Şimdi Ara

Dün Spartak Moskova'yı Çekeceğiz Dedim ve Şunu da Ekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Biz şimdi moskovaya elenirsek direk uefa da mıyız yoksa uefa için tekrar eleme mi oynıycaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Biz şimdi moskovaya elenirsek direk uefa da mıyız yoksa uefa için tekrar eleme mi oynıycaz?

Elenirsek artık direk UEFA'dayız ama benim içimden geçen Şampiyonlar Ligi havasını tadalım şu turu geçelim gruplarda 3.olup UEFA'dan yürüyelim görüşündeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

quote:

Biz şimdi moskovaya elenirsek direk uefa da mıyız yoksa uefa için tekrar eleme mi oynıycaz?

Elenirsek artık direk UEFA'dayız ama benim içimden geçen Şampiyonlar Ligi havasını tadalım şu turu geçelim gruplarda 3.olup UEFA'dan yürüyelim görüşündeyim.

+1907
  • Dikan
    Parshivluk Pareja İnseurralde Makeev
    De Zeeuw Kallström
    Welliton Bilyaledtinov Mcgeady
    Emenike

Volkan
    Gökhan Yobo Egemen Hasan Ali
    Transfer Mehmet
    Krasic Alex Kuyt
    Sow

Kadroları kaliteli ona lafım yok fakat bizim kadro daha iyi. Yeter ki bi orta saha alınsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Dikan
    De Zeeuw Kallström
    Emenike

Volkan
    Transfer Mehmet
    Krasic Alex Kuyt
    Sow

Kadroları kaliteli ona lafım yok fakat bizim kadro daha iyi. Yeter ki bi orta saha alınsın.

Valla bu kadar niye korkuyoruz Spartak Moskovadan anlamadım. Onlar bizden korksun. Kim ulan bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

quote:

Şampiyonlar Ligi grup maçlarını Star mı verecek yoksa d smart mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spartak Moskova benim de içime doğmuştu ve Emenike hiç bir şey yapamayacak.
  • Arkadaşlar bu ön liberodaki De Zeuw Az Alkmaar'da bir ara oynuyordu bizi elemişler Az Alkmaar hatta son dakikada mı neydi onu unutmuyorum oradaki De Zeuw mu gene

Maçı Star verir herhalde diye düşünüyorum Şampiyonlar Ligindeki ama ön elemeyi D-Smart verir sanırım.

Bu arada Spartak Moskova kulüpler sıralamasında 37.sıradaymış Güntekin Onay söyledi.
  • quote:

Dikan
    De Zeeuw Kallström
    Emenike

Volkan
    Transfer Mehmet
    Krasic Alex Kuyt
    Sow

İsmail Kartal Yobo ile Krasic'in oynaması çok zor gibi bir şeyler söyledi eğer onlardan verim alamazsak çıkma şansımız biraz daha azalır.Krasic oynasa da Kuyt'u sola koymaz bence Aykut Hoca.
  • quote:

Dikan
    De Zeeuw Kallström
    Emenike

Volkan
    Transfer Mehmet
    Krasic Alex Kuyt
    Sow

Alex'i kesip çift forvet oynamalıyız bence. Artık tek kişiye endeksli sistemden sıkıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dikan
    De Zeeuw Kallström
    Emenike

Volkan
    Transfer Mehmet
    Krasic Alex Kuyt
    Sow

kuyt forvette artık değişmez sağı solu kalmamış kuytın direk forvet.
  • Spartak forumlarında Fenerbahçenin defansı kötü çok gollü geçer gibi şeyler yazıyorlar.
  • Emenike grip olmuş, maçlarda oynamayacak sanırım

Şaka bir yana, Spartak Moskova'yı biraz daha şanslı görüyorum ben, lakin fb bu turu geçerse , şampiyonlar liginde iyi iş yapacağının göstergesi olur
  • quote:

Dikan
    De Zeeuw Kallström
    Emenike

Volkan
    Transfer Mehmet
    Krasic Alex Kuyt
    Sow

kallström ü bunlar mı almış!!! bizimkiler de 3 ay tino costa peşinde koştular
  • quote:

Spartak forumlarında Fenerbahçenin defansı kötü çok gollü geçer gibi şeyler yazıyorlar.

Vaslui maçındaki Bekir ve Topal'ın hatalarını izlemişlerdir sanırım o yüzden haklı yanları var.

Ayrıca Yobo ile Krasic nasıl oynayamıyor ya? Hadi süper kupa belki bi nebze de 12 gün var daha maça
  • quote:

Dikan
    De Zeeuw Kallström
    Emenike

Volkan
    Transfer Mehmet
    Krasic Alex Kuyt
    Sow

Hasan 2 kez gol kralı olmuş welliton u kanada yazdın olacak iş mi

4-3-3 oynuyo bu takım solda mcgeady sagda emenike forvet tek Welliton .
  • Spartak forumlarindan

caner kuyt krasiç ve sow en iyi oyunculari diyorlar

lille'den sonra en güçlü takimi çektik ama yenebiliriz diyoalr genel olarak iyimserler

emenikeyi türkiyeye götürmeyiz tutuklarlar diyolar
  • ya amma buyuttunuz onlarda bizim sow kuyt krasic alex stoch dan cekinsin biz onlarin bi emenikesin denmi korkuyoruz..

tur bizim rahat olun :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu takım bi halt yiyemez fenerin karşısında emin olun yani . sadece emenike var takımda başka kimi sayarsınız avrupa kalitesinde futbolcusu var üst düzey oynayan ??? fenerde ise avrupa kalitesinde olmayan kaç futbolcu var dersek 3 veya 5 futbolcu var yanlışmıyım . bu yuzden sıkıntı yok fener 4 ler geçer yeterki evimizde en az 2 gol atalım yemeden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.