Şimdi Ara

Dün Annem, Ablam, Halam otobüste kaza yaptılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin Göçmen civarında 48 elektriğin orada dün saat 14:30 civarlarında Mezitli koop. otobüsü kaza yaptı. İçinde Ablam, annem ve halam vardı, halam hamileydi. Koskoca otobüs 3 takla atmış artık nasıl hızlı gidiyorsa. Ablam arabada sıkışmış zor çıkarmışlar. Bir kadının gözü kör olmuş, bi tane 13 yaşında kız çocuğu felç olmuş. Toplamda 14 15 tane yaralı vardı.

Otobüsü süren şöför camdan fırlamış ama pansuman yapılmış ifade vermeye götürmüşler. Ben ailemin sağlık kontrollerindne geçirdikten sonra akşam saatlerinde davacı olmak için avukatımı çağırdım. O ara otobüsün sahipleri geldi bizi çok merak etmişler güya ama işin aslı farklı. Davacı olmamamız için geldiler ama geri dönüşü yok bugün ifade vermeye gideceğiz.

Onun dışında ben kendi yaşadıklarımı anlatayım size biraz. Çok kötü bi durum yaşamadan anlaşılmaz ama Allah kimseye yaşatmasın bu durumları.
    Babaannemlerden çıktım annem aradı kaza yaptık konuşamıyor bişey söyleyemiyor hayatımda koşmamış olan ben koşmaya başladım otobüs yok taksi yok. Şans eseri bi tane otobüse bindim verdiğim paralara bakmıyordum bile şuan tekrardan gözümün önüne geliyor o durumlar ellerim titriyor. En yakın taksi durağında indim. Hastaneye gittik adam 70 80 le gidiyor ben hala abi allah için hızlı git cezasını ben ödeyecem bişey olursa ben karşılayacam diyorum.

Normalde 100 ün üstünde ben terlemeye başlarım hızdan dolayı ama o an 200 le gitseler bana yavaş gelir. Ve şunu anladım insan yanındakinin değerini ve yanında olana olan sevgisini ya kaybedince yada kaybetmeye ihtimal verilince anlıyormuş. Siz siz olun evden küs ayrılmayın annenizle babanızla bir ömür pişman olursunuz.

Birazdan avukat ile ifade vermeye gidecekler cezaları neyse çekmeleri gerekiyor. Dün belki bize bişey olmadı ama yarın olmayacağı nerden bilebiliriz.

http://www.mersinhaberajans.com/haber/mezitlide-bir-otobus-faciadan-dondu.html#.UwRzC_l_ujB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 19 Şubat 2014; 11:56:58 >

• Annen ablan ve halan emniyet kemerlerini takmadilarsa ki takmamislardir, hic birsey yapamassin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmıs olsun hocam, soforun sucu olabılırde olmayabılrde kaza tam olarak nasıl olmus?

• Kolay mi o isler. Dava ac hoop para kazan. Bilirkisi'ler inceleme ve tespit yapacaklar hatta size para cezasi bile gelebilir cunku emniyet kemeri takmak zorunlu, oyle bir yasa var.

• gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Named

Annen ablan ve halan emniyet kemerlerini takmadilarsa ki takmamislardir, hic birsey yapamassin.

şehiriçi otobüslerin hangisinde emniyet kemeri var. Bizim o emniyet kemerini takmamız için onların o kemeri oraya koymaları gerekiyor. O otobüsün 50km hızdan daha hızlı gitmesi yasak zaten. Ve o otobüs en fazla yan yatar artık ne kadar hızlı gidiyorsa 3 takla atmış. Yeni çıkan şehiriçi ve şehirlerarası otobüslerde bile emniyet kemeri yok bilip bilmeden konuşuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

Annen ablan ve halan emniyet kemerlerini takmadilarsa ki takmamislardir, hic birsey yapamassin.

şehiriçi otobüslerin hangisinde emniyet kemeri var. Bizim o emniyet kemerini takmamız için onların o kemeri oraya koymaları gerekiyor. O otobüsün 50km hızdan daha hızlı gitmesi yasak zaten. Ve o otobüs en fazla yan yatar artık ne kadar hızlı gidiyorsa 3 takla atmış. Yeni çıkan şehiriçi ve şehirlerarası otobüslerde bile emniyet kemeri yok bilip bilmeden konuşuyorsunuz.

Neyse hocam gecmis olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şehir içi taşımacılıkta kemer zorunluluğu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Şehirler arasi degil mi?

• Sağolun hocam. Kaza kavşağın başında hızlanıyor soldan bir arabaya çarpıyor ardından toplayamayıp refüje çıkıyor 3 takla atıp karşı yola geçiyor. Arabayı kaportacıya verdik diyorlar ama hurdacıya götürmüşlerdir. Çok kötüydü arabanın ve içindekilerinin hali. O koskoca otobüsün 3 takla attığını söylediğimde dalga geçtiğimi sandılar en fazla yan yatar dediler ama durum böyleydi.

@IceWizardd Sağolun hocam

@Named Amacımız para almak değil bi yaptırımın uygulanması. Hapis cezası olur, plakası elinden alınır bi daha bu işi yapamaz. Para için dava açmıyoruz bi daha bu olayların yaşanmaması için insan hayatına değer verilmesi için dava açıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 19 Şubat 2014; 10:47:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Şehirler arasi degil mi?

Değil.
  • Gecmis olsun, allah acil sifalar versin buraya gelip sap sap mesaj atan kisilerede canini sikma coluk cocuk dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Gecmis olsun, allah acil sifalar versin buraya gelip sap sap mesaj atan kisilerede canini sikma coluk cocuk dolu

Sağolun bizim ailede bir sorun yok sağlık açısından bebeğin durumuda iyi ama o 13 yaşında ki kız çocuğuna çok üzüldüm. İnşallah durumu düzelir.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Otobüs sigortalı ise sigorta tazminatı öder onun dışındaki tazminat davalarınız için otobüs firmasına dava açamanız gerekecek.
  • Geçmiş olsun ama annenler haksız

• Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin diger yaralananlarada. Acin tabi davanizi , insan hayati bu hicbir seyden onenli degil.

• Sizlere geçmiş olsun daha kötü durumda olanlara da Allah yardım etsin acil şifalar versin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 19 Şubat 2014; 11:22:03 >
  • Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
  • mezitle kooplarda ne kemeriya dedikleri şeye bak.Kardeş geçmiş olsun bizde hergün onlarla üniversiteye gidiyoruz Allaha emanet yara yara gidiyorlar bu tip kazaların olacağı çok bariz davanızın arkasında durun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.