Şimdi Ara

duman sizce nasıl bir grup (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya garip bi ilişki olabilir kimse beni yadırgamasın lütfen benim fikrimdir sadece...Bence solistleri güzel ezan okur gibime gelio şarkılarını severim ama kendileri konusunda bişey demem çünkü pek bişey bilmem ancak ot filan çekip çıkıolarmış konserlere gittiğim konserleri iyiydi ot konusunda beğenmedim o kadar...
  • ya bana çok samimi geliyolar.Kaanın takmaz tavırları ari nin sakinliği, batuhan yakışıklı,uslu çocuk...Güzelde müzik yapıyolar.hele hele şu zibibidi tayfası manga direkt hele o armut kafa solisti olan çilekeşten milyon kat heybetli bir duruşu vardır duman grubunun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Bence solistleri güzel ezan okur gibime gelio ,

bence iyi bir grup..kendi evinde ne yaparsa yapsın ama sahnede sigara içmesi hiç hoş değil güzelim canlı performansı batırıyo
  • Dümenden bir grup işte.

Ğııooğıoğğoğ diye şarkı söylediğini zannediyor eleman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Darkage.

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

sevmem, dinlemem.. ama 4 haziran konserine gidiyorum
    salakmıyım ? evet

Niyese aynı olayı bende yaptım. Şebnem Ferah,Mor ve ötesi, Vega hiç dinlemedim ,Dinlemediğim içinde çok mutluyum ama arkadaşlar gidio diye bende gittim konsere ,salakmıyım EVET

vaz geçtim gitmiyorum ben bilet parası bulamadım

• quote:

duman sizce nasıl bir grup diye sorarsanız bende özenti bi grup die cvp veririm

kime özeniyolar acaba merak ettim...

quote:

Orjinalden alıntı: .Steareth

.hele hele şu zibibidi tayfası manga direkt hele o armut kafa solisti olan çilekeşten milyon kat heybetli bir duruşu vardır duman grubunun..

çilekeşle mangayla kıyaslamak bile çok yanlış bence..yaptıkları müziğin adı temel itibariyla rock yani aynı olsa bile tarzları farklı ki ztn dediğim gibi dumanla kıyaslanması gereksiz bu tür grupların..duman bir numara...

• türkiyede adam gibi müzik yapan(çoğu cover dışında hiç bir şey yapmıyor) süper bir grup
  • quote:

duman sizce nasıl bir grup diye sorarsanız bende özenti bi grup die cvp veririm

arkadsım ole duman özenti dıe bı b*k atmış ortaya..ne kadar da belli duman ı tanımadıı..darkage bana soleyebilir mi duman ın hangi gruba ozendiini ...çok arayack biliorum ama inş mantıklı bişey bulur ..cok merak edıorumm.
  • Sevmem,dinlemem,kaliteli bulmam.
    Satanistim,çok pisim huhaaayt en götiğindenim diyen hatunların hastası olduğunu görürüm...
  • muzigin m sinden anlamadıkları gibi insanların tipleriylede dalga geciyorlar duman severim ama boyle kişiliksiz dinleyenleri oldugunu bilmiyordum..
    çilekeşin armut solisti varya görkem karabudak (biyografi) <--şu linke girinde bakın müzisyen görün!!..ali(gitarist) feci karizmatik bi abimiz olup kendisi suskun olsada gitarını mukemmel konusturmaktadır. yaa şimdi hepsini teker teker saydırmayın zaten sinirim attı...duman ve çilekeş müzikal olarak çok farklı! müzik kalitesi açsındanda çilekeş kat ve kat ve kat üstün ama keşin biri karşiniza çıkıp kafayı çekip içki içince en iyisi en karizmatiği en sahneye yakışanı oluyo oylemi...hayır oyle degil
    1.çilekeş dumandan daha bunalımdır! daha kalitelidir
    2.muziakl acıdan dumanla arasında daglar kadar fark wardır(dinleyici kitleisde buyuzden farklı galiba)
    3.burda insanların tiplerinden degil yaptıkları muzikten bahsediyoruz(ki bence o kucuk boyuyla gorkem sahnede bi ayrı guzel duruyo)
    4.mangaya gelince kendileri aslında gayet sert bi gurupken sırf piyasa ugruna kendilerinden odun vermiştir.şarkıları guzeldir ama tatmin edici deildir.çunku yapmaktan mutlu oldukları şeyden ödün vermişlerdir.

ayrıca 1 ay kadar sonra çorlulu kucuk bir kız icin yardım konseri verilicek çorluda. allah askına dumana gidip desek boyle dermiydi
    "boyle guzel bi olayda bizimde katkımızın olmasını cok isteriz" ÇİLEKEŞ

Lutfen bilmediginiz gruplar hakkındaki dusuncelerinizi daha saygın bir biçimde anlatın.("sevmem" cok tatmin edici bi sozcuktur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmnkim -- 2 Haziran 2006; 4:27:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

quote:

Orjinalden alıntı: steareth

ya bana çok samimi geliyolar.Kaanın takmaz tavırları ari nin sakinliği, batuhan yakışıklı,uslu çocuk...Güzelde müzik yapıyolar.hele hele şu zibibidi tayfası manga direkt hele o armut kafa solisti olan çilekeşten milyon kat heybetli bir duruşu vardır duman grubunun..

