Şimdi Ara

DUNLOP SP SPORT 3000A 195/55R16 (87V) DAHA İYİSİ VAR MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Binek otomoblimdeki (Nissan- Almera) orjinal lastikler
    DUNLOP SP SPORT 3000A 195/55R16 (87V).
    Araç 40 bin olduğu zaman mecbur değiştirdim... Daka sonra tekrar aynı lastiklerden aldım..
    Ror balanscı bir arkadaş bu araca
    (195 / 60 / 16 - Bridstone veya Michelin)
    lastiklerin daha iyi olabileceğini söyledi.

Açıkçası onda da tereddütte kaldım zira orjinal lastik ebadının değişmesi bana pek mantıklı gelmedi. Zira bu lastikler de oldukça pahalı..

Dünya kadar lastik kampanyası var fakat bu benim kullandıklarım ne hikmetse ucuz olmuyor ya da ben yerini bulamıyorum.. Bulduğum fiyatlar hep 200 TL üzeri..

Lastik hem taze olacak diye mecbur bulduğumuz yerlerden aldık.

Bu aldığım dunloplar seyir halinde oldukça sert .. Yağmurlu havalarda nasıl olacak onda da tereddütlerim var..

Bu konuyu bileb arkadaşlar bana kullandığım lastik veya alternatifi olan iyi lastikler hakkında bilgi verirse çok memnun olurum.

Bu lastik fabrikaları İzmit te sanırım , Otoyola güzergahına yakın yer hesaplı yerler varsa ordan da geçerken olmazsa Perşembe günü geçerken en azından iki tanesini değiştirmek istiyorum..

Sağolun

• Arkadaşım ilk önce araçının lastiğinin orjinal ebatlaını deiştirmeni tavsiye etmem , dediğin gibi bu ebatlarda fiyatlar birass yüksek , ben sana hankook k105 ventus prime ( wolsvagen jetta , golf te kullanıyor bu lastiği güvenle alabilrsin ) kumho ectsa ku31 ( kuruda çok iyidir ıslakta biras dikkat gerekir ) bu iki lastiği iyi bir pazarlıkta tanesi 140 liraya çok rahat alırsın , tavsiye ederim pişman olmassın
  • Eleştiri olarak söylemiyorum ancak Almera'lardaki 16 inch jantlar araba için gerçekten biraz büyük. Araba yerden bir hayli yüksek oluyor o jant ve lastiklerle. Zamanında ilanlarını hatırlıyorum, bu jantları standart veriyorlardı.

Bir de aradığınız ölçü yaygın kullanılan standart bir ölçü değil, o yüzden kolay bulmanız biraz zor.
    Yeni almanıza rağmen lastikler sertse fazla hava basılmış olabilir, lastikler soğukken bir benzincide basıncını ölçün.
  • Dunlop SP3000 deseni birkaç araçta orjinal lastik olarak kullanılmakta. Sizin şanssızlığınız aracınızın lastik ölçülerinin çok fazla araçta kullanılıyor olmaması. Ölçü değiştirmek isterseniz 205/50R16 kullanabilirsiniz fakat ben yinede aynı lastik ölçülerini kullanmanız daha iyi olacaktır kanaatindeyim.
    Dunlop SP3000 ler yaklasık 210 tl civarında. Alternatif olarak 245 TL Michelin alabiliriniz. Benim için fiyat önemli diye düşünürseniz Hankook, Kumho, Marshall alternatif ürünler olabilir. Yaklaşık 150-180 arasında değişmekte..
  • ön 2 yeni arka 2 eski olsa sorun olur mu?
  • 205 55 r16 biraz daha standart bir ölçüdür, kullanmanızda çok da bir sakınca yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.