Şimdi Ara

Dün gece gördüğüm bir rüya. (ilginç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otele gidiyorduk.Otelde Okan Bayülgen'in show'u var.Show başlıyacak.Ben farketmeden amfitiyatronun sahbenisinden geçiyorum.Sonra arkamdan ana avrat küfür edaiyor nereye gidiyon diye.Geliyo yanıma bir tekme atıyor.Bende bodoslama dalıyorum adama.Otelde olay çıkıyorum.Show başladı.Herif beni anlatıyor.Ardından gördünüz küfürfler ediyor.Kulis kapısı açık.Giriyom içeri kimseye görünmeden adamın arkasına gidiyorum.

Olayın resimli anlatımı:

Sarı ben mavi o

• İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 1 Ağustos 2008; 10:30:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpmustafa

Otele gidiyorduk.Otelde Okan Bayülgen'in show'u var.Show başlıyacak.Ben farketmeden amfitiyatronun sahbenisinden geçiyorum.Sonra arkamdan ana avrat küfür edaiyor nereye gidiyon diye.Geliyo yanıma bir tekme atıyor.Bende bodoslama dalıyorum adama.Otelde olay çıkıyorum.Show başladı.Herif beni anlatıyor.Ardından gördünüz küfürfler ediyor.Kulis kapısı açık.Giriyom içeri kimseye görünmeden adamın arkasına gidiyorum.

Olayın resimli anlatımı:

Sarı ben mavi o

ooooo

• quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

Otele gidiyorduk.Otelde Okan Bayülgen'in show'u var.Show başlıyacak.Ben farketmeden amfitiyatronun sahbenisinden geçiyorum.Sonra arkamdan ana avrat küfür edaiyor nereye gidiyon diye.Geliyo yanıma bir tekme atıyor.Bende bodoslama dalıyorum adama.Otelde olay çıkıyorum.Show başladı.Herif beni anlatıyor.Ardından gördünüz küfürfler ediyor.Kulis kapısı açık.Giriyom içeri kimseye görünmeden adamın arkasına gidiyorum.

Olayın resimli anlatımı:

Sarı ben mavi o

ooooo

ooooo derken ne demek istedin

• üstünü ört uyurken
  • pişmanmısın
  • Olur böyle vakalar Vestel angel yakalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

Olayın resimli anlatımı:

Sarı ben mavi o

ooooo

ooooo derken ne demek istedin

fantazi diyoooo

• açıkta kalmış ymuşak yerin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.