Şimdi Ara

dün gece makatımdan kan geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar dışkı yaparken kan geldi, tuvalet haznesinde pembemsi, hafif zorlamıştım, sonra zorlamadan yaptım iki nokta şeklinde geldi, sabahta az miktarda yine kan gördüm yaparken de çok az yanma oluyor.

şimdi kabızlık ya da ishal şikayetim yok her gün düzenli olarak tuvaletimi yapıyorum, dün gece biraz zorladım sadece.
    iç hemoroid de olabiliyormuş ele gelmeyen.
    anal fissür olayabiliyormuş ki hafif yanma var şu an bile, ama çok acı yok. yalnız kışın acayip acımıştı jilet gibi, kan yoktu. belki o zaman yırtılma oluştu? tam anal fissur tarifiydi. yurttaydım falan geçti tabii gidemedim doktora.

şimdi olası senaryolarda var tabii korkulacak ama çarşamba gününe randevu aldım baktıracağım doktora utanacak bi şey yok sonuçta.

kafaya taktım şimdi işte, 3 gün uyuyamam doktora gidene kadar, umarım kötü bir şey çıkmaz, yaş 22.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 16 Aralık 2012; 15:11:39 >

• randevuyu dahiliyeden almıştım genel cerrah bakıyormuş ona bende ordan yaptım, yarın gidiyorum.
  • iyi yapmışsın hocam böyle şeyler boşvermeye gelmez.geçmiş olsun. umarım büyük birşey çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.