Şimdi Ara

dün gece karabasan geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 ay önce her gün bu olayı yaşamış birisi olarak yaşadıklarımı anlatmak istiyorum ;

Ben bu olayı çok kez denedim nasıl geliyor , neden geliyor , ne yapınca geliyor gibi.. Bir hafta boyunca sırt üstü yattım hep karabasanla karşılaştım artık korkmaya başlamıştım yüzüstü yattım bu sefer 1-2 gün birşey olmadı ama sonra yine başladılar. Olayın gerçekleşeceğini siz önceden anlıyorsunuz! Köpeğin depremi hissetmesi gibi birşey bu. Böyle abuk sabuk korkunç rüyalar görüyorsunuz ve kulaklarınız çınlıyor hafif hafif , ondan sonra çınlama yavaş yavaş artıyor o sırada rüyanızdan uyanıyorsunuz ve bakmışsınız kıpırdayamıyorsunuz. Sonra dua etmeye başlıyorsunuz tam duanın yarısına gelince nerde kaldığımı unutuyorum. Tekrar başlıyorum yine yarıda kalıyor. Bunu 4-5 defa yaşıyorum sonunda konsantre olarak duayı bitiyorum ve üzerimdeki ağırlık yavaş yavaş kalkıyor ve o gece kurtulmuş oluyorum...

• bana da yakın zamanda bi kaç kere oldu küçükken çok olurdu o zamandan hatırladığım öyle bişey olduğunda ki karabasan marabasam yaratık filan inanmıyorum öyle bişey olduğunda hiç kendimi zorlamıyorum içimden 10 a kadar sayıyorum ve tam 10 dediğimde tüm gücümle kolumu hareket ettiriyorum ve oluyor
  • Basmayalı baya bi oluyor
    Son kez şöyle hatırlyıroum.Rüyamda kötü birşey olacağını hissediyorum ve korkunç bir ortam var bilirsiniz karanlık puslu...rüyamda kendi evimdeyim.Neyse geliyor bu.bende bunu kovalıyorum çok sinirlendim galiba sonra mutfak camından kaçarak çıkmıştı.O günden beri basmadılar bana
  • sırt üstü yatma:D
  • Arkadaşlar bazılarınız bunun ciddi bir konu olduğunu anlamıyor ve anlamayanlar lütfen bir şey yazmasın, çünkü arkadaşa yardımcı olmaktansa onun bu söylentisiyle (ki gerçekten de var!) dalga geçiyor.

Benim annem hasta birisi ve yaklaşık 2 aydır neredeyse her gece ona karabasan geliyor ve karabasanlar sadece dirençsiz, dayanıklı olmayan (yani hasta, güçsüz, zayıf) kişilere gelen bir tür gece olayıdır. Ondan korkmayın ama ister rüyada ister gerçekte onu görme şansınız çok azdır, rüyada hiç değilse bir kişi kılığına girebilir (annemde oluyor). Bu dediklerimle sakın dalga geçmeyin çünkü karabasanı annem görmüş birisi olarak bana anlattı, ben de arkadaşa şunu söyleyeyim: Karabasan seni öldürmez ya da canını yakmaz, ama musallat olan bazı Varlıklar da gelirse onlardan kaçınmaya çalışmayıp sadece dua oku. Kelime-i Şehâdet getirdiğin Besmele çektiğin sıralarda işin rast gider. Felâk & Nas Sûrelerini, İhlâs'ı bol bol oku ki yanından şeytanları veya 'Üç Harfliler'i kovabilesin. Bu tip olaylara rastlamışsan belli ki kafan ya böyle şeylere takılmış ya da o sıralarda dayanıksız bir bedenin varmış. Allah bana vermesin öyle bir şeyi, kimseye vermesin. Ama bu tip konularla dalga geçmek de tüyler ürpertici bir şeydir!

• quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

onun kafasında bi taç var
    eger o tacı yakalayabilirsen
    gorunmezlik ve olaganustu guclere sahıp olabiliyomusunda daha oyle biri cıkmamış
    gecen arkadas bi abi vardı
    ust uste 4 gece gelmiş bu
    en sonunda bu beklemeye başlamış ee artık yeter demiş hergece her gece
    nese bu gelmiş yavas yavas
    sadece kolunu yakalayabilmiş hafif tuylu bişeymiş
    sonra kaçıp gitmiş bidaha gelmemiş..bu doru beyler

hazır yakalamışken oturup 2 tek içseymişler ya sohbet falan.

kusura bakma yemedim !

