Şimdi Ara

duman sizce nasıl bir grup (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İçerek,Kafa çekerek uyuşturucu alarak Anca Rockcı olunuyor İzlenimini yaymaya çalışılır.. Bir bakın bakalım Satanist dediginiz Böğürüyorlar diye begenmezdiğiniz Death Metal yapan Gruplardaki adamlara.. Temiz insanlar. Sigarası bile olmayan var. Karşıyım kardesim Rockcu içer,kafa çeker olaylarına..

Dinleyene Saygı gösteririm ama Duman'ı sevmiyorum.
    Çilekeş'in müziği Hardcore'dur. Sözlerini bir kategoriye sokamıyor.. Melankolik parçalarıda var hayata sitem edende..
  • bence siz önce attığınız mesajlara biraz dikkat edin önce bi tanıyında sonra duman hakkında konuşun bilmiyosunuzda susun
  • ya bu konu çok eskiydi niye uyandırdınız
  • 3 yaşındaki çocukların söyleyebileceği basit söz ve ritimlerden oluşan basit şarkılar yapar duman.kısaca dandik bir gruptur.

gezdim tozdum aman aman
    sazdım sözdüm aman aman

düzeltme: 2. tekil kişi olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 20 Ocak 2007; 22:47:26 >
  • 12 yaşında kızların dinleyip "kaaaaan, kaaaaaaaaaaaaan" diye bağırdıkları grubumsu
    daha doğrusu tek kişiden oluşuyor onlara göre o da vokalist
    belkide bu yüzden tiksiniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 21 Ocak 2007; 23:07:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: creazy_girl

arkadaşlar bence number one size göre nasıl yorumlarınızı beklıyorum

quote:

12 yaşında kızların dinleyip "kaaaaan, kaaaaaaaaaaaaan" diye bağırdıkları grubumsu

Duman'a özenti demiştik dimi?En üstte özentiliğin alası görülmekte.Dinleyenlere de geçmiş
  • ayyaş herifler
  • Kesinlikle bir bar grubu

Onları yeni melekte bostancı da degil , bir barda içerken dinlemek cok cok daha iyidir. Daha etkilidir .

Tr'nin rock idollerinden biri olmaya dogru yol alıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

sevdiğim şarkıları var. ama bazı yönlerden oldukça gıcık buluyorum.boktan clipler çekiyorlar ısrarla.

bir de şu dünyada rock starlarına gruplarına bari topluma örnek olacak insan muamelesi yapılmasın rica edicem

dumanı beğenmeyenler kötü örnek oluyor diyenler ayıla bayıla dinledikleri yabancı grupların şarkı sözlerine , o şarkıların nasıl yazıldığına , grupların özgeçmişindeki uyuşturucu ve alkol hacmine dikkat etsin biraz.

rock'n roll life style denen şeyi ben de uçuk bulsamda olana da neden böylesin demem.

sahne dışında ne yaparlarsa yapsınlar kimseyi ilgilendirmez.ama milletin para verip gittiği konserde sigara içip,yavşak yavşak şarkı söylemek bir kere şerefsizliğin alasıdır.sahnede bu işleri yapanları gavur memleketlerinde tefe koyarlar, bir tek insan evladı dinlemez.senin de evladın kardeşin örnek alıp bulaşırsa bu pisliğe diyebilirsin bunları herhalde

hocam yabancı yerli farketmez.kim kaliteli müzik yaparsa ayıla bayıla dinlerim.
    metallica'dan james'de uyuşturucu batağındaydı.ama sahne performansı dört dörtlüktü hiç bir zaman sahnede uyuşturucu müptalasıyım diye yavşamadı.aksine uyuşturcu karşıtı derneklere katkıda bulundu.

• ayyaş mayyaş kesh ama hoş
  • hiç sevmem ilk çıktığında nefret ediodum sonra şarkılarını biraz dinleye dinleye alıştım denk gelirse bi kaç şarkısını dinlerim ayrıca sevmememin nedeninin bi kısmı da cilga'nında dediği gibi ayyaş ve keş olmaları belkide değillerdir ama o kadar yıldır bi dedikodu gezmez etrafta
  • iğrenç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mariuhana
    Tr'nin rock idollerinden biri olmaya dogru yol alıyorlar.

Düşündümde gercekten duman bir idol mü ?

Dumana idol dersek kurban'a ve haluk levente ayıp etmşi olmazmıyız ? (anadolu orck haric , yoksa cem karac erkin koray mogollar vs vs vs... )

İdolu sozumu geri alıp yıldızlarından biri demek istiyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: soul calibur

quote:

quote:

12 yaşında kızların dinleyip "kaaaaan, kaaaaaaaaaaaaan" diye bağırdıkları grubumsu

Duman'a özenti demiştik dimi?En üstte özentiliğin alası görülmekte.Dinleyenlere de geçmiş

anlayamadım senin niyetini arkadaşım
    sence ben duman'a övgü dolu sözler mi yazdım

• quote:

Orjinalden alıntı: Camit

quote:

Orjinalden alıntı: soul calibur

quote:

quote:

anlayamadım senin niyetini arkadaşım
    sence ben duman'a övgü dolu sözler mi yazdım

senle ilgili değil kardeşim ,yazdığın mesajda geçen örnekle alakalı olduğu için alıntı yaptım.üstüste koyduğumda bir bütün oldular.

• Ayyash
  • aptal onlar ya MÜZİK yapamıyorlar !!!!Ama bi marduk mayhem venom......BUNLARI DİNLEYİN
  • hahahahahahahah
    posta mı güleyim imzaya mı güleyim bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 24 Ocak 2007; 22:00:13 >
  • İyi bi gruptur. İlk aLbümLerinden beri takip ederim. Bütün şarkıLarınıda zevkLe dinLerim. Hepside kendine has güzeL şarkıLar bence. Bence gayet iyiLer. Herkesin zevki kendine genede müzikLerini aşağıLamak hoş değiL. Beğenmiyorum dersiniz geçersiniz , adamLar emek veriyor. ( çok yüksek kafaLarda yazıyoLar beLLi zaten şarkıLarı o ayrı ) OnLarı izLedikçe benimde kafa güzeL oLuyor. Severim , beğenirim. KişiLikLeride kendiLerine kaLmış kokLuyoLarsa sizenee çekiyoLarsa sizenee patır patır patLıyorLarsa sizene.
  • Creazy bir grup, number one bence de creazy_girl e katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.