Şimdi Ara

dün bildiğiniz gibi okula motorla gitme konusu açmıştım, devamı >>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet , bugün gittim , girdim içeri park ettim güvenliğe sordum kalabilir mi diye ilk baş hık mık yaptı sonra müdür yardımcısına sor dedi oda, ehliyet dedi direk gösterdim baktı şöyle ( arabadan iniyordu oda ) daha yeni almışsın vs. dedi normalde yasak ama hadi bu gün kalsın dedi. Sonra sınıfa gittim , bizim müdür yardımcısı geldi ben sana yasak demedim mi vs çıkıştı baya bi , bende sınıf hocamıza söyledim o bi şey olmaz nolcak ki dedi dedim. SOnra bi hışımla onun yanına gitti bi daha gelmedi. Sınıf hocamızda "oğlum kusura bakma ben yasak değil diye biliyordum MOTOR YASAK AMA ARABAYLA GİRMEK SERBEST miş dedi , bende şaşırdım bunu duyunca dedi konu öyle kapandı,

okul girişinde motoru park edene kadar problem yoktu kaskı bi çıkardım bütün hocalar ters ters baktı bi garipsedim, sanki cinayet işledik

önceki konu :http://forum.donanimhaber.com/m_97840884/f_//tm.htm#97840884

• --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 16:18:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorun modeli ne knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meb i ara

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

meb i ara

arayıp ne diyebilirimki şimdi sıkıntı problem falan yaparlar mı acaba notlarda vs 12. sınıfız problem çıkmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

meb i ara

arayıp ne diyebilirimki şimdi sıkıntı problem falan yaparlar mı acaba notlarda vs 12. sınıfız problem çıkmasın

Hiçbirşey yapamaz okul ehliyetin varsa serbest öyle not dusurme falanda yapamazlar bu ülkenin kanunları vat(!) bence ara anlat durumu

• hocam normalde cok yol yurumem gerek, evim cok ters yerde vs. de. niye sikinti olsun anlamadim ki. motor yerde kaplamaz abicim. bu geri kafali idarecilerin kokune kibrit suyu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hocam normalde cok yol yurumem gerek, evim cok ters yerde vs. de. niye sikinti olsun anlamadim ki. motor yerde kaplamaz abicim. bu geri kafali idarecilerin kokune kibrit suyu.

dedim , ailem şehir dışında dedim , mecburum dedim, kullanmazsam çok yürümem gerek, çizerler dışarda falanda dedim hiç dinlemedi bile , yok olmaz öyle şey yasak vs diyor,
  • Dostum ben inanmıyorum bu motora binebildiğine. 1200cc ile motora başlamak, valla tebrikler güzel sallamışsın. Bu sazanlar da direk atlamışlar.

• Bizim lisede motorla gelenler var

• Ben nerden bileyim babanın motoru olmadığını? İstersen sana 100 tane motor bulurum. Ha okulun önüne geldiğinde motorla, nickini kağıda yazıp arka plana da okulu motorla beraber alırsan anca inanırız..

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Ben nerden bileyim babanın motoru olmadığını? İstersen sana 100 tane motor bulurum. Ha okulun önüne geldiğinde motorla, nickini kağıda yazıp arka plana da okulu motorla beraber alırsan anca inanırız..

şimdi yazayım yolda falan değil motor garajımız var ? bütün motorlar aynı yerde fotoğrafta atayım kağıda yazıp ?
  • quote:

quote:

hocam normalde cok yol yurumem gerek, evim cok ters yerde vs. de. niye sikinti olsun anlamadim ki. motor yerde kaplamaz abicim. bu geri kafali idarecilerin kokune kibrit suyu.

dedim , ailem şehir dışında dedim , mecburum dedim, kullanmazsam çok yürümem gerek, çizerler dışarda falanda dedim hiç dinlemedi bile , yok olmaz öyle şey yasak vs diyor,

valla ne desem.bilemedim ki. bizim okulda ybr ile gelen bir cocuk var okul bahcesine koyuyo sikonti olmuyor. hocalar falan da okul bahcesine koyuyo arabalarini.
    alttan alin her zaman mudurlere vs. karsi. aksi taktirde kaybeden hep siz olursunuz.
    bu arada ehliyeti almak toplam kaca mal oldu?

• quote:

quote:

quote:

valla ne desem.bilemedim ki. bizim okulda ybr ile gelen bir cocuk var okul bahcesine koyuyo sikonti olmuyor. hocalar falan da okul bahcesine koyuyo arabalarini.
    alttan alin her zaman mudurlere vs. karsi. aksi taktirde kaybeden hep siz olursunuz.
    bu arada ehliyeti almak toplam kaca mal oldu?

700tl civarı diye hatırlıyorum 600 de olabilir , 600 kurs 100 emniyette olabilir

bence problem motorun büyük olması yoksa problem yapmazlar böyle kanuni ile falan gelseydim

• quote:

quote:

Ben nerden bileyim babanın motoru olmadığını? İstersen sana 100 tane motor bulurum. Ha okulun önüne geldiğinde motorla, nickini kağıda yazıp arka plana da okulu motorla beraber alırsan anca inanırız..

şimdi yazayım yolda falan değil motor garajımız var ? bütün motorlar aynı yerde fotoğrafta atayım kağıda yazıp ?

Hayır okulda, yarın istiyorum.

• İyide okul sınırları dışında değil mi motor hocalara ne oluyormuş ???

• quote:

quote:

quote:

Hayır okulda, yarın istiyorum.

Kapak 1

Edit. Foto silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddlesticks -- 30 Eylül 2014; 23:26:57 >
  • Sen de çok yalancısın. Çocuk kandırıyorsun herhalde. Ben de böyle babamın motorunu nick yazarak koyarım buraya onda ne var. Yani vazgeçtin bir daha okula motorla gitmeyeceksin öyle mi? O motoru sürebilmek için en az 5 senelik bir tecrüben olması lazım. 12 yaşında mı başladın motor sürmeye? Kaç kg o motor biliyor musun? Akşam akşam sinirlendiriyorsunuz insanı!!!

• quote:

Sen de çok yalancısın. Çocuk kandırıyorsun herhalde. Ben de böyle babamın motorunu nick yazarak koyarım buraya onda ne var. Yani vazgeçtin bir daha okula motorla gitmeyeceksin öyle mi? O motoru sürebilmek için en az 5 senelik bir tecrüben olması lazım. 12 yaşında mı başladın motor sürmeye? Kaç kg o motor biliyor musun? Akşam akşam sinirlendiriyorsunuz insanı!!!

Olum motor ustundw fotomu koysam taniyacak misin beni baban o dersin istersen yarin bi suru foto cekerim

• quote:

quote:

Sen de çok yalancısın. Çocuk kandırıyorsun herhalde. Ben de böyle babamın motorunu nick yazarak koyarım buraya onda ne var. Yani vazgeçtin bir daha okula motorla gitmeyeceksin öyle mi? O motoru sürebilmek için en az 5 senelik bir tecrüben olması lazım. 12 yaşında mı başladın motor sürmeye? Kaç kg o motor biliyor musun? Akşam akşam sinirlendiriyorsunuz insanı!!!

Olum motor ustundw fotomu koysam taniyacak misin beni baban o dersin istersen yarin bi suru foto cekerim

Anlaştık, yarın okulun önünde dediğim gibi çek tamamdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.