Şimdi Ara

DÜN BAŞIMA GELEN SİNİR EDİCİ OLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3'teyim kantinde sırada bekliyorum önümde beş on kişi var. Su alacağım bedene girdik baya yorucuydu her neyse. 3-5 tane (sanırım lise 4) çocuk geldi direk sıranın başına geçtiler. Kızlar da vardı ama onlara bir şey diyemediler. Çok sinirlendim zaten susuz kalmışım yanlarına gittim ''Sıraya girin kaynak yok.'' dedim. Biri kantinci teyzeyle konuşuyordu diğerleri bana baktı. Uzun boylu ve uzun saçlı bir çocuk ellerini boynuma koyarak ''Demek öyle ha?''dedi. Diğerleri güldü filan çok pis sinirlendim. ''Siz kim oluyorsunuz burası babanızın yeri değil, istediğiniz her şeyi yapamazsınız.'' dedim. Olay baya büyümüştü. Hemen moon-yürüyüşü hareketlerimi kullanarak onlara artislik yaptım. Onlar bir anda Pin Ejderhasına dönüşünce ben de Nercan dde gibi blgm atarak hareketlerini etkisiz hale getirdim. Sonra z.eb4niye dönüşüp onları ateşte kızartıp yedim. İşleri bittiğinde müdür falan gelmişti senle daha sonra konuşacağız deyip gitti. Müdür gelince biraz korktum ama kızların önünde havamız da olmuştu.

Müdür en fazla ne yapar peki disipline falan yollar mı yoksa kınama uyarı mı alırım? Yorumlarınız önemli arkadaşlar biraz tedirginim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAtmacaDH -- 27 Nisan 2016; 17:20:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knosy K kullanıcısına yanıt
    NEDEN HOCAM? Gerçekten biraz endişeliyim tavsiye verecek yok mu?

• Csb yazanları banlayın. Yeter ya

• Okumayın pin ejderhası z.eb4ni moon-yürüyüşü blgm atan nercan dede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.