Şimdi Ara

DÜN YATAĞIMA CİN GELDİ ! ---OLAYI KISALTTIM---

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
4.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar inanın korkulacak hiçbir şey yokmuş.Dün uyumadan önce yataktayken sabun köpüklerinin patlamasına benzer ses duydum.Sonra kendimi korkutuyorum büyütecek birşey yok diye kendimi tekrardan sakinleştirmeye başladığım andaaaa Bertuğğ bertuğğ (adım) diye sesler duymaya başladım ve gözlerimi açtım o anda kalbimin durduğunu hissettim yani gerçekten durmuştu.. yanımda belli boyutları olmayan değişik bir canlı duruyordu !

Çığlık atıyor atıyor sesimi duyuramıyordum.O halimi gördükçe cin neşelendi ve gülmeye başladı.Elleri delikti ve dudaklarımı tutuyordu sesimin çıkmaması için.Cin üzerime geçmiş korkutucu hareketler yapıyordu.Bana birşey yapamayacaktı !! Buna izin vermezdim.Korkumu yendim ve ona gülümsemeye başladım.Sonra hareketleri gerçekten komik gelmeye başladı.Üzerimde salınıyor elleriyle dudaklarımı kapatırken diğer eliyle bana parmaklarını göstertiyordu(3 parmağı vardı aklınca beni korkutuyor)Sonra benim bağırmadığımı ve gülümsediğimi görünce elini ağzımdan çekti ve yanıma süzüldü.Sonra şaşkın şaşkın bana baktı.Bende hafifçe doğrulup cinin kulaklarına fısıldadım "çok komiksin" ..O sırada cin resmen korkutucu halinden tatlı birşeye dönüşüyordu..Kalbime doğru ılık ılık sular akmaya başladı.Sanırım aşık oluyordum.Sonra yüzümdeki aptal gülümsemeyi düzeltmeye ve ona asi biri gibi görünmeye karar verdim ama olmuyordu..Kalbim deli gibi ona sarılmak istiyordu.O sırada cin hayrete düşmüş beni izliyordu ve yanıma iyice sokulmaya başladı.Dayanamadım...Cinin bacaklarına kafamı koydum.Ne olacaksa olacaktı geri dönüşü yoktu.Birden ellerini kaldırdı ve başımın üzerine koydu.Şok olmuştum.Cin başımı okşuyordu.Başımın üzerindeki elini tuttum ve kalbimin üzerine koydum.Sonra gözlerinin içine baktım.Gözleri kırmızı renkten maviye dönüşüyordu.Birden gözlerinde kaybolacağımı düşündüm.Deli gibi titriyordum ama korkudan değil heyecandan.Sonra cinin gözlerinden yaş gelmeye başladı.Ben sadece seni korkutmak için gelmiştim ama sen... dedi.Sonra ağzından apansızca kelimeler döküldü "seni seviyorum".Ben aramızdaki farkları düşündüm sonra ama biz farklıyız sen bir cinsin oysa ben,sen bir erkeksin ve bende erkeğim.. dedim.Artık deli gibi ağlıyordum.Sonra yanaklarıma bir buse kondurup "artık gitmeliyim"dedi.Ellerinden tuttum,aşkımın peşine düşüp onu bırakmayacaktım ama birden ellerimin arasında yok oldu gitti.

Dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum.Onu tekrar nasıl çağırabilirim ? Çok bağlandım çok.Arkadaşıma anlattım biri sana cine aşık olma büyüsü yapmış olabilir dedi ama umrumda değil.Çok seviyorum allah rızası için yardım edin.

Edit:Olayı kısalttım,dahada kısaltabilirim orjinal halini kaçırdınız üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 6 Eylül 2010; 2:14:25 >
  • Screw you guys,
    i am going bed.
  • Günah çıkartmaya git
  • bu adam ciddi ciddi foruma çok emek harcıyo. değerini bilin.
  • Yapma bunu bertuğ yapma bunu. Sen adi beyazın tekisin. Ve gizli gaysin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

bu adam ciddi ciddi foruma çok emek harcıyo. değerini bilin.

Admin yapmaları lazım.
  • ben okudum siz okumayın beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cinle seviştin mi? Şahitlerin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

ben okudum siz okumayın beyler

Bu durumda ne düşünüyorsun peki ? Büyü mü sencede ?
  • Adriana Limaya dönüşmesini beklerdim
  • cinin cinsiyeti neydi??
  • ölü taklidi yap gider kanka
  • Olayı kısalttım ne ya
  • Yabi defol git mübarek günde yalan söylemekten çarpılcan
    Balon patlaması sesi felan git ilkokullu kandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

cinin cinsiyeti neydi??

Erkek olduğunu düşünüyorum.Güzelleşmeye başladığında erkekleşiyordu..Biraz daha dursa erkek olurdu.Zaten ona sende erkeksin bende dedim..Gerçi aşk engel tanımaz.
  •  DÜN YATAĞIMA CİN GELDİ !  ---OLAYI KISALTTIM---

DÜN YATAĞIMA CİN GELDİ !  ---OLAYI KISALTTIM---
  • quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

Olayı kısalttım ne ya

Normalde daha uzun anlatmıştm ama baktım destana dönüşmüş kısalttım.Orjinalini isteyenler pm atsın.
  • Senin baya bi uykun gelmiş anlaşıldı. Bu gece arkadaşlarını da getirir belki
  • Kısa hali bumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Senin baya bi uykun gelmiş anlaşıldı. Bu gece arkadaşlarını da getirir belki

Yok delikanlı cindi hakkını yiyemem.Kıskanır beni nasıl getirsin ki ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.