Şimdi Ara

dumbell ile evde çalışma programı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün 2x3kg dumbell aldım ve kendime program yapayım diyorum bir sitede resimli hareketlerin önizlemesini gördüm BURADA yanlız mesela burada Setler: ilk hafta 3x8 daha sonra 4x8 yapılabilir. demiş ama ben 3x8 4x8 nasıl oluyor bilmiyorum, birde 1'de hergün bir bölge yapayım diyorum bacak omuz göğüs gibi bana yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 30 Ocak 2012; 19:24:57 >

• Dostum, internette 'Spartacus 2.0 workout pdf' diye arat, çıkan siteler arasındanwww.beachbody.com daki adrese gir ve o pdf teki programı yap. Başka da hiç bir şey yapma.
    Eğer hareketleri anlamakta güçlük çekersen YouTube'da spartacus 2.0 diye aratırsan, bu programı senin için göstermiş olan bir çok video bulursun.

Bu program, Spartacus dizisi oyuncularını diziye hazırlamak için hazırlanmış resmi programdır. Sen bunun hakkını verirsen başka hiç bir geliştirme yapmaya ihtiyacın yok. Tek ihtiyaç duyacağın şey iki adet dambıl ve bolca motivasyon. Bir de zamanlayıcı lazım ama onu da internette 'online tabata timer' yazarak web tabanlı olarak bulabilirsin, çünkü bu programda saniyelerin çok büyük önemi var.

Detay istiyorsan, bu bir Tabata egzersizidir. Kasların oksijensiz solunumla normal solunuma (aerobik solunum) göre daha hızlı gelişmesini esas alan yeni bir metot.

• quote:

Orijinalden alıntı: ignorant

Dostum, internette 'Spartacus 2.0 workout pdf' diye arat, çıkan siteler arasındanwww.beachbody.com daki adrese gir ve o pdf teki programı yap. Başka da hiç bir şey yapma.
    Eğer hareketleri anlamakta güçlük çekersen YouTube'da spartacus 2.0 diye aratırsan, bu programı senin için göstermiş olan bir çok video bulursun.

Bu program, Spartacus dizisi oyuncularını diziye hazırlamak için hazırlanmış resmi programdır. Sen bunun hakkını verirsen başka hiç bir geliştirme yapmaya ihtiyacın yok. Tek ihtiyaç duyacağın şey iki adet dambıl ve bolca motivasyon. Bir de zamanlayıcı lazım ama onu da internette 'online tabata timer' yazarak web tabanlı olarak bulabilirsin, çünkü bu programda saniyelerin çok büyük önemi var.

Detay istiyorsan, bu bir Tabata egzersizidir. Kasların oksijensiz solunumla normal solunuma (aerobik solunum) göre daha hızlı gelişmesini esas alan yeni bir metot.

Ben de tam dambıl siparişlerini verdim program lazım diye konu açacaktım. Sağolasın kardeş biraz inceledim basit bişeye benziyor hareketler. Fakat ben de biraz da kilo sorunu var, 78 79 kilo 1.75 boy var. Göbek oldukça var. Buna faydası olur mu?

• hergün bu hareketlerin tamamı mı yapılmalı? ya da 1 gün çalış 1 gün dinlen?

bi crixus olsak yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde fitness programı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.