Şimdi Ara

Dünya Ağırsiklet Unvan Maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star, Dünyanın en tartışılan boksörü Nikolai Valuev’in unvan maçını naklen ekranlara taşıyor. Yaklaşık 150 kilo ağırlığında ve 2.13’lük boyuyla, profesyonel boks tarihinin en ağır ve en uzun boksörü unvanına sahip olan Rus boksör Nikoloi Valuev WBA’nın kemerine sahip. Kariyerinde 45 maçın tamamını kazanan dev boksör ringden 33 kez nakavtla ayrıldı. “Doğu’nun Canavarı” lakabıyla anılan Valuev’e “insan azmanı” diyenlerin sayısı da hiç de az değil. İşte böyle bir rakibin karşısına çıkacak isim ise 36 yaşındaki Jameel Mccline. Amerikalı boksör kariyerindeki 47 maçın 38’ini kazandı, 23 nakavtı var. Mccline dünyanın sayılı boksörleriyle ringe çıkan tecrübeli bir boksör. Nikoloi Valuev – Jameel Mccline WBA Ağır Sıklet Unvan maçı, Star’da. 20 Ocak Cumartesi 00:00 / Canlı

http://www.startv.com.tr/YayinDetail.aspx?yid=5587

Arakaşlar bu Valuev nasıl bir insandır, ve bu adamın karşısına kim çıkmak ister bu bana pek mantıklı gelmiyor. Kazananı önceden belli bir maç olcak ama izlemek lazm

• ŞAKA gibi
  • bu adamı biliyorum hayvan gibi bişey ama hiç bir boksör yenilmez değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

bu adamı biliyorum hayvan gibi bişey ama hiç bir boksör yenilmez değildir

hocam bu adamı gördükten sonra ''İmbosible is Nothing'' sözüne inancım kalmadı
  • oha
  • adamın resmini eklermisiniz yaw çok haywani bi şey gibime gelioo

Sinan Şami Sam bu adamla kapışsa nolur acabaaa

•  Dünya Ağırsiklet Unvan Maçı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o ne be
  • korktummm

Bu adam dinozorlar çağındamı kalmışş yawwww
  • kafasi zidane a cok benziyor

piskopat bu adam
  • banlanmayacak olsam bişey derdim ama neyse maçı kesin izleyecem
  • Selâm,
    Bu adamın karşısına çıkacak adam sıyırmış olmalı.
  • edit düzeltme

eurosport kanalında bu dev gibi adamları kendilerinin yarısı kadar küçük adamlar mahvediyor yani iş kalıpta bitmiyor anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Ocak 2007; 17:41:27 >
  • tecrübeli bi boksör bu adamı mahveder...adamın videolarını izledim demin...boxtan hiç çaktığı yok sadece dan dun adamın işi...
  • Selâm,
    Usta dediğinden hiçbirşey anlamadım desem ne dersin?

quote:

Orjinalden alıntı: forious

buda bişeymi eurosport kanalında ne adamlar var bu rus adam gibi karşısında bunu rakibi gibi elemanlar adamları hallaç pamuğu gibi atıyor ama yine söylüyorum hiç bi böksör yenilmez değildir hassas noktasını bulduktan sonra
  • yaw siz Rocky filmlerinin baya bi etkisinde kaldınız heralde, göz var nizam var, bu adamı 1 değil 3 boksör indiremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep BluESeA -- 20 Ocak 2007; 17:42:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: %100_saf

tecrübeli bi boksör bu adamı mahveder...adamın videolarını izledim demin...boxtan hiç çaktığı yok sadece dan dun adamın işi...

sende dan dun dedin yaa adam her maçını kazanmış bi sürü nakavtı var bu cüsseyle tabi dan dun yapacak zaten oha dediğimizde cüssesi
  • bunun karşısına tyson'u çıkartıcan adamın bir yumruğu 1 ton vuruyor buna 2 tane çaksa bina gibi herif gümmm yerde
  • Mısırlı bir güreşçi vardı. Onunla dövüştürmek lazım bunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: %100_saf

tecrübeli bi boksör bu adamı mahveder...adamın videolarını izledim demin...boxtan hiç çaktığı yok sadece dan dun adamın işi...

senin dedigin normal sartlarda biraz zor bir durum...
    tecrubeli dedigin boxor tam ustat ve tecrubeli boxor olmali...
    gardini asla birakmamali..bos anini yakalamak icin ugrasmali ve inanilmaz kuvvetli olmali(kuvvetli olmali cunku bos aninda indirdigi kroseler adami yere serpecek nitelikde olmali) ya da ayni cussede ayni kuvvetde olmali(ayni cussede olmadigina gore ilk şıkkı yapmasi gerekiyor)...ve bunlari zaten bu adamin karsisinda herkesin yapmak zorunda...

anliyacagin bu adami yenmek herkesin isi degil...

dediginiz dogru cusse o kadar onemli degil gibide geliyor ama sadece boy bile yumruklarda ne kadar avantaj oluyor...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.