olmuslar ben babasiz buyudum babam sag ama ilgisiz varligiyla yoklugu bir cok guclu biri oldum ne lazimsa kendi emegimle aldim kimse onume koymadi her yere bisikletle gittim geldim son. 1 senedir binmiyorum bisiklete oda bisiklete saygi 0 boksa yonelicem spor meselesindede cok elestiri yapiyorsun boks gene benim gibi parasizlarin yapabilecegi. Bir spor ama scott gambler 710 downhill mtb alip downhill yapmak isterdim 13.000 eurocuk bisiklet sadece fitness mutfak masrafi sadece tavukla yapsan 300tl yari yariya kirmizi et yesen 500tl tutuyor sende bizim halimizden anla olmamasi gereken durmdayiz ama duzeltmek icinde maddiyat sart paran kadar sosyallesirsin yasarsin inkar etme bunu uslubunu serlestirme sakin sakin anlatki konualarini sinirim bozulmadan okuyayim yazdiklarinin hepsinde senin gibi dusunuyorum seninlede yuzyuze tanismak isterim. Avrupa insaniyla kiyaslama konularinda sana bayag kizmistim akilsiz dost yerine akilli dusmanim olsun lafindaki akilli dusmanimdin o konunu gordugumde cunku sen kendi fizik bilgini Einstein nin fizik bilgisiyle kiyaslarsan fizik bilmiyorum ben dersin onun gibi orda adamlar 30 yasinda bizikletle ulke geziyorlar ulke gezmesi bitince hizli trenle diger ulkeye gidiyorlar ben 20 yasindayim hayatimda trene hic binmedim yokki dogru duzgun tren hatti son teknoloji trenler ondan yani kafam allak bullak sen detayli guzel bir cevap verirsin sana cok saygi duyuyorum bunuda bil yani bos konusmuyorsun olmayan birseyi olmus gibi anlatmiyorsun 💗

Teşekkür ederim.

Türkiye'de hayat biraz pahalı, ama inanın her şeyin ama her şeyin bir kolayı var, Starbucks'a gidip bir kahveye 10 lira vermek de var, halka açık kahve makinelerinde 1 liraya kahve almak da var, Bim'den 3'ü 1 Arada 25 kuruşa almak da var...

Yani seçenek çok, değerlendirebiliriz. Mesela ben tatilimi oteller yerine çadırda yaparım sahillerde, şişme yatakla neredeyse oteldeki yatak kadar konforlu, otele gitsem binlerce lira masraf yapmış olurum, ama çadırın kendisi zaten 100 lira, yatak 100 lira ve ikisini her tatilde kullanabilirim değil mi?

Ne gerek var ki hizmet sektöründen hizmet almaya? İnsan kendi hizmetini kendisi giderebilir değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Mutsuzum cunku her şey pahalı maaşlar az ve her yıl alım gucu azalıyor.

Bence sorun sadece alım gücü değil.

Zengin ve nispeten durumu daha iyi olan toplum kesiminden de bu memnuniyetsizlik pek değişmiyor.

Yine aynı standart yaşam tarzı yine klasik alışkanlıklar.

Bunu ekonomik veya refah düzeyi ile temellendirmek pek sağlıklı değil.

İlla etkisi vardır ama tek sebep bu diye bakmak doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 25 Nisan 2017; 12:48:02 >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    İmkanı olmadığı için kolaya kaçmak istiyorlar fazla kafa yormuyorlar.

Hem herkes aynı koşullar altında çalışmıyor.

Demek istediğim örnek verdiğim insanlar için dağcılık kampçılık vs. öneriler realist olmaz. Onları kitap gibi sinema gibi gezi gibi daha kolay ve masrafsız yerlere yönlendirmek lazım.

Çok doğru ve gerçek tespitler yapmışsın ama maalesef çözüm önerilerinin bazıları gerçek dışı olmuş. Söylemek istediğim o yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.