Şimdi Ara

Dungeon Finder in Algoritması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sürekli kafama takılıyor bu olay..Nasıl işliyor bu? sıraya girme gibi birşey mi yoksa seni listeliyor mu? Ragnaros da gece saat 4-5 gibi Random Lich King e giriyorum 45 dk de zor buluyor grup..Bana biraz enteresan geldi, çünkü 40-50 tane (tam bilmiyorum) Eu Realmi var ki gece 4-5 de bir sürü oyuncu vardır..Gerçekten 45 dk da 4 tane oyuncu bulamıyor mu? Yoksa kendi mi ayarlıyor?

Ayrıca ben Hunterım..İlgimi çeken birşey 79 lvl e kadar yüzlerce dungeon yaptım ve en fazla 2-3 tanesinde grubumda başka bir hunter vardı..Blizzard, çakışma-item sorunu olmasın diye mi 2 hunterı aynı dungeon a koymuyor? Yoksa olasılıkla mı alakalı?

Çok soru sordum kusura bakmayın ama sürekli kafamı kurcalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Typov -- 25 Ocak 2011; 0:41:02 >

• DPS oldugun için geç gelio sıra.cünkü 1 healer tank varsa sırada ona karsılık 100 dps sıra bekliodur.o yuzden healer ve tanka zaman zaman anında zaman zaman 2 3 dk içinde sıra gelir.dps ler daha cok bekler

2 hunter olayı tamamen sans.dk lar ilk cıktıgında 4 DK dungeon yapardık
  • evet aynı 2 dps genellikle olmaz.3 tane hiç görmedim, mage mage mage gibi bir şey kesinlikle olmadı.ayrıca 5dk bekledin toplam 15dk bekleyeceksin, çıktın anında tekrar sisteme girdin 15dk yı tekrar bekliyorsun sistem aa dps tekrar geldi hemen alalım demiyor.party kurulmuyorsa muhtemelen adam bulamıyordur.çünkü tank olarak sisteme girdiğin an partyi kuruluyor.
    Estimated time ı nasıl ayarlıyor ben onu çok merak ediyorum, tankın healerın ne zaman grup kurmak isteyeceğini nasıl hesaplıyor.
  • Bir ara LK zamanında 4 kişi paladin olarak girmiştik güzeldi
  • tank'ı işaretler işaretlemez ok bas saniyede geliyor şu oyunda en rahat kasan karakter tank olduğunu farkettim sadece dungeon yapa yapa 71 level oldum. tabi deneyimli oyunculuk gerektiriyor. ama ben de sizler gibi sistemin işleyişini merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

evet aynı 2 dps genellikle olmaz.3 tane hiç görmedim, mage mage mage gibi bir şey kesinlikle olmadı.ayrıca 5dk bekledin toplam 15dk bekleyeceksin, çıktın anında tekrar sisteme girdin 15dk yı tekrar bekliyorsun sistem aa dps tekrar geldi hemen alalım demiyor.party kurulmuyorsa muhtemelen adam bulamıyordur.çünkü tank olarak sisteme girdiğin an partyi kuruluyor.
    Estimated time ı nasıl ayarlıyor ben onu çok merak ediyorum, tankın healerın ne zaman grup kurmak isteyeceğini nasıl hesaplıyor.

Evet hocam bak unutmuşum şu Estimated tyime olayı nedir ya? bazen healer bekliyo oluyoruz 18 dk 19 dk estimated diyor? Nereden anlıyor bu blizz? Hayır dediği vakitte de adam gelmiyor Valla şu algoritma kafamı çok kurcalıyor..Oyunda bazen sırf bunu düşünmeden allylere kesildiğim bile oluyor kafayı yedim...

bazen küfür bile ediyorum sinirden..Mesela 4 kişi healer bekliyoruz...15 dk sonra bi healer geliyor..Sonra acceptlemiyor..Bu tripler nedir diyesim geliyo içimden, sövüyorum Nazlı healerler

• hc lere girmek dps ler icin sadece 10 sn artık. ama yöntemi bilmeniz lazım. neyse hadi soyleyim.

dungeona girerken herhangi bir arkadasınızdan yardım istiyorsunuz. (tabi o dungeon yapmayacak olmalı) inv atıp party e alıyorsunuz. sonra sıraya giriyorsunuz ama arkadasınız tank secenegini tıklıyor. ister healer ister dps olsun , tank olabilen classlardan ise tank secenegini tıklasın ve puff sıra geldi. iceri girince cıkıyor ve sizin party tankını kaybetmiş oluyor ama siz içerde oldugunuzdan ilk gelen tankı size veriyor oyun.

