Şimdi Ara

dün başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, ben ümraniyede oturuyorum, bizim buralar tinerci, keko dolu, çoğunuz biliyorsunuzdur zaten, dün pide almaya evden dışarı çıkmıştım, yolda giderken kekoların grupça bir yerde beklediğini fark ettim, oturup küfürleşiyorlardı, hele biri vardı saçları harbiden şekildi, ben de bunun üzerine gittim ve saçların çok şekilmiş kardeş, nasıl başardın diye sordum, kolay olmasa gerek dedim, sanane ... dedi, saldırın kekolar diyip üzerime gelmeye başladılar, ben de kaçmaya başladım, kekolardan biri etrafa dağılın dedi, ben de hemen polisi aradım, imdat kekolar peşimde polis, adresi tam verdim karşıma 2-3 keko çıktı, arkamda da 7-8 keko vardı, baş keko son bir dileğin varsa söyle dedi, ben de sonsuz dilek hakkı diyecektim ama yapmayacaklarını biliyordum, saçlarını merak etmiştim, bari merakımı giderin de bunca şey boşa gitmesin dedim, tamam söyle dediler, saçlarının rengi nasıl bu kadar siyah olabiliyor dedim, perwolle yıkandı deyince bastım tekmeyi, csb lerin bana sökmez dedim, saçlarından tuttum ve etrafımda bunu iyice bir çevirdim, o dönme hızıyla orada bir kasırga oluşturdum, kekolar kaldırıma çekildiler, abi yapma abi yapma lütfen yalvarıyoruz diyorlardı, ben de ha şöyle yola gelin dedim, onlar da yolun üzerine geldiler, hespini sırayla dizdim, bir tane bücür keko vardı, onu alıp onların üstüne yuvarladım, 1 kişi hariç hepsi devrildi, o da saçları şekil olan çocuktu, saçları havada olduğu için dengede durması kolaylaşmış ve ayakta kalmayı başarabilmişti, bu arada polisler göründü, polisin biri açılın yoldan dedi , ben de kekolarla birlikte açıldım bir daire oluşturduk, polis bir tane top lazım bize dediler, herkesin gözü bücür kekodaydı, gel bakim sen dedi polis, diğer polis voleybol oynayacağız, yananı yakarız dedi, ben de ne yapıyor bunlar derken voleybol oynamaya başladık, bütün kekolar üstüme üstüme oynuyorlardı beni yakmak için, tabi ben de fena değildim voleybolda hepsini karşılıyordum, bu arada yağmur yağmaya başladı, ben de yerler çok pis ve ıslak, böyle oynanmaz voleybol, yerler kayar dedim, bunun üzerine saçları şekil olan kekonun saçlarını süpürge ettik ve yolu bir güzel temizledik, sonra baktılar ben bütün topları karşılıyorum, aralarında anlaştılar, topu biri diğerinin ayağına attı, diğeri de topu dikti, çünkü top patlamıştı, ama dikişler açılınca hastaneye gittik polislerle, orada da bücür kekonun tedavisi yapıldı, hastaneden çıkarken polisler beni kenara çekti, sen kaynadın arada, seni yakacaktık unuttuk dediler, ben de yeterince kaynadım bırakın beni dedim, bunun üzerine olmaz öyle şey kaynamayla yanmak aynı şey değil deyip ebaniye dönüştüler ve beni alıp zindana tıktılar, ama zindan değil bildiğin sauna, sauna keyfi yaparken bir yandan da iyi ki kekolar var dedim, sonra başıma zindan nöbetçisi olarak bücür keko gelince onların da aslında ebani olduğunu anladım, ebaniler iyi ki var dedim, iyi ki varsınız dostlarım

• Çok hikayeymiş komik kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyiki okumaya sondan başlıyorum

• toynakjr kullanıcısına yanıt
    okumadıysan çok şey kaçırdın
  • Bi bitmediniz hıa.ına

• ebani ne? zebaninin bir ceşidi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet onlar zindana değil saunaya tıkıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün yaşadığım olay
    13 yıl önce açıldı
    Bugün başıma gelenler[İÇERİ]
    10 yıl önce açıldı
    DÜn gece başıma gelen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OKUMAYIN ZEBANİ!!!
  • Artık sondan okumayı öğrendim çok şükür :D

