Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
480
Cevap
0
Favori
36.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dh den kimler hangi sunucuda oynuyorlar? bende o sunucuya geleyim
    yalniz kalmak istemem oyunda
  • Cannith serverında 3 kişiyiz biz bi arkadaş daha o servera girelim demişti son açılan servermış
  • quote:

Orijinalden alıntı: floo

Cannith serverında 3 kişiyiz biz bi arkadaş daha o servera girelim demişti son açılan servermış

bedava hesap mı aldınız yoksa eskiden kalan üyelik mi vardı? yada vip ve premium user statüsünde mi oynuyorsunuz? bir türlü üye olamıyorum. hata hata..
  • Oyunda ki isimlerimizi de yazalım arkadaşlar birbirimizden daha rahat haberimiz olur.
  • Hala üye olunulmuyor....... yeter bıktım ya......
  • Oyunda çok fazla skill var sürekli zindan görevleri var çok zevkli bir party buldum girdim bir de baktım birileri konuşuo partylerde sesli chat imkanı var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 10 Eylül 2009; 9:18:32 >
  • ben yeni oyun aramaya başladım, işim gücüm yok girerken sıra beklicekmişim ,onla mı uğraşacam be..... :@
    Daha üyelik bile alamadık.......
  • Sıraaya takılmadım henüz hiç şimdiye kadar o yönde problem yok inşallah ko sro gibi olmaz diycez artık.
  • üyelik alamadık daha sırayı geç :/
  • Tekrar tekrar deneyerek aldık bi 3 kişi dün bugün nasıl durum hiç mi deneyemiyorsun sen?
  • dün çok denedim olmadı sende belki oluyordur hala bak bi oluyorsa bizede alırsın ?
  • şimdi aldım bir hesap daha
  • https://trial.turbine.com/ddo.php buradan alıyorsunuz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 10 Eylül 2009; 11:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: floo

şimdi aldım bir hesap daha

kardeş bana da alırmısın lütfen dünden beri uğraşıyorum alınmıyor
  • Msnmi ekle proflimde ben sana bnm bilgileri vereyim bana alır mısın?
  • Deneyelim ama mozilladan tekrar aynı sayfaya girince aldığım için download sayfasına yönlendirdi explorerdan deneyelim ekliyorum.
  • byalfa ya alabildim şu an account aldığım için üyelik sayfası açılmıyor. açılınca yardımcı olurum isteyenlere
  • internet geçmişini silince düzelmesi lazım bide öle denermisin lütfen fazla zamanını almaz
  • oldu d@degobilisim.com eklesin isteyen
  • hadi inş sonunda hesap sahibi olacaz :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.