bu ne demek !!!!! muzigin m sinden anlamadıgın gibi insanların tipleriylede dalga geciyosun duman severim ama boyle kişiliksiz dinleyenleri oldugunu bilmiyordum..
    çilekeşin armut dediğin solisti varya görkem karabudak (biyografi) <--şu linke girde bak müzisyen gör!!..ali(gitarist) feci karizmatik bi abimiz olup kendisi suskun olsada gitarını mukemmel konusturmaktadır. yaa şimdi hepsini teker teker saydırma zaten sinirim attı armut demiş yaa adam..duman ve çilekeş müzikal olarak çok farklı! müzik kalitesi açsındanda çilekeş kat ve kat ve kat üstün ama keşin biri karşiniza çıkıp kafayı çekip içki içince en iyisi en karizmatiği en sahneye yakışanı oluyo oylemi...hayır oyle degil
    1.çilekeş dumandan daha bunalımdır! daha kalitelidir
    2.muziakl acıdan dumanla arasında daglar kadar fark wardır(dinleyici kitleisde buyuzden farklı galiba)
    3.burda insanların tiplerinden degil yaptıkları muzikten bahsediyoruz(ki bence o kucuk boyuyla gorkem sahnede bi ayrı guzel duruyo)
    4.mangaya gelince kendileri aslında gayet sert bi gurupken sırf piyasa ugruna kendilerinden odun vermiştir.şarkıları guzeldir ama tatmin edici deildir.çunku yapmaktan mutlu oldukları şeyden ödün vermişlerdir.

ayrıca 1 ay kadar sonra çorlulu kucuk bir kız icin yardım konseri verilicek çorluda. allah askına dumana gidip desek boyle dermiydi
    "boyle guzel bi olayda bizimde katkımızın olmasını cok isteriz" ÇİLEKEŞ

Lutfen bilmediginiz gruplar hakkındaki dusuncelerinizi daha saygın bir biçimde anlatın.("sevmem" cok tatmin edici bi sozcuktur.)

Şikayet butonunu kullanırsın,3.şahısa hakaretten 1 hafta ceza alır arkadaş.

• pm atman yeterliydi..
  • O zaman sadece sen bilgilenirdin,bilmeyen ve bu topici takip eden kişiler böyle durumlarda ne yapabileceğini öğrenmiş oldu.
  • ii bakalm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

ŞİMDİ YAZDIKLARIMA KIZANLAR TEPKİ GÖSTERENLER HATTA KÜFÜR EDENLER ÇIKACAK AMA YAZMADAN EDEMİYCEM.

DUMAN DENEN GRUP ŞARKILARIYLA, YAŞAM TARZLARIYLA, HAREKETLERİYLE, TİPLERİYLE GENÇLERE BAZI YÖNLERDEN KÖTÜ ÖRNEK OLAN VE DAHA KÖTÜSÜ BİZİM GİBİ YILLARDAN BERİ ROCK VE HEAVY METAL DİNLEYEN KİTLENİN HALK GÖZÜNDE KÖTÜ BİR İMAJA SAHİP OLMASINI SAĞLAYAN BİR GRUPTUR.

SOLİSTLERİ TAM BİR UYUŞTURUCU MÜPTELASIDIR.KONSERLERİNDE YADA KLİP ÇEKİMLERİNE HATTA SOKAKTA YÜRÜRKEN BİLE YA HAP ALMIŞTIR YA ESRAR ÇEKMİŞTİR YADA BELKİ EROİN ALMIŞTIR.BUNU HAREKETLERİNDEN KONUŞMALARINDAN YADA GÖZLERİNİN ALTINDAKİ 30 CM LİK MORLUKTAN ANLAMAK HİÇ ZOR DEİL.

BU GRUBU DİNLEYENLERE HİÇBİR KÖTÜ LAFIM YOK OLAMAZ.MÜZİK EVRENSELDİR İSTEYEN İSTEDİĞİNİ DİNLER.AMA GRUP ELEMANLARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİM BUNLAR.

arkadasım kaan ı bı daha ne zaman hap alırken ya da esrar cekerken gordüğünde benı de caarırsan sewınırım...

• aşıkken ii gidio!!
  • duman nasıl bir gruptur .

yaptıkları müzik ve sözleriyle çok sağlam bi gruptur. . albümlerinin tamamı dinlenirse çok baba şarkıları ortaya çıkar
    (haberin yok ölüyorum , yanıbaşımdan , melek , rüyada görsen inanma , elimdeki saz yeter canıma) gibi çok güzel şarkıları vardır .
  • duman elemanlarını çok yakınen olmasada tanıyorum ve hepsi geleceği parlak çocuklar inanın bana onu içiyor bunu içiyor laflarına bakmayın iyi insanlar
  • şarkıları çok hoşuma gider ne tür yaptıkları umrumda deil sadece benı ne kadar hoşnut ettıklerı önemlı benım için bence türkiyeden çıkan en iyi gruplardan biri
  • Buraya her gelişlerinde konserlerine gitmişimdir,albumlerini dinlemişimdir,severek dinlerim.Yürekten ve Rüyanda görsen inanma favorilerimdir son album için.Sözlerde saçmalama psikolojisi çok yüksek,anlamsız ama insanı kendine çeken bi müzikaliteleri var..Uyuşturucuya gelince onların en büyük hataları.Ama bu onların sorunu.Gönül ister ki içmeselerde hayatın ve bu dünyanın hatta en başta kendilerinin kıymetlerini bilseler..Neyse
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.