Şimdi Ara

Dun aksam yollar berbatti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek ankara-istanbul(kocaeli mevkii), gerekse bursa-istanbul istikameti trafigi hic bu kadar kotu gormemistim. Ben ters istikametteydim bu arada. Yolda olanlara allah kolaylik versin. Arabamin ustunde tabela olsaydi bursa cikisindaki araclara "yollar berbat geri donun" mesaji vermek isterdim.

Esas anlatmak istedigim ise, hicbir yerde bir tane bile trafik polisine rastlamadim. Sehirlerarasi yolda insanlar aci cekerken, her isikta kmlerce kuyruk olusurken bir de diger yonden arac gelmedigi halde bosu bosuna kirmizi isik bekleniyor. Yazik, cok yazik. Sair zamanda ceza yazmak icin (kurallari denetlemek icin degil!) soteye yatan polis dun aksam neredeydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün Ankara_ istanbul istikametindeydim. Aslında bu tamamen ilçe emniyet müdürlükleri ile alaklı. adamlar ne iş yapıyorda çalışma yapmıyorlar anlam veremiyorum. Geçtiğimiz ramazan bayramında İzmit'de bütün trafik ışıkları gidiş yönüne yeşil yanıyordu ve izmitten sonra hiç durmadan gittik.

Dün ise Sapanca-İzmit 1.40 dk baktık olmuyor İzmitte akşam maç molası tekrar yola koyulduk İzmit-İstanbul 1.40 dk.

Normalde Sapanca-İstanbul 1.15 dk da gidebiliyorum normal sürüş tarzı ile.

Özellikle Sapanca- İzmit arasında yolun tıkanma nedeni tırlar idi. Yol yokuş yukarı iki şeride binince tırcı abilerimiz 30-40 ile sollamaya çıkmaları yolu felç etmiş.

İzmit-İstanbul için anlam veremedim. yol bir açılıyor 150 160 gidiyorum bir tıkanıyor 1 ve 2 vites ilerliyorum

Polisler kadar milletimizinde suçu var.

benim gözlemlediklerim mesela

-Trafik yoğun adam mesafe koyuyor araya. hızlarımız 90-100 adam araya 2 tır sokacak mesafe koyuyor. seri akan tırafikte böyle sama davranışlar yolu kitlemeye yetiyor. Adam sellektör yapıyorsun aynadan el kol hareketi yapıyor. Sağından vurup geçiyorum, aynadan bir bakıyorum peşimden 5 araç daha aynısını yapıyor.

-Sol şerit sevdamız, Bolu tünelinden çıktıktan sonra en sağ şeride geçtim ve araca gaz verip attım boşa en sağ şeritten 110-120 sol ve en soldaki araçları sollayıp gittim uzun süre

-Ve cidden bilinçsiz şöforler seri akan trafikte arkadakini düşünmeden frene basanlar. önünde kocaman mesafe var iken frene sonuna kadar basmak. Zaten sağ şerit sol şeritten daha yoğun olduğu için öyle sağ şeridede atamıyorsunuz kendinizi. Ben öndeki aracın sert frenler yaptığında bir anda frene asılmıyorum pompalıyarak arkadakine yer açıuorum.

vs vs vs uzatabilirim de bunu

Ekleme yapmak istiyorum yeni aklıma geldi

Dün İzmit-kuruçeşmede kırmızı ışıkta durduk. 3 şerit ve emniyet şeridi var bir faça şahinci arkadaşımızda en sağda emniyet şeridinde durdu. Orada duran polisimiz geldi ıslık öttürüp hemen kenara çektirdi şahini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 29 Ekim 2012; 10:43:05 >

• seyir halinde ben de öndeki araç ile arama mesafe koyarım. oldukça gerekli birşey acil durumlarda.
  • Eski istanbul yolunu kullandım ben dün..

Kocaeli - Uzunçiftlik e5'de trafik bir tıkandı.. Otobandada durum aynıymış. Vurdum kandıra sapağı yoluna ordan kocaeli üni ana kampüsünden yukarı eski istanbul yolundan sağ yolundan gittim şekerpınardan otobana bağlandım yol gayet açıktı gişelere kadar gişelerde ve köprüde sıkışıklık vardı ama gayet rahat geldim :)
  • Bence dün yolda olanlarda var bir problem bile bile lades
  • dun istanbuldan bursaya geldim ve topculardan yalovaya dek inanilmaz bir kuyruk vardi saat 22.30 sularinda, normal sartlarda o trafigin cozulmesini beklemek en az 6 saat surerdi, isin kotusu de yalovadan karamursele ya da izmite gitmek isteyenlere oldu.

ayrica dun de istanbulda trafige yakalandim, taksim uskudar arasi 2 saat tuttu ve yol bilgisayarim sunu gosteriyordu. 20.7lt/100km iyi ki bursada yasiyorum.
  • dün gece karabük maçından çıktım. ankara-istanbul yönüne doğru giderken otoban gişelere kadar yoğun trafik vardı. gişelerden girdim. istanbul yönünde müthiş bir kuyruk vardı. hengameden çıkıp otobanın ankara sapağına girdim ve boş yolda devam ettim. istanbul'a gitmediğim için kendimi şanslı hissettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek varis

Bence dün yolda olanlarda var bir problem bile bile lades

Herkes son gun yani bu gece ciksin diyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.