Şimdi Ara

Dünya Ağırsiklet Unvan Maçı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu star TV de yayınlanan bütün boks 0turnuvalarında nedense Öküz gibi bi adamın karşısına leylek gibi bi adamı veriyorlar gibi geldi
  • Bu da rakibi, vay zavallı pekte masum, merhumu nasıl bilirdiniz

Dünya Ağırsiklet Unvan Maçı
  • boksör falan değil bu yav insan azmanı o kadar . işin tekniğini fazlasıyla bilen profesyoneller zaten yenerler. Bir zamanlar 2m yi bulan herkes prof basketbolcu oluyordu bu onların boks modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 20 Ocak 2007; 18:11:56 >
  • yaw beyler 5 yıl taekwon-do yaptım...dövüş sanatlarında şöyle bir olgu vardır...çok uzun boy ve çok iri vucut her zaman için dezavantajdır...bu adamın nakavt etmesi zaten pisikolojik...videoları izledim maç başlar başlamaz rkibi hemen kapanıyo resmen nakavt olmamak için çabalıyo...akıllı bi boksör adamın dibine girip bi aparkat çekse bu adamın hiç şansı yok...adamın yumruk atma açısı çok geniş...sağlam kroşe vuramaz kesinlikle...yani anliicanız tamamen pisikolojik nedenlerle maç kazanıyor bu adam...büyütecek bi şey yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep BluESeA

Bu da rakibi, vay zavallı pekte masum, merhumu nasıl bilirdiniz

Dünya Ağırsiklet Unvan Maçı

Yazık, pek de gençmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: %100_saf

yaw beyler 5 yıl taekwon-do yaptım...dövüş sanatlarında şöyle bir olgu vardır...çok uzun boy ve çok iri vucut her zaman için dezavantajdır...bu adamın nakavt etmesi zaten pisikolojik...videoları izledim maç başlar başlamaz rkibi hemen kapanıyo resmen nakavt olmamak için çabalıyo...akıllı bi boksör adamın dibine girip bi aparkat çekse bu adamın hiç şansı yok...adamın yumruk atma açısı çok geniş...sağlam kroşe vuramaz kesinlikle...yani anliicanız tamamen pisikolojik nedenlerle maç kazanıyor bu adam...büyütecek bi şey yok...

çıktığı 45 maçın tamamını kazanmış sadece ,evet büyütecek birşey yok.

Arkadaşlar herkes bu adamın yenilmesine yönelik kendince mantıklı açıklama yapmaya çalışıyor ama fazla kasmamk lazım bence bu adam istisnai bir yaratık,insan dışı bişi

• quote:

yaw beyler 5 yıl taekwon-do yaptım...dövüş sanatlarında şöyle bir olgu vardır...çok uzun boy ve çok iri vucut her zaman için dezavantajdır...bu adamın nakavt etmesi zaten pisikolojik...videoları izledim maç başlar başlamaz rkibi hemen kapanıyo resmen nakavt olmamak için çabalıyo...akıllı bi boksör adamın dibine girip bi aparkat çekse bu adamın hiç şansı yok...adamın yumruk atma açısı çok geniş...sağlam kroşe vuramaz kesinlikle...yani anliicanız tamamen pisikolojik nedenlerle maç kazanıyor bu adam...büyütecek bi şey yok...

senin hesaba gore en iyi boxorler cuceler

saka bir yana haklisin bende thai box calisdim 1 yil kadar...bak dikkat edersen yalnizca uzun boy demiyorum uzun boy+cusse...bu avantajdir bence..bunu iyi kullanabilen kisa adamdan veya hem kisa hem cussesiz adamdan ustundur...her bakimdan gerek dayaniklilik gerek guc vs.

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

saka bir yana haklisin bende thai box calisdim 1 yil kadar...bak dikkat edersen yalnizca uzun boy demiyorum uzun boy+cusse...bu avantajdir bence..bunu iyi kullanabilen kisa adamdan veya hem kisa hem cussesiz adamdan ustundur...her bakimdan gerek dayaniklilik gerek guc vs.

Gürkan Özkan kendisinden baya kısa boylu bir yunan tarafından feci sopa yemişti ringde....Cüssece ve boyca gelişmiş olmasına rağmen ufak gözüken adam makina gibi çalıştı...

• quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

Gürkan Özkan kendisinden baya kısa boylu bir yunan tarafından feci sopa yemişti ringde....Cüssece ve boyca gelişmiş olmasına rağmen ufak gözüken adam makina gibi çalıştı...

gurkan in yeteneksizligi desem???
    mesela iki tane ayni karakterde adam biri 78 kilo 1,72 boyu var otekinin 110 kilo 1,98 boyu var..ikisininde karakteri ayni..kim alir maci??
    anlatabildim mi?

• Value'in bir maçını izlemiştim. Adam yumruğu vururken sanki rakibine bişey olacak diye korkuyor. İzlediğim kadarıyla gayet sportmen biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]

Value'in bir maçını izlemiştim. Adam yumruğu vururken sanki rakibine bişey olacak diye korkuyor. İzlediğim kadarıyla gayet sportmen biri.

• bence valuevin raklibi yüze değilde mide ve karaciğere çalişirsa maçi uzatir gibi tabiiki rakibinde 1 metre kol var yaklaştirsa eğer karaciğer mide çalişmasa bu adam 2nci yada 3.cü rounda nakavt fakat 1 roundluk işi var o bücürün ama valuev sehirciliern parasinin karşiliğni vermek için maçi uzatacaktir..
  • shaq'a bi süre boks antremanı yaptırıp bu herifin karşısına çıkartmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nichewo

shaq'a bi süre boks antremanı yaptırıp bu herifin karşısına çıkartmak lazım

• yuh be adam ilkçağ insanlarına benziyor.
  • rakibi artık zıplayarak suratına yumruk vurur.
  • bence rakibinin Valuev'i devirmek için yapacağı tek şey var oda 'Zinidine Zidane Kafası' bi tane böörüne geçirdimi tamam
  • ne iş yaw starda film var şu ana kadar box programı başlaması lazımdı
  • yuh be ne kadar büyük
  • film bitince başlar inşallah

maçı izledikten sonrqa yada izlerken yorumlarımızı buraya yazalım beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 21 Ocak 2007; 0:21:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.