• saksıdakihayat kullanıcısına yanıt
    çok şey kaçırdın hocam
  • Güzelmiş ben sevdim

• Legida92 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

evet arkadaşlar, ben ümraniyede oturuyorum, bizim buralar tinerci, keko dolu, çoğunuz biliyorsunuzdur zaten, dün pide almaya evden dışarı çıkmıştım, yolda giderken kekoların grupça bir yerde beklediğini fark ettim, oturup küfürleşiyorlardı, hele biri vardı saçları harbiden şekildi, ben de bunun üzerine gittim ve saçların çok şekilmiş kardeş, nasıl başardın diye sordum, kolay olmasa gerek dedim, sanane ... dedi, saldırın kekolar diyip üzerime gelmeye başladılar, ben de kaçmaya başladım, kekolardan biri etrafa dağılın dedi, ben de hemen polisi aradım, imdat kekolar peşimde polis, adresi tam verdim karşıma 2-3 keko çıktı, arkamda da 7-8 keko vardı, baş keko son bir dileğin varsa söyle dedi, ben de sonsuz dilek hakkı diyecektim ama yapmayacaklarını biliyordum, saçlarını merak etmiştim, bari merakımı giderin de bunca şey boşa gitmesin dedim, tamam söyle dediler, saçlarının rengi nasıl bu kadar siyah olabiliyor dedim, perwolle yıkandı deyince bastım tekmeyi, csb lerin bana sökmez dedim, saçlarından tuttum ve etrafımda bunu iyice bir çevirdim, o dönme hızıyla orada bir kasırga oluşturdum, kekolar kaldırıma çekildiler, abi yapma abi yapma lütfen yalvarıyoruz diyorlardı, ben de ha şöyle yola gelin dedim, onlar da yolun üzerine geldiler, hespini sırayla dizdim, bir tane bücür keko vardı, onu alıp onların üstüne yuvarladım, 1 kişi hariç hepsi devrildi, o da saçları şekil olan çocuktu, saçları havada olduğu için dengede durması kolaylaşmış ve ayakta kalmayı başarabilmişti, bu arada polisler göründü, polisin biri açılın yoldan dedi , ben de kekolarla birlikte açıldım bir daire oluşturduk, polis bir tane top lazım bize dediler, herkesin gözü bücür kekodaydı, gel bakim sen dedi polis, diğer polis voleybol oynayacağız, yananı yakarız dedi, ben de ne yapıyor bunlar derken voleybol oynamaya başladık, bütün kekolar üstüme üstüme oynuyorlardı beni yakmak için, tabi ben de fena değildim voleybolda hepsini karşılıyordum, bu arada yağmur yağmaya başladı, ben de yerler çok pis ve ıslak, böyle oynanmaz voleybol, yerler kayar dedim, bunun üzerine saçları şekil olan kekonun saçlarını süpürge ettik ve yolu bir güzel temizledik, sonra baktılar ben bütün topları karşılıyorum, aralarında anlaştılar, topu biri diğerinin ayağına attı, diğeri de topu dikti, çünkü top patlamıştı, ama dikişler açılınca hastaneye gittik polislerle, orada da bücür kekonun tedavisi yapıldı, hastaneden çıkarken polisler beni kenara çekti, sen kaynadın arada, seni yakacaktık unuttuk dediler, ben de yeterince kaynadım bırakın beni dedim, bunun üzerine olmaz öyle şey kaynamayla yanmak aynı şey değil deyip ebaniye dönüştüler ve beni alıp zindana tıktılar, ama zindan değil bildiğin sauna, sauna keyfi yaparken bir yandan da iyi ki kekolar var dedim, sonra başıma zindan nöbetçisi olarak bücür keko gelince onların da aslında ebani olduğunu anladım, ebaniler iyi ki var dedim, iyi ki varsınız dostlarım

