Şimdi Ara

Dün gece bir takas yaptım (ii+7 - hb +6)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde iron impact +7 vardı, hiçbir zaman da satmayı düşünmedim. Fakat dün akşam bir teklif geldi ve kabul ettim. İyi mi yaptım, kötü mü bilemiyorum..İron impact +7 ye karşılık , +6 hell breaker,15gb para,+10str küpe ve rebirth blade axe aldım edana'da.

Şimdi sormak istediğim şey iron impact çok fazla failed veriyordu, hb vermez dediler. Deneme şansım olmadı , atağım 100 düştü. Hell breaker da ki flame dmg bu atak açığını kapatır mı?

Ayrıca hb ye +7 basmak istiyorum. Basarsam nasıl basmalıyım? (Uniqe item basmaya korkuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_tulip -- 4 Ocak 2007; 12:15:26 >

• bence basmayı deneme yazık olur ama takas için yorum yapamayacağım..
    bence senin için karlı olmuştur ama...
  • Kimse +7 hell breaker basmadı mı? Basan biri varsa yardımcı olsun lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_tulip

Elimde iron impact +7 vardı, hiçbir zaman da satmayı düşünmedim. Fakat dün akşam bir teklif geldi ve kabul ettim. İyi mi yaptım, kötü mü bilemiyorum..İron impact +7 ye karşılık , +6 hell breaker,15gb para,+10str küpe ve rebirth blade axe aldım edana'da.

Şimdi sormak istediğim şey iron impact çok fazla failed veriyordu, hb vermez dediler. Deneme şansım olmadı , atağım 100 düştü. Hell breaker da ki flame dmg bu atak açığını kapatır mı?

Ayrıca hb ye +7 basmak istiyorum. Basarsam nasıl basmalıyım? (Uniqe item basmaya korkuyorum)

SÜPER tEKLİF +7 bALDE aXE yAKIŞIR yANİİ
  • +6 hb = +7 iron impact takasda ii kazıklamişsin :D

flame dmg acıgı kapatır,ayrıca ınt bonusu mana yı arttırarak 1 tane daha fazla vurus yapmanı saglar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DreaM:.

quote:

Elimde iron impact +7 vardı, hiçbir zaman da satmayı düşünmedim. Fakat dün akşam bir teklif geldi ve kabul ettim. İyi mi yaptım, kötü mü bilemiyorum..İron impact +7 ye karşılık , +6 hell breaker,15gb para,+10str küpe ve rebirth blade axe aldım edana'da.

Bu aralar anville aram iyi +7 blade axe rebirtsiz vardı onu +8 bastım, bir de ironx +8 e geçti duruyor şimdi. Ama benim problemim dün akşam aldığım hb yi +7 yapabilmek. Trina da alırım problem değil ama uniqe item basmadım bilemiyorum ne yapmalıyım.

• çok iyi bir takas yapmışsıjn olm hiç düşünmeden bende aynı şeyi yapardım ztn +10 str vermiş o atack daki açığı kapatır ztn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:DreaM:.

quote:

Bu aralar anville aram iyi +7 blade axe rebirtsiz vardı onu +8 bastım, bir de ironx +8 e geçti duruyor şimdi. Ama benim problemim dün akşam aldığım hb yi +7 yapabilmek. Trina da alırım problem değil ama uniqe item basmadım bilemiyorum ne yapmalıyım.

sanslısın!

• Dengeli bir takas olmuş bence ticarete devam edip +7 HB al, basmayı deneme. Kaybetmeyi göze alamayacağın risklere girme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 4 Ocak 2007; 13:49:52 >
  • anvil şu sıralar ölüm kuyusu gibi sakın basma Lancer ın dediği gibi takasla veya parayla +7 hb al
    basacam diyorsan daha 1 ay bekle
    çünkü millete paso high class düşüyor bunları eritmek için anvilin oranını düşürdüler
    millet basıp yaksın gene eski haline döner diye
    sakın basma şuan
  • Zaten elime yedek birşey almadan basmam muhtemelen. Anvil ölüm kuyusu gibi olabilir ama o kadar çok item bastım ki bu aralar benim için çokta zararlı olmadı. Bastığım +7 shellerin hesabı yok. Sadece uniqe olduğu için tereddütteyim. Zaten elimdeki tek silahı basarak kendimi zora sokmam. Fakat yedeğe birşey alabilirsem hb yi nasıl basabilirim bu önemli.
  • Valla bende olcak o +6 hb şuan +7 yapmak için item toplamaya başlamıştım

bide blade axe yi satıonmu satıosan forum indirimi pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Valla bende olcak o +6 hb şuan +7 yapmak için item toplamaya başlamıştım

Blade axe sahibini buldu, clandan bir warrior arkadaşta şu anda Hem sen asas diil misin?

Stubb ben +8 için arkadaşta dedim , rebirth +7 istiyosan o da var , istersen satarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_tulip -- 4 Ocak 2007; 14:04:39 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Valla bende olcak o +6 hb şuan +7 yapmak için item toplamaya başlamıştım

Blade axe sahibini buldu, clandan bir warrior arkadaşta şu anda Hem sen asas diil misin?

Stubb ben +8 için arkadaşta dedim , rebirth +7 istiyosan o da var , istersen satarım.

Asasımda warrior kasıyorum neden dersen elimde dual +7 raptor geçti . Assas da da +7 dual shard var ama üstünde item yoq ortam ucuzlayana kadar warrior kasıcam. bu arada Hell Breaker baya iyi güzel bi item kafa kafaya bile değişilir iron la artıq 15gb flnde bana göre kâr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.