Şimdi Ara

Dumbbell baslangic kilo kac olmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gun once dumbbell ile calismaya basladim. Dumbbell seti aldim ve en hafifi 2.5 kg plakalarin. Bu sebeple 5 kilodan hafifi yok. Hareketleri yaptiktan sonra 2 gundur kas agrilari var ve normal galiba. Ama dirseklerimde de agrilar var acaba 5 kg cok mu agir baslangic icin. Eklem agrisi korkuttu biraz. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devam hacim çok hafif değil herkes senin kilolarında başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne bileyim valla dirsekte acaip bir agri var. 5 kilo kaldirirken pek agir gelmemisti sadece set sonlarinda zorlaniyordum ki boyle olmasi gerekliymis zaten . Su agri gecene kadar ara verecegim birkac gun. Tesekkurler hocam.

Orijinalden alıntı: akreq2

Ne bileyim valla dirsekte acaip bir agri var. 5 kilo kaldirirken pek agir gelmemisti sadece set sonlarinda zorlaniyordum ki boyle olmasi gerekliymis zaten . Su agri gecene kadar ara verecegim birkac gun. Tesekkurler hocam.
    Isınmanı mutlaka yap hocam sakatlanınca sıkıntı oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 kg dambell ile mi sakatlanacak sacmalamayin; vucudun agirlikla ilk kez karsilastigi icin eklemden itibaren kolunum vs calistigin her yerin agrimasi normal bu donemde sen agri gecmesini beklersen yapamam dersen bir hafta gecmez gecsede tekrar gidince biraz fazla agirlik aldin mi tekrar agrir sana tavsiyem fazla ara vermeden en fazla iki gun devam etmen agrisa bile ustune gitmen 1 aya kollarin vs iyice alisir eklem de agrimaz

• Diğer yorum yapan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Isınma hareketlerini mutlaka yap sadece kol için değil bacak, sırt, omuz bütün ısınma hareketlerini yaparak gir gerekirse 20 dakikadan fazla ayır ısınmana.
    Ve T-Bar, Squad, Militarry press gibi belini karnını yorabilecek hareketleri yaparken mutlaka kemer tak ki bir sakatlık çıkmasın
    Kasa: Cooler Master MasterBox Lite 5 Monitör:Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5 ms Anakart: Msi MPG B550 Gaming Plus DDR4 4400 CPU:Ryzen 5 3600X 4,4GHz 35MB GPU: MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192Bit Ram:CORSAIR RGB 2x8GB DDR4 3600MHz HDD: Seagate 3.5 1TB Barracuda 7200Rpm SSD: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 PSU: HighPower 600W 80+ GOLD CPU Soğutucu: Dark Freezer X126 Fanlar: Akasa Viper 12 CM S-Flow/Aerocool Orbit RC 3x12cm RGB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 aylik vucut degisimim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.