Şimdi Ara

Dune HD TV-101 Review & İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
4
Favori
17.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mastor1

    quote:

    Orijinalden alıntı: ferdaguler

    quote:

    Orijinalden alıntı: mastor1

    TV-101 için yazıyorum

    - Standby da torrent indirme düzgün çalışıyor, ayrıca st-by da NAS olarak da sorun yok,

    - Full bluray dosyaları lite menülü olarak sorunsuz izleniyor takılma falan söz konusu değil.

    - Isınma diye bişey yok çalışırken ılık bile sayılmaz

    @saintroyo Dune H1 varken niye Tv-301 - R6B-II gibi cihazlar düşünüyorsun? ikinci bir cihaz olarak kullanılacaksa olabilir tabiki

    yarın benim elime de ulaşacak TV-101 .bir sorum olacaktı;usb hub birden fazla (bende 6 tane 1 tb hd wd gen 1 ile hub ta sorunsuz çalışmakta) ile deneme şansınız oldu mu ?
    selamlar.

    USB den hub bağlama sorun olmaması gerekir aşağıda pch cevabı var


    quote:

    Orijinalden alıntı: popcornhour

    atakum52 , 10-15 TL'ye bir kart okuyucu al ve cihaza usb'den bağla.
    bu şekilde hem kart okuyucusu olur hem de birden çok usb portu :)



    teşekkürler.




  • Geçen elden ürün alan bir arkadaş 4x2TB HDD'yi usb hub ile başarılı bir şekilde kullandığını söylüyor.
    Hatta bunlara yadis kurup nasıl çalıştığı konusunda bilgi vereceğini söyledi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Dostum inceleme için teşekkürler. Sanırım bu cihaz da 3D BLURAY.ISO ları yani orijinal 40-50GB lık 3D Bluray diskleri menüsü ile oynatmıyor. Bende Dark Media Mania 2 var. Bu konu dışında çok memnunum. Bluray.iso ları oynatıyor fakat menüsüz. 3D bluray.iso larıda oynatıyor ama menüsüz. Menüsüz olunca filim 3D moduna geçmiyor. İlla aynı filimin half.sbs sini yani riplenmiş düşük kaliteli görüntüsünü indirmek gerekiyor.

    Eğer bu cihaz 3D BLU-RAY.ISO ları açıyorsa mükemmel bir cihaz olmuş diyebilirim. Youtube var mı? Göremedimde

    isoyu ultraiso gibi bir programla mount edersin ve klasörleri kopyalarsın..Çok basit birşey ve herkes bunu yapıyor iso oynatan cihazı adamlar niye çıkartsınki? sonuçta iso bir video sıkıştırma formatı değil (HiMedia HD900B denen çin malı ürün dışında 3d iso açan mevcut değil zaten)
    bende o zaman winrardan oynatan bluray player istesem çok abes kaçar değilmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 23 Kasım 2011; 6:36:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: popcornhour

    Geçen elden ürün alan bir arkadaş 4x2TB HDD'yi usb hub ile başarılı bir şekilde kullandığını söylüyor.
    Hatta bunlara yadis kurup nasıl çalıştığı konusunda bilgi vereceğini söyledi.

    dün test etme şansım oldu 6x1tb hdd sorunsuz.hd 7,1 seslerde sorunsuz görünmekle birlikte (Captain America The First Avenger 2011 BluRay 1080p AVC DTS-HD MA7 1 de sorun yoktu) ancak (Rise of the Planet of the Apes 2011 BluRay 1080p AVC DTS-HD MA5 1-CHDBits de bit rate yükseldiği anda ses sürekli takılıp kesildi ancak anfideki dts hd mstr yazısıda sönmedi) anlam veremedim.galiba filmden ya da hdd den olabilir diye düşünüyorum.sorunlu filmi başka bir hhd ye kopylayıp tekrar deneyeceğim.uydunet abonesiyim ve beraberinde gelen modem 42 mb/s galiba bu nedenle cat5 ile ağdan bişey izlemek imkansız gibi ancak denemeye devam edeceğim.usb hub a ve direk usb ye bağlamama rağmen alet logitech wirelees mouse u tanımadı yani kullanamadım.yol gösteren olursa sevinirim.az da olsa ısınma problemi var gibi.alette en sevmediğim husus usb portun önde olması arkaya paralel alınabilecek bir yol varsa popcorndan destek bekliyorum.alete yadis nasıl kurulura cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkürler diyor ve bekliyorum :)
    selamlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdaguler



    kablolu kaliteli bir hub alınarak portlar arkaya takılabilir..

    yadis için şu konuyu bir okuyun, takıldığınız yerde ben yardımcı olabilirim. http://forum.donanimhaber.com/m_47963676/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47963676
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saintroyo

    quote:

    Orijinalden alıntı: ferdaguler



    kablolu kaliteli bir hub alınarak portlar arkaya takılabilir..


