Şimdi Ara

Dün Gece Taiwanlı Bu Gece İrlandalı Yarın Gece Koreli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
15
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam bu işe yeni başladım ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Couchsurfing diyorlar ve sitesi var, güvenlik için bir defalığına 12$ dolar ödüyorsunuz ve ister ev sahibi ister dünyanın herhangi bir yerinde insanlara misafir olabiliyorsunuz. Sorularınız varsa alabilirim, hem kültürümüzü tanıtır, hem İngilizcenizi geliştirir, hem arkadaş edinir, hem yeni şeyler öğrenirsiniz. İki misafirimde çok kibar ve çok tecrübeli ve eğitimli insanlardı.
    Şiddetle tavsiye ediyorum. Dünyanın her yerinde evinizin olması çok güzel bir duygu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyordum ama tecrübe etmemiştim, ne demek mağara? Enayilik olarak mı görüyorsun!

• Hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Biliyordum ama tecrübe etmemiştim, ne demek mağara? Enayilik olarak mı görüyorsun!

Enayilik ne alaka :) Yıllardır bu sistem var. Ben bu sistemle macaristan ve çek cumhuriyetine gittim.

• Ben hiç duymadım bunu, ayrıntılı anlatır mısın
  • Yıllardır olması herkesin bildiği anlamına mı geliyor? Bizim şehirde sadece 10 üye var, bu da demek oluyor ki çok bilinen bir şey değil. Mağara demeni gerektirecek bir durum yok ortada. Facebook'tan bahsetseydim o zaman haklı olabilirdin mağara demekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SİSTEM GÜZEL AMA BÖBREK.AVİ OLMA İHTİMALİ DE VAR.
  • BEN BÖBREKLERİMİ SEVİYORUM
  • Şimdi yanımda İrlandalı biri var, çay içiyoruz güzel bir yerde, her şeyi paylaşıyoruz, İngilizce hocası aynı zamanda avukat, güney kutbundan kuzey kutbuna 40 tan fazla ülke dolaşmış, o kadar güzel anlatıyor kadar çok şey biliyor ki insanın da gidesi geliyor, üye oluyorsunuz, profil düzenliyorsunuz onlar görüyor geliyor, kalıyor, arkadaş oluyorsunuz, ve size referans oluyorlar bu şekilde güvenilir oluyorsunuz her ülkede ev bulabiliyorsunuz.

• quote:

Selam bu işe yeni başladım ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Couchsurfing diyorlar ve sitesi var, güvenlik için bir defalığına 12$ dolar ödüyorsunuz ve ister ev sahibi ister dünyanın herhangi bir yerinde insanlara misafir olabiliyorsunuz. Sorularınız varsa alabilirim, hem kültürümüzü tanıtır, hem İngilizcenizi geliştirir, hem arkadaş edinir, hem yeni şeyler öğrenirsiniz. İki misafirimde çok kibar ve çok tecrübeli ve eğitimli insanlardı.
    Şiddetle tavsiye ediyorum. Dünyanın her yerinde evinizin olması çok güzel bir duygu.

Sana tavsiyem yazın rus düşürmeye bak

• Ailemle yaşıyorum ve daha çok güvenip geliyorlar, ailemin de çok hoşuna gidiyor.

• Yararlı bir şeye benziyor incelemek lazım , sağolun .
  • Konyada bizim öğrenci evini kaydettirsem mi ki, japon turist çok geliyor konyaya
  • Güvenlik için 12$ mı? 50bin liralık böbreğin yanında hiç bir şey
  • Gecen sene istanbuldayken bir alman cifti misafir etmistim. Istanbulda baska birinde kalirken, elemanin kizi taciz etmesi uzerine apar topar kacip gelmislerdi. Ulkemizde yabanci kari var dediler geldik modunda maalesef kullanim amaci. Istanbul grubu ozellikle tamamen rezillik.

Halbuki yerel kulturu taniyabileceginiz cok guzel bir kaynak. Arjantin, Kore, Polonya, Sili, vs. bircok yerde yaptim ve tatillerime renk katti.

• what a irishman
  • 2008 yılında tanışmıştım bu sistemle. İlk başlarda çok güvensiz gelmişti ancak Vancouver,Canada seyehatim için host aramaya başladım. İlk başlarda pek itimadım yoktu açıkçası olmaz bu iş diyordum. Bir host buldum ve görüşmeye başladım.26 yaşında evli çiftlerdi. Ben ise 20 yaşında bir gençtim. Beni kabul ettiler hala içimde bir şüphe vardı. Forum tabiri ile böbrek.avi

Beni havalimanında karşıladılar.Bir kağıt üstünde ismimi tutuyorlardı.İşte o zaman oha dedim.Gerçekten sistem işliyormuş. Çok samimi ve sıcak bir aile idi.Evlerinde ayrı odaları vardı couchsurfing için. 2 haftalık gezimde hep onlarda kaldım.Onlarda yedim içtim. Çoğu yerde hiç ücret ödemedim denebilir. Ancak hediye vs. getirmemiştim bu ilk seferimdi ben geleceklerinden bile şüpheliydim. Tabi durumu izah ettim,anlayışla karşıladılar. Şans eseri 2011 yazında Antalya'da misafir ettim onları.1 Yaşında minik kçük kızları ile. Kendi kültürümüzü aşılamaya çalıştım evimin anahtarını bırakıp çıktım hiç tereddütsüz. Hala irtibattayız kendileri ile. Skype uzerinden gorusuyoruz.Mınık kızları turkce olarak abi diyor bana. Düşünün kilometrelerce uzakta bir dostunuz oluyor.Çok güzel bir his.

Şuana kadar 60dan fazla turist ağırlayıp 50den fazla evde misafir oldum. Sistemin en güzel yanı farklı kültürlerle tanışıyorsunuz. Ve karşılıksız birşeyler yapıyorsunuz. Inanın ona giden para insana bir nebze dahi koymuyor..

• quote:

Selam bu işe yeni başladım ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Couchsurfing diyorlar ve sitesi var, güvenlik için bir defalığına 12$ dolar ödüyorsunuz ve ister ev sahibi ister dünyanın herhangi bir yerinde insanlara misafir olabiliyorsunuz. Sorularınız varsa alabilirim, hem kültürümüzü tanıtır, hem İngilizcenizi geliştirir, hem arkadaş edinir, hem yeni şeyler öğrenirsiniz. İki misafirimde çok kibar ve çok tecrübeli ve eğitimli insanlardı.

Anlamadim durumu hocam, biri geldiginde yine pasaport vize, ucak bileti masrafi olmuyormu.. Sunu tam anlamiyla ayrintili bir sekilde izah edebilirsen sevinirim.. !

• başlık sakat

dememizimi bekliyorsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.