bazen iceri girdignizde tankın pat diye cıkması bundan yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dungeonda yukarıdaki sebeplerden dolayı bekleme oluyor ama bg lerde neden oluyor ? Madem artık bg ye alırken realm ayrımı yapmıyor, bir bg lik adamı neden 10-15 dk da bulabiliyor ? Bazı bg lerde fazla oyuncu gerekiyor (AV, IoC gibi) ama 15 kişilik gruplarla girilen bg lerde var.30 kişi bütün realmlerden son lvl da bg ye tıklamıyor mu ?
  • healer olarak zaman zaman bastıgım anda geldi ama dün 85 oldum 10-15dk bekliyorum normal dungeonlar icin
    class dengesini güzel tutturuyor cidden sistem, genelde bir dps kicklenirse veya cıkarsa dc fln olup yerine aynı classtan geliyor
    ama screenshotı olması lazım bir keresinde 3 hunter var vardı, baslar baslamaz 5dk pet muhabbeti yaptılar

ama cidden en az tank var healerlardan da az, druenin dediği doğru olabilir dün 2 tane tank birer boss öldürüp cıktı eyvah dedim bekliycez 2dakkaya hemen tank atadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 25 Ocak 2011; 9:47:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

hc lere girmek dps ler icin sadece 10 sn artık. ama yöntemi bilmeniz lazım. neyse hadi soyleyim.

dungeona girerken herhangi bir arkadasınızdan yardım istiyorsunuz. (tabi o dungeon yapmayacak olmalı) inv atıp party e alıyorsunuz. sonra sıraya giriyorsunuz ama arkadasınız tank secenegini tıklıyor. ister healer ister dps olsun , tank olabilen classlardan ise tank secenegini tıklasın ve puff sıra geldi. iceri girince cıkıyor ve sizin party tankını kaybetmiş oluyor ama siz içerde oldugunuzdan ilk gelen tankı size veriyor oyun.

blizz 2-3 ay önce oyuncu profilllerini toplamaya başladı. çok kicklenme.. çok kickleme.. zırt pırt cıkma.. hepsi bir yerde tutuluyor..
    yani o yardım sever arkadasına ilerde bu numaralar yol, kol ve kafa olarak geri dönecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

hc lere girmek dps ler icin sadece 10 sn artık. ama yöntemi bilmeniz lazım. neyse hadi soyleyim.

Etik değil, kulak çınlaması yapar. En azından ben yapanı anarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

healer olarak zaman zaman bastıgım anda geldi ama dün 85 oldum 10-15dk bekliyorum normal dungeonlar icin
    class dengesini güzel tutturuyor cidden sistem, genelde bir dps kicklenirse veya cıkarsa dc fln olup yerine aynı classtan geliyor
    ama screenshotı olması lazım bir keresinde 3 hunter var vardı, baslar baslamaz 5dk pet muhabbeti yaptılar

ama cidden en az tank var healerlardan da az, druenin dediği doğru olabilir dün 2 tane tank birer boss öldürüp cıktı eyvah dedim bekliycez 2dakkaya hemen tank atadı

En arkadaki hunter'ın ırk'ı neydi ? Güzel duruyor gerçekten

• orc hunter
  • quote:

healer olarak zaman zaman bastıgım anda geldi ama dün 85 oldum 10-15dk bekliyorum normal dungeonlar icin

bu arada interface harika :D
    3 farklı party arayüzü var
    raidlerde düşünemiyorum :D

quote:

Orijinalden alıntı: x264

orc hunter

umarım sazanlık yapmıorum ama adam alliance :D ve arkadaki hunter da dwarfa benzio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 25 Ocak 2011; 21:53:30 >

• haklısın dostum ben direk arkadakine baktım digerlerine bakmamıstım orca benzettim ilk bakışta
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

bu arada interface harika :D
    3 farklı party arayüzü var
    raidlerde düşünemiyorum :D

quote:

Orijinalden alıntı: x264

orc hunter

umarım sazanlık yapmıorum ama adam alliance :D ve arkadaki hunter da dwarfa benzio

sol alttaki blizzardın kendi party arayüzü onda kimde shield var kimde renew filan daha rahat gözüküyor gride göre
    karakterlerin gözüktügü xpearl sanki zamanında baska bir addon vardı onda healliyebiliyordum ordan ama bunda olmaz
    kim hangi spelli yapıyor filan bir de 3d yüzler, baska hangi addon vardı böyle?
    grid ise battlegroundlarda,10 ve 25man raidlerde iste

raidde sade oluyor ama öneri varsa açığım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.