    öncelikle link ve fikir için teşekkürler.
    garantiyi bozmadan kim, nasıl yapabilir?
    selamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdaguler



    anlatamadım, kusura bakmayın. cihazı açmaya gerek yok. hani usb çoğaltıcılar var ya onların kaliteli ve kablolu olanlarından alırsanız demek istemiştim. evet belki yine kablo görünecek ama en azından fazla kablolar arkada toplanabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saintroyo

    quote:

    Orijinalden alıntı: ferdaguler



    anlatamadım, kusura bakmayın. cihazı açmaya gerek yok. hani usb çoğaltıcılar var ya onların kaliteli ve kablolu olanlarından alırsanız demek istemiştim. evet belki yine kablo görünecek ama en azından fazla kablolar arkada toplanabilir.

    ben de yanen öyle kullanıyorum,istediğim usb giriş kablosunun önde görünmemesi idi.tamamen estetik kaygılar yani :)
    selamlar.
  • dün gece ağ üzerinden kopyalama ve torrent için cihazı açık bıraktım.sabah cihazın stand-by konumuna geldiğini gördüm dolayısı ile verdiğim tüm işler yarım kalmış.acaba ayarlardan birşey mi yapmak gerekiyor hiç kapanmaması için .bir de cihazı torrent indirirken stand-by a alınca tüm torrent dosyalarıda uygulamalar bölümünden kalkıyor ve yeniden torrent oluşturmak gerekiyor.bu durum bana anlamlı gelmedi. galiba yine ince ayar gereken bir durum var diye düşünüyorum.
    selamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdaguler

    dün gece ağ üzerinden kopyalama ve torrent için cihazı açık bıraktım.sabah cihazın stand-by konumuna geldiğini gördüm dolayısı ile verdiğim tüm işler yarım kalmış.acaba ayarlardan birşey mi yapmak gerekiyor hiç kapanmaması için .bir de cihazı torrent indirirken stand-by a alınca tüm torrent dosyalarıda uygulamalar bölümünden kalkıyor ve yeniden torrent oluşturmak gerekiyor.bu durum bana anlamlı gelmedi. galiba yine ince ayar gereken bir durum var diye düşünüyorum.
    selamlar.

    S/W stand by yaparsanız stby da torrent indirmeye ve NAS olarak çalışmaya devam ediyor sizinki H/W stby ayarlı olabilir
  • Selam arkadaşlar , yadis kullananlara bir sorum olacak , harici harddiskimi pc ye bağlıyorum , yadisle işlemler yapıyorum , sonra harddiski çıkartıp direkt dune 101 e bağlıyorum , yadis ekranına girebiliyorum , yaratılan coverları , fanartları falan görüyorum ama film oynatmaya gelince path not found gibi birşey çıkıyor , film lerin bulunduğu klasörün yolunu nasıl kaydetmem gerekiyor acaba?
  • Yanlış yapıyorsun , zira yadis ile indexleme yaparken harici disk pc'ye değil de dune bağlı olmalı.
  • yadisin ayarlar kısmına geldiğiniz zaman, yukarda yadisin ağ yolunu harici hdd içinde bir klasör açın ve orasını gösterin. en son da dışa aktar deyin.
  • çok teşekkürler , gidince hemen deneyeceğim..
    zahmet olmazsa 2 sorum daha olacaktı , ciragonun nus2000 ağ depolama aletini aldım , usb den harddikleri bağlıyorsunuz , ethernet girişini de modeme bağladınızmı ağdan harddisklere bağlanabiliyorsunuz. pc den harddiski görebiliyorum ama dune dan bir türlü erişemedim. nasıl erişebilirim ?
    2. sorumda yadisteki "genre" ile oynayabiliyor muyuz? (ekleme yapmak ya da türkçeleştirmek gibi)
    şimdiden teşekkürler..
  • bilgisayar ile dune arasında ağ bağlantısı yaptınız mı?

    yadis hemen hemen bütün filmleri Türkçe açıklamayla sunuyor zaten, orda herhangi bir oynama da yapabiliyor ekleme ya da çıkarma yapabiliyorsunuz. resim dahi ekleme şansınız var.
  • harddiskimi dune a bağlayıp sonra bilgisayardaki yadis programını çalıştırarak harddiskime erişip türkçe olarak işlemleri halettim , teşekkürler.. şimdi tek sorun nus2000 e bağlı olan harddiski dune dan görememem..
  • dune arayüzünde bilgisayarın hdd lerini görebiliyor msunuz? yani dune bilgisayar arasındaki ağ bağlantılarını yaptınız mı?
  • sanırım dediğinizi yapamadım.. pc den hem dune a hem de ağdaki hdd ye erişebiliyorum.. ama dunedan diğerlerine ulaşamıyorum..
  • Optik çıkış olsa bir numara olacaktı. Yazılım destegi nasıl acaba? WD kadar iyi midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resai

    sanırım dediğinizi yapamadım.. pc den hem dune a hem de ağdaki hdd ye erişebiliyorum.. ama dunedan diğerlerine ulaşamıyorum..

    evet o zaman şunu yapmanız gerekiyor. dune un ana ekranına geldiğiniz zaman(benim ki ile aynı olduğunu varsayıyorum) yeni ağ klasörü açmanız geekiyor

    durun size @emre arkadaşımızın açtığı konunun linkini vereyim. ordan bakın olmazsa ben yine yardımcı olmaya çalışırım.http://forum.donanimhaber.com/m_47963676/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47963676
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.