Şimdi Ara

Dumlupınar Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi Bölümü hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimi buraya göndermek istiyorum, sıralaması yetiyor fakat ne Kütahya ne de Dumlupınar Üniversitesi hakkında bir bilgimiz var, tabi biraz araştırdık fakat burada okuyan arkadaşlar varsa özellikle DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde hatta Kamu Yönetimi'nde okuyan arkadaşlar varsa bana bilgi ve tecrübe konusunda olumlu olumsuz yardımcı olmalarını bekliyorum, ilginen dostlara teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrshayber

Kardeşimi buraya göndermek istiyorum, sıralaması yetiyor fakat ne Kütahya ne de Dumlupınar Üniversitesi hakkında bir bilgimiz var, tabi biraz araştırdık fakat burada okuyan arkadaşlar varsa özellikle DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde hatta Kamu Yönetimi'nde okuyan arkadaşlar varsa bana bilgi ve tecrübe konusunda olumlu olumsuz yardımcı olmalarını bekliyorum, ilginen dostlara teşekkür ederim..

Kütahyalıyım. burada bu sene tarih bölümünü bitirdim, küçük ve biraz sıkıcı bir şehir genel olarak. Ama rahat okunur yanında Eskişehir gibi bir şehir var yaklaşık otobüsle 1 saat mesafede(Allah'a çok şükür), istediğinde oraya gidip gezip eğlenebilir. Kamu bölümü hakkında pek bir fazla bilgim yok ama okuyan arkadaşlarım var rahatlar yani. ev kiraları olarak her şehirde olduğu gibi(öğrenci köyü gibi yerleşkeleri olmayan şehirlerde özellikle) 2+1 eve 500-600 kira çeken insafsız ve fırsatçı Kütahya halkı oldukça fazladır, 2-3 adet alkollü mekanı vardır, halkı oldukça muhafazakardır haberiniz olsun. gene kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CimbomOldBoys -- 4 Temmuz 2013; 1:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

quote:

Kardeşimi buraya göndermek istiyorum, sıralaması yetiyor fakat ne Kütahya ne de Dumlupınar Üniversitesi hakkında bir bilgimiz var, tabi biraz araştırdık fakat burada okuyan arkadaşlar varsa özellikle DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde hatta Kamu Yönetimi'nde okuyan arkadaşlar varsa bana bilgi ve tecrübe konusunda olumlu olumsuz yardımcı olmalarını bekliyorum, ilginen dostlara teşekkür ederim..

Kütahyalıyım. burada bu sene tarih bölümünü bitirdim, küçük ve biraz sıkıcı bir şehir genel olarak. Ama rahat okunur yanında Eskişehir gibi bir şehir var yaklaşık otobüsle 1 saat mesafede(Allah'a çok şükür), istediğinde oraya gidip gezip eğlenebilir. Kamu bölümü hakkında pek bir fazla bilgim yok ama okuyan arkadaşlarım var rahatlar yani. ev kiraları olarak her şehirde olduğu gibi(öğrenci köyü gibi yerleşkeleri olmayan şehirlerde özellikle) 2+1 eve 500-600 kira çeken insafsız ve fırsatçı Kütahya halkı oldukça fazladır, 2-3 adet alkollü mekanı vardır, halkı oldukça muhafazakardır haberiniz olsun. gene kafanıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tam olarak nerede oluyor, özellikle devletin KYK yurtlarından Kütahyadaki Zafertepe mi Simav mı daha yakın oluyor bölüme, bilginiz var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

quote:

Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tam olarak nerede oluyor, özellikle devletin KYK yurtlarından Kütahyadaki Zafertepe mi Simav mı daha yakın oluyor bölüme, bilginiz var mı ?

Hocam simav cok ayri bi yer kutahyayla arasi 3saat. Kyk ile merkez kampus arasi 15km kadar otobusle 40 dakika surer rahat. Iibf de merkez kampuste zaten tavsanli yolunda merkeze 10km uzaklikta. Tavsiyem merkezde yurt veya ev tutmaniz cunku kyknin oldugu yer merkeze uzak

Yani guzergah cizecek olursak;
    Zafertepe-kyk-germiyan kampusu-merkez-merkez kampus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CimbomOldBoys -- 10 Temmuz 2013; 16:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .İktisat bölümünde okuyorum.Biraz geç farkettim konuyu,yardım edecegim birşey olursa özelden sorabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eğitim Fakültesi ve MTOK ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.