Kardeş eyvallah ya bayadır gülmemiştim başları iyi güzelde sonradan biraz batırmışın sanki :D Başta gerçek sandım Dedim kendi kasınmıs sacın kıyakmıs falan sonra Alo polis kekolar peşimde falan Güzeldi ben begendım tebrık ederim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Shqiptare1903

quote:

evet arkadaşlar, ben ümraniyede oturuyorum, bizim buralar tinerci, keko dolu, çoğunuz biliyorsunuzdur zaten, dün pide almaya evden dışarı çıkmıştım, yolda giderken kekoların grupça bir yerde beklediğini fark ettim, oturup küfürleşiyorlardı, hele biri vardı saçları harbiden şekildi, ben de bunun üzerine gittim ve saçların çok şekilmiş kardeş, nasıl başardın diye sordum, kolay olmasa gerek dedim, sanane ... dedi, saldırın kekolar diyip üzerime gelmeye başladılar, ben de kaçmaya başladım, kekolardan biri etrafa dağılın dedi, ben de hemen polisi aradım, imdat kekolar peşimde polis, adresi tam verdim karşıma 2-3 keko çıktı, arkamda da 7-8 keko vardı, baş keko son bir dileğin varsa söyle dedi, ben de sonsuz dilek hakkı diyecektim ama yapmayacaklarını biliyordum, saçlarını merak etmiştim, bari merakımı giderin de bunca şey boşa gitmesin dedim, tamam söyle dediler, saçlarının rengi nasıl bu kadar siyah olabiliyor dedim, perwolle yıkandı deyince bastım tekmeyi, csb lerin bana sökmez dedim, saçlarından tuttum ve etrafımda bunu iyice bir çevirdim, o dönme hızıyla orada bir kasırga oluşturdum, kekolar kaldırıma çekildiler, abi yapma abi yapma lütfen yalvarıyoruz diyorlardı, ben de ha şöyle yola gelin dedim, onlar da yolun üzerine geldiler, hespini sırayla dizdim, bir tane bücür keko vardı, onu alıp onların üstüne yuvarladım, 1 kişi hariç hepsi devrildi, o da saçları şekil olan çocuktu, saçları havada olduğu için dengede durması kolaylaşmış ve ayakta kalmayı başarabilmişti, bu arada polisler göründü, polisin biri açılın yoldan dedi , ben de kekolarla birlikte açıldım bir daire oluşturduk, polis bir tane top lazım bize dediler, herkesin gözü bücür kekodaydı, gel bakim sen dedi polis, diğer polis voleybol oynayacağız, yananı yakarız dedi, ben de ne yapıyor bunlar derken voleybol oynamaya başladık, bütün kekolar üstüme üstüme oynuyorlardı beni yakmak için, tabi ben de fena değildim voleybolda hepsini karşılıyordum, bu arada yağmur yağmaya başladı, ben de yerler çok pis ve ıslak, böyle oynanmaz voleybol, yerler kayar dedim, bunun üzerine saçları şekil olan kekonun saçlarını süpürge ettik ve yolu bir güzel temizledik, sonra baktılar ben bütün topları karşılıyorum, aralarında anlaştılar, topu biri diğerinin ayağına attı, diğeri de topu dikti, çünkü top patlamıştı, ama dikişler açılınca hastaneye gittik polislerle, orada da bücür kekonun tedavisi yapıldı, hastaneden çıkarken polisler beni kenara çekti, sen kaynadın arada, seni yakacaktık unuttuk dediler, ben de yeterince kaynadım bırakın beni dedim, bunun üzerine olmaz öyle şey kaynamayla yanmak aynı şey değil deyip ebaniye dönüştüler ve beni alıp zindana tıktılar, ama zindan değil bildiğin sauna, sauna keyfi yaparken bir yandan da iyi ki kekolar var dedim, sonra başıma zindan nöbetçisi olarak bücür keko gelince onların da aslında ebani olduğunu anladım, ebaniler iyi ki var dedim, iyi ki varsınız dostlarım

Kardeş eyvallah ya bayadır gülmemiştim başları iyi güzelde sonradan biraz batırmışın sanki :D Başta gerçek sandım Dedim kendi kasınmıs sacın kıyakmıs falan sonra Alo polis kekolar peşimde falan Güzeldi ben begendım tebrık ederim :D

sevindim hocam, teşekkürler

• Ailen iftarda pide yerine ne yedi çok merak ettim

• Theozer3 kullanıcısına yanıt
    akşam pilav varmış zaten, ekmeğe gerek kalmamış
  • quote:

akşam pilav varmış zaten, ekmeğe gerek kalmamış

Sen ne yedin

• Theozer3 kullanıcısına yanıt
    beni ebaniler serumla beslediler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.