• Bana da geldi uygunsuz bir pozisyondayken... Allahtan yastığımın altınde her zaman prezervatif bulunur... mazallah 2. bi karabasanı kimse istemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karos N. -- 9 Ağustos 2008; 17:57:28 >
  • Ben küçükkken 1-2 kere hatırlıyom başka hatırlamıyom.Ben her gece besmele çekip dua okuyorum bana da gelir mi?
  • Felçlilerin çektiği sıkıntıların %1000000 da 1 ini bile anlayabilmiş iseniz, size bravo.

Çünkü gerçek felç olan kişinin bilinci tamamen açıktır.Sizin tabirinizle onun üstünden hiç bir zaman kalkmayan bir "karabasan" vardır.

Aynı şekilde hiçbir tepki veremez.Felçli olan kardeşlerimize ve yakınlarına Allah sabır ve dayanma gücü versin.

Ben karabasan basıp da uyandıktan sonra hep bunu düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 9 Ağustos 2008; 18:20:19 >
  • Bide bu Karabasan'nın ailesi var. Yağmurabasan,Çamurabasan,Toprağabasan ve Donabasan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Bide bu Karabasan'nın ailesi var. Yağmurabasan,Çamurabasan,Toprağabasan ve Donabasan.

g*tebasan
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

onun kafasında bi taç var
    eger o tacı yakalayabilirsen
    gorunmezlik ve olaganustu guclere sahıp olabiliyomusunda daha oyle biri cıkmamış
    gecen arkadas bi abi vardı
    ust uste 4 gece gelmiş bu
    en sonunda bu beklemeye başlamış ee artık yeter demiş hergece her gece
    nese bu gelmiş yavas yavas
    sadece kolunu yakalayabilmiş hafif tuylu bişeymiş
    sonra kaçıp gitmiş bidaha gelmemiş..bu doru beyler

god of war oyunuyla karıştırıyor olmayasın

koptum valla siz yaşayınn

• quote:

Orjinalden alıntı: Karos N.

quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Bide bu Karabasan'nın ailesi var. Yağmurabasan,Çamurabasan,Toprağabasan ve Donabasan.

g*tebasan

• geçmiş olsun hocam
  • namaz abdest yoksa gelir. tek çare bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

namaz abdest yoksa gelir. tek çare bu.
    O da sadece bir etken. Her namaz kılan abdestliye gelmeyecek diye birşey yok.
    Son zamanlarda bana sık olmaya başladı. Yatarken nas, Felak sürelerini okumak lazım.
    Moral ve psikolojik olarak düşük olduğun zamanlar vs... geliyor. Sadece namaz ve abdeste bağlanmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • combata kullanıcısına yanıt
    uyku felci o durum, rem uykusu esnasında boyundan altı kaslar hareketsiz kalması için felç olur bu vücudun kendini koruma mekanizmalarından biri. Felç olayı geçmeden rem uykusundan uyanırsan hareket edemiyorsun. Bu safha da rüya safhası olduğu için böyle gölgeler vs görebilirsin sık rastlanan bir durum
  • Benim Karabasan İle Tanışma Sürecim Bir Yakınımızı Kaybettiğimde Başlamıştı, Normalde Uyanıyorsun Gözlerin Açık Ama Ne Konuşabiliyorsun Ne Hareket Edebiliyorsun Sanki Birisi Senin Üzerine Oturmuş Kalkmıyor, Bağıramıyorsun , Enteresan Bir Durum Du Tabi Ben İlk Başlarda Bunun Ne Olduğunu Anlamaya Çalışıyordum , Malesef Ki Hala Arada Olur Gerçekten Çok Can Sıkıcı Bir Durum, Bunun Bilimsel Olarak Bir Açıklaması İse Uyku Felci olarak Geçiyormuş, Bilinç Uyanık Olduğu Halde Bedenin Uyku Haline Devam Etmesiymiş, Üzüntü, Sinir , Stres Hallerinin Karabasan 'ın Olmasında Yeri Varmış Viye duydum Ne Kadar Doğru Bilinmez, Bulunduğunuz Oda Havasız Bir Oda İse Bence Bunun Da Yeri Olabilir, Hala Başıma Geldiğinde Korkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

uyku felci o durum, rem uykusu esnasında boyundan altı kaslar hareketsiz kalması için felç olur bu vücudun kendini koruma mekanizmalarından biri. Felç olayı geçmeden rem uykusundan uyanırsan hareket edemiyorsun. Bu safha da rüya safhası olduğu için böyle gölgeler vs görebilirsin sık rastlanan bir durum
    Mesajın tarihine bakmadınız sanırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.