Şimdi Ara

Dün gözümün önünde olan olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yanyana olan iki ayrı markanın showroom'larının arkasından geçiyordum... İki marka da yeni araçlarını tırdan indirip showrooma alıyordu. Bu markalardan birini tırdan indiren eleman aracı o kadar hızlı indirdi ki tırdan; resmen arka tampon asfalta çarpacak kadar araç hopladı, üzerine adam gibi aracı döndürmek varken gaza abandı patinaj çekerek el freni ile 180 derece dönüp öyle aracı showroom'a doğru döndü... insanların belki zar zor denkleştirdiği paralarla kullanmaya kıyamacağı arabayı nakliyat elemanın böyle hoyratça kullanmasına inanamadım...

Ha derseniz ki nolmuş bir e freni çekip dönmüşse; ben şahsen kendi aracımın o şekilde teslim edildiğini gözümle görsem o aracı almam... Sen kimsin ki başkasının daha elini sürmediği malını hoyratça kullanabiliyorsun? Sonra bir kaza-sürtünme vb. olunca hemen ufak boya/rötüş yaparlar, aracı satarken de park sensörü vb hediye(!) edip müşteriye kilitlerler aracı... sonra vatandaş hiç kaza yapmadığı halde aracını satarken orası burası boyalı çıkar, ne showroom ne de marka suçu kabul etmez olan masum vatandaşa olur...

Yoğun istek üzerine açıklıyorum;
    İzmir Gaziemir - Hyundai Çakırlar Bayisi, 28/11/2014 öğlen saat 12 civarı gerçekleşti olay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 29 Kasım 2014; 15:08:36 >

• Şahsen hic bir firmanin buna izin verecegini düşünmüyorum. Onlar da para ile alıyorlar bu arabaları. Nerede gördünüz bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erten4848 E kullanıcısına yanıt
    valla göz görmeyince gönül katlanır derler ya; öyle bir durum bence... marka veya lokasyon söylemek istemiyorum, sonra forumda "ortalığı karıştırmak için konu açtın" oluyor... Anonim kalsın daha iyi... Gidip o firmaya bile şikayetimi iletsem bişey yapmazlar eminim, en fazla "bişey olursa nakliyecinin sorumluluğu" derler geçerler...
  • e markayı/bayi ismini de söyleseydinizde insanlar görseydi bari.
  • Ulan babanin arabasi olsa yapmazsin demek alamiyor insan kendini kendi arabalarinida oksayarak kullaniyodur milletin malina zarar verene kadar kendi malini kullanda goriyim ben seni

• Aynı olayı antalya renault bayisinde görmüştüm.
    Şok oldum görünce adamlar sonra birde sıfır araba diye satacak onu yazıktır öyle insan musveddelerinin orada çalışmaları.

• Bence konu hayal ürünü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ceykıb kullanıcısına yanıt
    sebep? yalan borcum mu var? firma ismi ve lokasyon verince "ortalığı karıştırmak için açılmış" deniliyor, gördüğümüzü söylüyoruz işte...
  • E hocam iyide madem gormussun soyle yerini nerede oldugunu sen boyle yaparak bunu yapani odullendiriyorsun soyle ki oradan alacaklar bunu gorsun bilsin oyle gitsin o malum arkadasada ceza olsun

• Madem biliyorsunuz neden söylemiyorsunuz. Bırakın marka karalaması yapıyorlar desinler. Ortada bi yanlış var ve söylemedikçe sizde ortak oluyoraunuz bu yanlışa.

• VW mi yoksa?
  • Söylemediğin için o yapan adam'a iyilik yaaptığınızın farkındasınızdır umarım
  • Ortalığı karıştırdın demesinler diye marka vermemek nedir ya ? O zaman konuyu da açmasaydın, markayı söyle ki insanlar bilsin olayın hangi markada olduğunu.
  • Marka ve Bayi ismi vererek açık açık yazarsanız daha iyi olacaktır.
  • vw belli.
  • Asıl şimdi ortalığı karıştırmış oldun dostum.

• hazır bayi ismini öğrendik adamlara mail atıp "bize adam başı %20 indirim yapın yoksa ülkenin en gelişmiş forumunda rezil kepaze ederiz" sizi diyip bi şansımızı denesek mi

yeni i20'ye hastayım ama param yetmiyor
  • Arabalar nakliyat sırasında hep bu şekilde kullanılıyor.

Siz o arabaları tırlara yüklenirken görseniz demekki daha da araba almazsınız. Adamlar son gaz tıra çıkıp 3-5cm kala tam frenle aracı durduruyor.

Bu olayı ilk gördüğümde bende aynı tepkiyi vermiştim ama yapacak birşey yok. Bu olay sadece türkiyede de olmuyor.
  • Daha görmediğimiz neler yapıyorlardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.