Şimdi Ara

Dumbell çalışma tavsiyesi ( daha güçlü olma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 15 yaşında bir erkeğim pek güçlü biri değilimdir dün sınıfta bir arkadaşın beni ispiyonlaması üzerine çocuğa kafa tuttum çocukta göbekli olgun bişi ee haliyle sınıfta biraz rezil oldum ve bu bana çok koydu konuyu açmamım ana sebebi bu
    Elimde iki adet 4 kg lik kum dumbell var ve kas yapmak istiyorum olabildiğince kısa bir sürede
    Gerekirse yeni dumvell da alabilirim
    Nasıl çalışmalıyım bunu anlatmanızı istiyorum

• Bi tane barfiks demiri al barfiks çek bi de şınav çek sürekli emin ol çok etkisini görürsün. Dumbell ile yapılan hareketleri "evde çalışma programı" yazarak bulabilirsin google a. Ama şu şınav ve barfiks işini mutlakaa yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Bi tane barfiks demiri al barfiks çek bi de şınav çek sürekli emin ol çok etkisini görürsün. Dumbell ile yapılan hareketleri "evde çalışma programı" yazarak bulabilirsin google a. Ama şu şınav ve barfiks işini mutlakaa yap

Şınac yaparım da barfix için uygun alan yok
  • Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiyorsun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim. Çok iyi form tutarsın eğer benim dediklerimi yaparsan.

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiyorsun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim. Çok iyi form tutarsın eğer benim dediklerimi yaparsan.

Kardeşim ne dalga geçiyosun yaa

Vücut ağırlığınla güçlenmeye bak, mutlaka barfiks çek asılabileceğin bir yer illa ki vardır. (Park, bahçe vs.) Yok diyorsanda jimnastik halkaları var onlardan al daha kullanışlıdır. Yumruk üstü şınav, normal şınav çek. Dips hareketini yap. 2 sandalyeyi bir araya getirerek yapabilirsin. Yaşın daha genç, gelişim dönemindesin. Tek elle barfiks şınav çekebildiğin zaman inan bana yeterince güçlü olmuş olacaksın. Kısa zamanda da hemen gelişim olmaz sabır gerekli.

Bu arada söylemeyi unuttum kavrama gücüne de büyük önem ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 25 Aralık 2016; 10:32:24 >
    Ee sen gücü kuvveti hava atmak için istiyorsun niye dalga geçmeyeyim... Önce efendi adam olacaksın, tamam belki o çocuk haksız orda ama senin yaptığın da doğru değil. Yok illa ben güç kuvvet istiyorum millete kendimi ezdirmeyip ezicem diyosan bi kaç sene ayıya dayı demek zorundasın çünkü istediğin hemen olacak bi şey değil disiplinli antrenmanlarla beslenmeyle olacak şeyler bunlar... Hayatı tamamen bu hedefine göre şekillendireceksin tabi kısa süre de sıkılıp bırakacaksındır çünkü sen sadece o çocuğa sinirlenip güçlü olmak istedin onunla barışınca böyle bi amacın kalmayacak o yüzden gerçekten istemeden bulaşma bu işe vakit kaybedersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.