Şimdi Ara

Dumanı farklı renkte olan sigara var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette araştırdım ama bulamadım.Duydunuz mu böyle birşey ?
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Renkli Duman Çıkaran Sigara

Renkli duman çıkaran sigaralar, son yıllarda popülerlik kazanmış bir sigara türüdür. Bu sigaraların dumanı, mavi, yeşil, pembe, mor gibi çeşitli renklerde olabilir ve genellikle sosyal etkinliklerde veya partilerde eğlence amaçlı kullanılır.

Renkli dumanlı sigaralar, normal sigaralarda bulunan tütün ve nikotin içermezler. Bunun yerine, gliserin, propilen glikol ve aroma vericiler gibi kimyasallar içerirler. Bu kimyasallar, ısıtıldığında renkli bir duman oluşturur.

Renkli dumanlı sigaralar, normal sigaralara kıyasla daha az zararlı olarak kabul edilir, ancak yine de bazı sağlık riskleri taşırlar. Bu sigaraların dumanı, solunum problemleri, tahriş ve alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

Eğer renkli dumanlı sigara kullanmayı düşünüyorsanız, potansiyel sağlık risklerinin farkında olmanız önemlidir. Bu sigaraları ölçülü bir şekilde ve iyi havalandırılan alanlarda kullanmalısınız.

Renkli dumanlı sigaralar, eğlence amaçlı kullanılabilir olsa da hala sigara içmektir ve sağlık riskleri taşır. Bu nedenle, sigara içmemeyi veya sigarayı bırakmayı düşünmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Parlement night blue var bildiğim kadarıyla loş ışıkta hafif karanlıkta mavileşiyo diye duymuştum ama hiç içmedim,denemedim hocam.
  • Mesela direk kırmızı vb. renk veren yok yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.